icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
12. máj 2017

@zuzacka16 a to je ešte nič mám aj videá to je až extrém 😂 neboli len taký nepríjemný tlak musím ho potom pridrzat aby sa netlačil ešte viac lebo mám pocit že mi brucho roztrha😊

jance333
12. máj 2017

@olylili krááásne, aj mne sa tak pučí, že mám občas pocit, že sa prederie von 😀 včera som už jasne cítila nôžku-chodidlo na spodku brucha 😍
a čo sa týka veľkosti bábätiek, dievčatá, nestresujte. určujú to podľa priemeru hlavičky a dĺžky stehennej kosti - ako môžu na základe toho vedieť, koľko tuku má bábätko na sebe? nijak. sú to odhady. a tiež sa už teraz nedá porovnávať, lebo sa ukazujú rozdiely medzi bábätkami. preto sa do úvahy brali rozmery do cca 20 a niečo týždňov, kedy sú všetky bábätká viac-menej rovnaké. v tehot. knižke je znázornená taká krivka, kde je vidno +- odchýlky vo veľkosti.
takže šetrite sa, užívajte si ešte drobátka v bruškách a nerobte im zbytočné stresy 😇

kattky
12. máj 2017

@zuzacka16
@olylili tak ja si tiez myslim ze kto vie aj ako meral ked dost tam cosi kade co hladal. A aj ked bude trosilinku mensi, tak ja a priatel niesme kto vie ako vysoky. Moj oco je sice vysoky no priatelov oco bol uplne maly. Mal len okolo 160cm cize ma byt po kom mensi. Aspon lahsie vonku pojde 😀

olylili
12. máj 2017

Dievčatá a ešte sa dostávajú také tie Prenatal balíčky? Ja som pri oboch dostala u svojho lekára v 32tt a potom ešte v pôrodnici

slniecko323
12. máj 2017

@olylili v porodnici ano

jarunka102
12. máj 2017

@olylili jeeej,no presne to som mala na mysli,ze take puky mam z gulateho brucha :D ja este rucky a nozky nevidim,ani nahmatat ich neviem... no ale uz som ozaj kludna 🙂 a mozem sa tesit na den D dalej :-* :-* :-*

olylili
12. máj 2017

@slniecko323 a čo tam všetko je?

olylili
12. máj 2017

@jarunka102 jasneeee to mne každé toto robilo môžeš byť kľudná 😉

jarunka102
12. máj 2017

@olylili ďakujem :-*

slimstar
12. máj 2017

a ja som sa včera viackrát dotkla jeho nožičky aj ručičky. 🙂
@slniecko323 aj mna zaujíma, čo je v tom balíčku 🙂 To dostávajú všetci ?

slniecko323
12. máj 2017

@olylili @slimstar podrobne som ho neprehliadala, ale boli tam myslim 2 plienky, mala vzorka sudocremu, neviem ci aj nahodou bepanthen na prsniky, rozne letaky...

slniecko323
12. máj 2017

A ten kufrik dostane kazda mamicka v porodnici.

zuzacka16
12. máj 2017

@olylili to je super ja som minule citila len take tvrdsie miesto asi zadocek tam mala alebo co a zachvilocku uz nic..tiez by som nozku ci rucku chcela citit no mozno neskor nie je az taka akcna 😉 inak ten balicek som ja dostala u gyndy asi v nejakom 4.mesiaci a bola tam plienka velkost 1,maly sudocrem,pol litrova dojcenska voda a este nejake letaky ze co do porodnice pre babatko pre zenu a take..ale ze aj z nemocnice ked pojdeme este nieco dostavame 😉

zuzacka16
12. máj 2017

@kattky cim mensie babo gramazovo tym lahsi porod aj na kurze nam hovorila ze kludne staci 2500g pri narodeni potom deti vsetko dobehnu

lilianna1xs
12. máj 2017

Ja sa nevladzem ani pohnúť všetko ma boli bože kde Je ešte júl,teraz už nevladzem ist do obchodu v pondelok mam ist na poradňu som zvedavá koľko ma mala kg.

kattky
12. máj 2017

@zuzacka16 no vidis. Ja na kurz este len zacnem chodit od pondelka. Mne aj preto ten aspirin dal brat, aby maly bol vacsi, ze sa mi zriedi krv a lahsie ziviny k nemu pojdu. No ja som sa rozhodla ich nebrat kazdy den. Niesom zastanca tabletiek a prietoky mam dobre cize ked zoberiem jednu max. 2 za tyzden, tak az vela.

zuzacka16
12. máj 2017

@kattky chod na ten kurz dozvies sa vselico zaujimave..to co ti naordinuje DR je fajn ale clovek sam o sebe by mal byt tiez lekar takze ked budes brat parkrat za tyzden nic sa nestane 😉

kattky
12. máj 2017

@zuzacka16 no ved sam povedal, ze preventivne a preventivne je raz za cas a nie kazdy den aspon u mna 😉

blondie257
12. máj 2017

@olylili presne tak.to mam aj ja...tak sa puci....a rozhadzuje rukami,nohami ze ma to az boli a nusim hladkat ju aby povolila...a do mechura ked aboxuje....ach az aaaauuu-kam

olylili
12. máj 2017

@blondie257 no mechúr a rebrá strašne nepríjemné

jarunka102
12. máj 2017

@olylili suhlasim,ten mechur to nie je nic prijemne a manzelovi to ani neviem opisat. A do rebra ma zatial kopla len raz,ale stalo to za to...bolo to vtedy,ked som si chcela lahnut na bok a jej to nevyhovovalo :D

lilianna1xs
12. máj 2017

@olylili aj teba bolia rebra ja som si myslela že som zle spala preto ma tak bolia

olylili
12. máj 2017

@lilianna1xs bolia aj koža strašne páli

mata128
12. máj 2017

@zuzacka16 never tomu,ze cim mensie babo,tym lahsi porod....dcera mala 3550g a 52cm,natrapila som sa s nou riadne....syn mal 4270g a 54cm a to bola fantazia....tak by som isla rodit aj dva krat do roka 🙂 🙂 🙂

lilianna1xs
12. máj 2017

@olylili dneska som nevládala ani postaviť tak ma boli medzi nohami že až.Pondelok uvidím čo mi povie lekár.Uz som aj zabudla aké sú príznaky keď sa otváraš.

olylili
12. máj 2017

@lilianna1xs ja keď sa postavím tak mám tlaky ako keby zo mňa mal melón vypadnúť

lilianna1xs
12. máj 2017

@olylili Strastna bolesť je to,ešte dnes mi trebalo upratovať prať tá ledva som to dokázala dokončiť .Zena koľko musí porobiť i keď ma bolesti.

lilianna1xs
12. máj 2017

@olylili Strastna bolesť je to,ešte dnes mi trebalo upratovať prať tá ledva som to dokázala dokončiť .Zena koľko musí porobiť i keď ma bolesti.😂

olylili
12. máj 2017

@lilianna1xs no mi hovor ja som kúpeľňu vyluxovala šatník celý upratala už letné veci pripravila ešte okná umyť upratovanie si rozdelujem už na piatok sobotu nezvladam všetko v jeden deň mám strach ako to zvládnem pri malom 😀

lilianna1xs
12. máj 2017

@olylili chcela som tiež že dám dole záclony ale susedka mi vravela nechaj to tak ledva že chodíš.Muz bude musieť to urobiť.Radsej si ľahnem lebo ozaj že mám bolesti som vyčerpaná lebo v noci nespím dobre.