icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
12. máj 2017

@lilianna1xs noc je pre mňa tiež hrozna nemôžem spať a neviem si nájsť polohu dobrú potom by som cez deň spala

blondie257
13. máj 2017

@lilianna1xs podobne aj ja....uz total nevladem...v noci nespim od pociatku tehotenstva.... Som totalne unavena

smiesko20143
13. máj 2017

ahojte júlovky 🙂 ktoré sa chystáte rodiť v Galante? Na predporodný kurz chodíte/budete chodiť - do Galanty?

lilianna1xs
13. máj 2017

@blondie257 Dneska som rada že som trocha fit už som začala prať ,variť .Ake Jak som dokončila normálne sa citim Jak keby som pretancovali celu noc tak ma bolia nohy.😉

lilianna1xs
13. máj 2017

@olylili Dneska mi kamoska volala ráno o šiestej ráno večer ešte bola u mna na návšteve ona mala termín máji 28.Mi o šiestej ráno volala Ahoj Drahá spis ?ja že nee a čo ty no nič už som po všetkom porodila o druhej v noci ma dievčatko narodila sa skvor.3.190kg 49cm povedala že taký rýchli pôrod si nepredstavovala.😀

olylili
13. máj 2017

@lilianna1xs waaaaaw ako je závidím a super že taký pôrod niektoré majú fakt rýchli tak si dalo nadčas 😊

lilianna1xs
13. máj 2017

@olylili No dúfam že budeme aj my taký pôrod.)))))

olylili
13. máj 2017

@lilianna1xs bože ešte tie dusnoty k tomu uff ja som mala obe v zime december január a teraz júl 😝

lilianna1xs
13. máj 2017

@olylili ja som syna mala 16jula teraz tiež mám termín 16jula sranda Jak mi to vislo.Jed som rodila taká horúca bola že Jak som tlačila taká únava prišla namna ešte dobre že jeden dobrý tlak a som ho vytlačila ale čistá voda som bola Jak keby som vyšla zos sprchi.potom náhle prišla namna taká zima že sestrička mi musela hneď obud ponožky a zakrit ma som sa klesala od zimi))))).

olylili
13. máj 2017

@lilianna1xs preeesne tiež hneď po pôrode mi je strašná zima aj teraz si beriem normálne ponožky lebo sa už poznám a hlavne keď mi začína mlieko dobíjať tak mám také studené návaly

lilianna1xs
13. máj 2017

@olylili Ja mám štítnu žľazu a mne vkuse je zima.takze aj ja si pripravím ponožky teplý župan ))))budú si myslieť že som chytina Haha ale radšej nech mám v taške.

olylili
13. máj 2017

@lilianna1xs ja tiež aj zupan aj ponožky nebudem sa tam triasť len preto kto si vo pomyslí ja ich kašlem ide o moje pohodlie 😀

lilianna1xs
13. máj 2017

@olylili však jasne.Este to mi chyba aby som prechladena po pôrode.Este pyžama som nekúpila ale take majú pyžama pätu gombíky sú ani prsník nebudem vedieť vybrať 😝

olylili
13. máj 2017

@lilianna1xs ani ja ešte nemám pyžamo sestra mala fajne v predu sú len také otvory že len odhrnies vyberieš žiadne gombíky

lilianna1xs
13. máj 2017

@olylili ja si musím kúpiť taku košeľu.

olylili
13. máj 2017

@lilianna1xs sú aj na nete som pozerala s krátkym rukávom

lilianna1xs
13. máj 2017

@olylili budem musieť ist ešte do mesta nakúpiť take maličkosti plienky kozmetiku fľašky a pyžamo a vložky.

lilianna1xs
13. máj 2017

@olylili odsávačku som dostala Id kamošky Advent značky ale nezdá sami dobrá budem musieť tu elektronickú odsávačku kúpiť .

olylili
13. máj 2017

@lilianna1xs ja tiež ešte také maličkosti potrebujem vraj su dobre tie elektrické

lilianna1xs
13. máj 2017

@olylili odsávačku som dostala Od kamošky Advent značky ale nezdá sami dobrá budem musieť tu elektronickú odsávačku kúpiť .

lilianna1xs
13. máj 2017

@olylili budem musieť kúpiť pri malom som mala take bolesti ľavý prsník nechcel kvôli bradavke ten som mala taký plny prsník vtedy ešte neboli tie elektronické ale rúčne strastna bolesť

olylili
13. máj 2017

@lilianna1xs ja tiež zvyknem mať ľavý bolestivý zle mi stále vytiahli Neviem prečo

lilianna1xs
13. máj 2017

@olylili Čo už nesmie dokonale))))

olylili
13. máj 2017

@lilianna1xs hlavne nech mlieko máme mne po cisárskom skôr prišlo ako po normálnom mala neschudla ani deko hneď začala priberať a hneď sme aj domov išli

lilianna1xs
13. máj 2017

@olylili pri synovy som musela dokrmovat slabé mlieko som mala teraz mi poradil lekár mech beriem vitamín D ale teraz mi chuti piť aj mlieko tak som zvedavá aké budem mat mlieko.

olylili
13. máj 2017

@lilianna1xs ja si potom kupujem aj tie nápoje v lekárni na podporu laktacie

blondie257
13. máj 2017

@olylili mne po sekcii az na 9den....s myslela ze ma klepne...mala schudla cez 500g a nechceli nas pustit domov...psychika na dne vtedy..uz mi svihalo z tej nemocnice....nakoniec sme tam.boli 11dni a doniesla si zapal.moc.ciest 😒

olylili
13. máj 2017

@blondie257 veď ja som bola prekvapená normálne po normálnom na 4 deň a po cisárskom hneď ...Dúfam že aj teraz tak bude tiež nechcem byť dlho v nemocnici psychike to nepridáva pri prvej som bola dlho dva týždne týždeň pred pôrodom lebo som začala mať zlé pečeňové testy mala mi tlačila na pečeň celé telo má svrbelo a potom mala dostala žltačku tiež schudla lebo poriadne nepila bola spáva kvôli tomu

juliane126
13. máj 2017

@lilianna1xs ahoj, ak si dobre pamätam, tak ty si v DE. Elektronicku odsavacku ti pozicaju za maly poplatok v lekarni na predpis, kt. Dostanes od zenskeho alebo od Hebamme, ak mas svoju co ti pride domov spravit prehliadku teba a maleho. Staci ak mas zapchu-myslim Milchstau, nebodaj zapal. Casto mavaju Medelu, velmi dobra znacka.

lilianna1xs
14. máj 2017

@juliane126 Ahoj to som ani nevedela,ale už som si ju dnes objednala,dúfam že budem mat vôbec dobre mlieko.Mam známe čo každá jedna musí dokrmovat majú slabé mlieko.Lekar mi hovorilnte vitamín D je dobrý mam ho užívať ,tak uvidíme predsa kojenie je zdravšie aj pohodlnejšie.