icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
11. máj 2017

@ttami ja mam vsetko oki, len mne doktor povedal do telefonu, ze sa nemam bat, ze to preto tie tabletky mam brat preventivne, aby mi trocha zriedla krv a z placenty viac zivin islo babatku nakolko mozem mat mensie babo. Vahovo je oki len ze moze byt mensie.

olylili
11. máj 2017

@zuzacka16 tak neviem na čo mi teraz bral hlavne že boli dobre

zuzacka16
11. máj 2017

@olylili jasne dolezite je ze teraz nic nemas..este by ti urcite mal robit..pred porodom hlavne..

kattky
11. máj 2017

@zuzacka16 mne nikto nic nerobil. Jediny raz za cele tehotenstvo mi brali krv v 16tt a odvtedy nic. Krcok mi kpntroloval 2x a ziadne vytery a ani moc a ani nic ine mi nebolo brane.

zuzacka16
11. máj 2017

@kattky no mne na zaciatku brali krv 2x kvoli tym genetickym a triple testom ci co to bolo a v tom uz aj krvny obraz bol..potom asi v 25tt lebo mam krvnu skupinu A negativ tak ci sa mi protilatky netvoria a teraz na krvny obraz a zas na protilatky kvoli tej krvnej skupine..moc mam doniest zakazdym aj tlak mera a vahu jej poviem kedze sa doma vazim..krcok mi kontroluje od 4.mesiaca myslim

olylili
11. máj 2017

@zuzacka16 dobre vravím na streptokoka som mala a teraz od 30.5. som vypisana už na materskú

zuzacka16
11. máj 2017

@olylili vsak ale este nie si v 36tt 😂😂 to naco tak skoro ti robil

olylili
11. máj 2017

@zuzacka16 neviem možno že idem sekciou a už budem chodiť inam na poradne

kattky
11. máj 2017

@olylili ja na matersku som vypisana od 23.5.

olylili
11. máj 2017

@kattky ja od 30 a niektoré baby sú až od júna

zuzacka16
11. máj 2017

@olylili aha ty uz nebudes k svojmu gyndovi??tak mozno ano..a naco ti potom toho streptokoka robil ked ides sekciou?ved to je dolezite pri normalnom porode

zuzacka16
11. máj 2017

@kattky
@olylili ja na matersku uz teraz v nedelu nastupujem som sa dala 8 tyzdnov pred 😉

kattky
11. máj 2017

@zuzacka16 tak mne davali 6 tyzdnov pred.

zuzacka16
11. máj 2017

@kattky ja som si mohla povedat 😉 aj tak som uz nezamestnana tak nech uz mam nejaky prijem 😉

olylili
11. máj 2017

@zuzacka16 už do nemocky do rizikovej ambulancie aj druhú som mala sekciou a tiež mi robili streptokok je sám o sebe nebezpečný v tehu sestre kvôli tomu odtiekla predčasne plodová voda

kattky
11. máj 2017

@zuzacka16 aha. Tak ja musim ist buduci tyzden do prace nahlasit, ze od 23 mam nastup na matersku nakolko mi sestricka nechce vypisat skor papiere, aby som ich zaniesla, lebo som na PN a ze ak by mi prisla za tie 2 tyzdne kontrola, tak by som sa im nemala s cim preukazat. V praci budu na mna pozerat jak na trafenu, ale co uz

zuzacka16
11. máj 2017

@olylili aha tak to som nevedela..zas sa budem strachovat dovtedy 😂😂😂

zuzacka16
11. máj 2017

@kattky ako to je uplne na hlavu co pises..ved oni vidia ci si PN ci nie..ked nastupis na MD tak PN ti konci ci

kattky
11. máj 2017

@zuzacka16 no prave a ona sa mi boji vopred ukoncit marodku. Za 8 mesiacov kontrola mi neprisla, ta teraz pride za 2 tyzdne. A aj keby, tak ci tak som vzdy doma.

milagros
11. máj 2017

@kattky kedy nastupujes na matersku, sa musi v robote pisomne oznamit mesiac dopredu

kattky
11. máj 2017

@milagros tak mne povedali, ze paru dni dopredu staci, tak pojdem bud zajtra, alebo buduci tyzden

erikababula
11. máj 2017

@kitty18 Ja idem zajtra na poradnu tak som zvedava kolko ma nasa mala.Zatial vahu ma normalnu podla tt vsetko sedi☺drzim palce hlavne nech su deticky zdrave☺

erikababula
11. máj 2017

@kattky ja som mohla nastupit na MD 8.5 ale kedze muz je na materskej este zo synom tak som zostala pn cely maj a na MD idem od 1.6.tak sa celkom aj tesim lebo sa nemusim obmedzovat vychadzkami malemu nevysvetlim ze nemozem ist doobeda von...bol nato zvyknuty doobeda vonku aj poobede vonku teraz chodievam uz len v ramci vychadzky poobede☺

erikababula
11. máj 2017

@olylili a kedy pojdes do nemocnice na rizikove?ci este nevies?ja uz teraz v pondelok.

olylili
11. máj 2017

@erikababula ešte tera 18-teho idem ku svojmu na ten ultrazvuk

erikababula
11. máj 2017

@olylili tak to mas este dobre...mne sa to ci viac krati tym viac sa bojim no uvidim ako zajtra dopadnem na poradni☺

olylili
11. máj 2017

@erikababula termín máš v júli nie? Mesiac skôr ti sekciu neurobia ešte si niekoľko týždňov budeme užívať tehotenstvo 😀

erikababula
11. máj 2017

@olylili ja by som mala termin 3.7 ale kedze mam problem s krvou hematologicka mi povedala ze sa cisarsky spravi o 2tyzdne skor ze max do 38tt pockaju aby sa to neskomplikovalo lebo mi musia podat kortikoidy a krv tak nechu riskovat ze sa nieco stane.samotna priprava na porod trva tyzden zo zdravotneho hladiska a keby sa mi porod zacal skor no mohlo by to dopadnut vselijako..

olylili
11. máj 2017

@erikababula keď budes mať všetko ok Max. 10 dní pred termínom mne tiež tak vraveli a nakoniec 4 dní pred termínom

erikababula
11. máj 2017

@olylili ja by som bola len rada keby to tak bolo malu som rodila 37+3tt a maleho 34+5tt aspon princeznicku by som donosila chcela by som aspon do 38tt vydrzat☺