Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Dievčatá, čo trpíte nespavosťou ako ja, máte nejaké tipy na lepší spánok??Alebo čo robíte, keď nemôže zaspať? Ja som už zúfalá, nespím viac ako 4 hodinky v noci 🙄 aspoň, že som doma PN a nechodím do práce lebo neviem ako by som to zvládla 😒
@jarunka102 hihi no to bude,možno rýchle keď dobrý tlak žena ma takéto ide.Ja budem v bazéne rodiť manžel bude somnou tak dúfam že bude to lepšie vo vode.Chvalia to ženy tak uvidíme.
@kattky tak aspoň ku obvodnému zájdi, čo na to povie. moja obvodná je taká zlatá, že keď boli problémy, sama obvolala gynekológov, čo pozná a popýtala sa ich priamo ona.
kedy máš ďalšiu poradňu? tiež by som určite spomenula obvodnému, že ti nebrali moč na rozbor, mne berú na každej poradni a pokiaľ viem, tak by sa to tak aj malo robiť.
@kattky ahoj,neboj jedna ti urcite neuskodila......ja beriem aspirin od 8tt a teraz na konci 32tt som ho mala vysadit....mne ho predpisala hematologicka,lebo som mala jeden MA a jedna hodnota z krvy bola hranicna-zrazanie krvy,tak vraj tiez preventivne,tak hadam vie co robi....okrem toho mi vsak robila aj na ine veci testy....takze beriem este aj vit.D,ten som skoro ziadny v tele nemala, zelezo, a este aj lieky na stitnu....ale myslim ze tebe je to teraz uz zbytocne a uz ajneskoro lebo aj ja som ho uz mala kvoli tomu vysadit lebo pri porode zvysuje riziko krvacania,lebo ono ako keby riedil krv, aj ked nechapem ze zeny co si pichaju inekcie na riedenie krvy si pichaju aj po porode......ja skor zacinam mat stres teraz ze ked som vysadila aby mi nezhustla krv a nedajboze sa nieco nestalo ....hlavne sa skus nestresovat to tiez skodií
@kattky 1.jedna tableta aspirinu neublizi dietatu. Nemusis nikam behat po pohotovostiach.. trosku tu uz baby prehanate. 2. je maximalne neprofesialne a nekolegialne od danej gynekologicky, ktorej si pisala svoje vysledky, ze nepravdivo ociernuje svojho kolegu Dr.Juhasa, ze zamerne poskodzuje matky i deti. To kde nabrala? Ktory lekar by zamerne poskodzoval pacienta? To Vam na sirenie takychto nezmyslov a poskodzovanie mena staci, ze nazor jednej doktorky? Asi ma s nim osobny problem, ktory nech si riesi sama, ale nie takto. Osobne pana doktora poznam a je to ciry nezmysel. Je to sikovny, zanieteny lekar, ktory sa zameriava na prenatalnu diagnostiku a robi ju najlepsie ako vie.
Joooooj baby.
@milagros ja som.pred tehu mala.velmi nizke hodnoty vit.D....ale ako nahle som otehotnela Vigantol som mala vysadit....
@blondie257 https://d-vitamin.sk/vitamin-d-v-tehotenstve/ no niekedy ma fakt vedia pobavit tie rozne nazory lekarov......tak uz len verit ze vsetko bude ok
@milagros ano D je dolezite ale prijimat ho zo stravy nie v umelej podobe,ja som Vigantol vysadila ale nahradila to stravou a tym kazdym moznym pobytom na slnku,tak ako lekar povedal.
Ja som narazala na ten pripravok Vigantol.predsa to nie je ciste Dčko ale aj ine zlozky.Dokonca ja ho nebudem davat ani malej ale nahrdim to inou znackou. Vigantol sposobuje koliky.I ked moja prva dcera ho brala a bez problemov ale teraz to Dcko nahradim.inym pripravkom
@kattky kazdy den 1tabletku....tiez ten protect100
@blondie257 a v tehu ti kontrolovali ako si s tymDckom? vraj slnko a pod.velaDcka nenarobi....zo zaciatku aj ja som riesila Vigantol ,ale zas nasla som clanok co dava logiku,ze Vigantol je na lekarsky predpis cize je pod kontrolou zdravotnictva a tesuje sa a vdaka tomu sa raz doslo na to ze nejaka sarza bola zla....kdezto pri volnopredajnych vitaminoch toto nieje....
@slniecko323 volala som zo svojim gynekologom. Vysvetlila som mu vsetko. Vraj sa nemam nicoho obavat.
@kattky kazdych 6tyzdnov chodim na hemato na kontrolu ....zatial vsetko ok ...tak dufam ze to tak aj ostane aj ked prave teraz sa zacnem bat ked som ho vysadila ....lebo vraj cim blizsie k porodu tak je zrazanlivost krvy vacsia,kvoli porodu,aby zena nevykrvacala....
ved to mi je divne ze teraz ti to nasadzuje....a do kedy to mas brat?este som tu niekde tusim citala ze niektora brala do 35tt
@milagros no ved prave ze mi nepovedal dokedy to mam brat. Povedal mi ze preventivne mam brat kazdy den jednu tbl. A potom hoci kazdy druhy den. A do ktoreho tyzdna to mi nepovedal. Dnes som s nim volala kvoli tym tabletkam, tak vraj to kvoli placente ci co ze moze byt babatko mensie.
@lilianna1xs tak drzim palce 🙂
Takze baby bola som kvoli tomu spineniu a vsetko je Ok. Ze to nevadí. Krčok uzavretý mala otočená dole hlavičkou. Prietoky Ok. Ze pokial by to bola jasná krv, tak to je zle ale inak vraj netrieba podliehať panike. Ze len sliznica je dosť prekrvena a preto sa stáva to ze mozme občas špiniť.
@diannna velmi sa tesiiim 🙂
@diannna super myslela som dnes na teba ci si sla k DR..hej mozeme mat teraz viac krvi aj byt viac prekrvene lebo mne v stredu robila gynda posledne odbery a aj napriek tomu ze po odobrati som si tlacila na miesto vpichu tak som zacala krvacat ako keby ma dorezali 😂😂😂 som nechapala 😂😂😂
@kattky fakt je to tazke ti radit,ked nevieme nic o tvojom stave,ake mas hodnoty pri vysetreniach😒☹mozno by to chcelo konzultaciu s neakym hematologom a aj gynekologom
@dianna super ze vsetko je ok😉
Ja tiez si picham odczaciatku tehu fraxiparin,ale ja kvoli hyperstimulacnemu sy a nasledne na hematologii mi boli zistene rozne mutacie v zrazanlivosti krvi,je to pravda ,ze tbl na zrazanlivost krvi su horsie ako injekcie,inj su nizkomolekulove a rychlo sa vstrebavaju,preto ich mozno brat pocas celeho tehu a aj po,preto aj pri operaciach sa z tbl formy prechadza na injekcnu formu a niekedy sa musia tbl aj vysadit pred zakrokom,aby clovek velmi nekrvacal
A praveze krv v tehotenstve je hustejsia nie riedsia,tym sa chrani pred vacsiou stratou krvi pri porode a mame vacsi objem krvi v tehu😉

@jance333 ako tak rozmyslam, tak nic ma nenapada. Tu v Michalovciach je tazko ist k druhemu len tak.