Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 tak nohy mi neopuchaju iba s dychanim mam problemi a sem tam vysoky pulz. Spim v nocnej koseli, lebo v nohavicovej mi je horuco.
@blondie257 Lekár mi nepovedal že zcoho ma bolia tie rebra že môže byt z kašľa mala je v poriadku teraz som 31-1tt maká ma 2kg 42cm
@lilianna1xs jeej princeznicka 😍
,ako tak citam tie rozmery miminiek...tak nasa je dlha a chuda oproti tym vasim miminkam 😂
ohľadom balenia tašky na pôrodnicu, tiež sa už na to pomaly chystám, ale teraz čítam, čo treba do tej našej nemocky a neni to až také hrozné, takže ako sa poznám, ešte to chvíľu odložím (práve tie veci sa mi nejak nechce zháňať 😀
Zoznam základných vecí pre vás a dieťatko do pôrodnice:
- tehotenský preukaz, občiansky preukaz, preukaz poistenca, originál sobášny list / k vystaveniu hlásenia o narodení dieťaťa pre potreby vybavenia rodného listu dieťaťa /.
- nočné košele, prezúvky / vhodné sú gumemé prezúvky do sprchy /, uteráky, toaletný papier, hygienické vložky / vhdné zakúpené v zdravotníckych potrebách /, ostatné
hygienické potreby / vrátane dezinfekčného prostriedku - Dettol, Septonex - na ošetrenie pôrodného nástrihu /, vložky do podprsenky, vhodné sťahovacie nohavičky.
- pre dieťatko : plienky Pampers, bavlnené plienky 2 - 3 ks, navlhčené hyg. obrúsky, krém na zadoček dieťatka, oblečenie pre dieťa si nechajte doniesť deń pred plánovaným
prepustením z pôrodnice.
@lilianna1xs Tak to ma krasne miery...panecky😃
@blondie257 a ta moja ma vraj len 1200g na konci 30tt 🤦🏼♀️ spolieham sa na odchýlku ultrazvuku, ze nie vzdy povie pravdu
@blondie257 koľko ma tvoje?
Moja prvá mala v 30tt 1930 a 48 cm keď sa narodila važila 4200 a 54 cm druhá mala v 32tt 2100 a 46 narodila sa 4320 a 53 cm teraz som zvedavá na fešáka
@lilianna1xs v 31tt +2 podla ultrazvuku 1500g....s tym ze zodpoveda na 30tt+4
@erikababula ahoj,aj ja mam trombozu. Chcela som sa ta spytat kde v papieroch najdem tu hodnotu trombocyty,ktore ty mas 18? Ako je uvedena?
https://najmama.aktuality.sk/clanok/232490/novo... niečo o novorodeneckej žltačke ....
@katie23 Dakujem na 31-1tt si myslím že fajn.
@jarunka102 ahoj ja som trombozu mala teraz mam trombocytopeniu tazkeho stupna prikladam foto ako to vyzeraju tie vysledky
@jarunka102. Je to Tr.18
@erikababula aha,tak ja som v piaperoch nic take nenasla. Ďakujem
@jarunka102 neni zac☺
@erikababula drzim palce,aby si pobyt v nemocke co najlepsie zvladla,ja sa toho bojim ako cert kriza😔a aby ste co najdlhsie potiahli😉
@jarunka102 neviem ci e bre pametam,ale aj napriek inj.na riedenie krvi si dostala trombozu??
Nieee,chvalabohu injekcie zabrali od sameho zaciatku tohto tehotenstva,takze sa tesime na vytuzene babo 🙂
@ttami su neprijemne,ale zabrali...
@ttami Dakujem krasne no musim to zvladnut kvoli malickej sa to oplati...👶
@jarunka102 ja si ich picham tiez😠brutal mam po nich reakcie😢
@ttami aj ja...opuchy,az tvrde miestami a svrbi to ze konec...obcas sa mi aj modriny urobia 😠
@jarunky102 takisto to mam aj ja,ze uz dakedy nemam ani kde pichnut,co vsade mam tie hrce☹a
Niekedy sa mi to az akoby zapalilo a vtedy ani dotknut sa toho nemozem😢
@ttami presne viem o com pises...to iste mam tiez :-/ ale pre drobcov to musi zvladnut a vydrzat,aj ked je to uz neznesitelne :(
@jarunka102 Ahoj a kam všade si pichate ak sa smiem spýtať?Ja už poslednú dobu tiež neviem kam pichnút.Ja uz som aj do predlaktia ,aj pod prsia,ramena a včera som už skúsila zospodu ruky pod ramenom.Do brucha sa absolútne nedá tam si ani riasu nedokážem spraviť a je mi to aj nepríjemné keď viem že je tam mini.Uz aby bol ten júl a máme to za sebou 😉
@sanylind ahoj. Tak ja do brucha nepicham uz doooost dlho...potom presla na stehna,ale z vnutornej strany lebo len tam som vedela natiahnut kozu...a teraz picham pod pazuchy a netusim kam by som to este mohla pichat,lebo moje telo mi neposkytuje vela moznosti. A co nech je jul,sak ja budem musiet aj pocas sestonedelia :( :( :( uz som cela ubolena z tych injekcii a do toho este porod...

@kattky Hadam nejak to zvladnem...