icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

sanylind
16. máj 2017

@jarunka102 No do stehna tiež neviem chytiť riasu som taká akási naliata.Hej viem aj ja aj v šestonedelí ale to už sa bude dať do brucha pichať nebudem.muset každý deň vymýšľať že kam pichnúť 😉

jarunka102
16. máj 2017

@sanylind to mas pravdu,potom sa bude dat uz aj do brucha...ale aj tak je to strasne...

jance333
16. máj 2017

@sanylind ja si Fraxiparine už dosť dlho pichám do stehna úplne hore, prakticky do boku/zadku. ako dosiahnem 😀 robia sa len občas modrinky, ale nebolí to. vyskúšaj

karinecka22
16. máj 2017

@jance333 ja presne tak isto... iba stehna z vonkajšej strany, hrcka sa mi spravila mozno 2 krat

diannna
17. máj 2017

Dievcata ste niektorá anemicka? Dopĺňate železo? Mne predpísala gynekologicka ferro folgamma železo ale sa mi z neho spravila na rukách zihlavka. Tak si dávam len nejaké obyčajne ale to asi nema taky ucinok.

olylili
17. máj 2017

@diannna ja beriem od začiatku železo vraj mi máličko chýbalo tak mi predpísal aby som mala dosť aj pre malého s mojim som veľmi spokojná

ttami
17. máj 2017

Ufff dievcata ta vy ste ake masochistky😉ja picham len ramena a stehna z vonkajsej strany lebo tam ma najmenej boli,brucho uz daaavno nepicham,a ja este vecer len pichnem a uz rozmeslam nad dalsou inj.de pichnem a aka bude reakcia,zavidujem tym co nemaju ziadne reakcie😉
@jarunka102 ja tiez aj v sestonedeli budem pichat😢

diannna
17. máj 2017

@olylili tak mne robila testy krvné asi len teraz na minerály v 29tt alebo neviem ci by som ho doteraz mala dosť a povedala mi, ze si anemicka.... a ja ze hurá.... este to mi chýbalo.... tiez si myslim, ze by sa malo dopĺňať počas celého tehotenstva a nie len na konci. Kedze sa samozrejme ráta s tym, ze straty krvi budu....

olylili
17. máj 2017

@diannna ja som pri druhej vôbec nebrala celé tehu až dokonca som mala železo v poriadku len pri prvej a teraz od začiatku užívam tak to hej po pôrode ešte klesne

nenuska25
17. máj 2017

@diannna tak ja som nikdy anemicka nebola, práve naopak. Veľmi veľa hemoglobinu a aj železo mi vyslo vždy vysoké.
Ale asi okolo 22 tt som bola strašne unavena, tak mi spravila odber a na hranici, tak mi predpisala tu Folgammu a super. Len 2-3x do týždňa ju beriem a stačí to

blondie257
17. máj 2017

@diannna no po dnesnej poradni som anemicka aj ja.....
Mam predpisane zelezo 1x denne
Magnezium na krce v nohach a tvrdnutie brucha a mam zvysit prijem.vit D.

jarunka102
17. máj 2017

@ttami ja zavidim maminam,ktore si pichat nemusia a uzivaju si bezbolestne tehotenstvo...ale ta co narobime? Musime to zvladnut,pre nase dietky :-*
Dnes mam od rana take cudne,bolave stavy :( ale beriem to tak,ze sa to uz krati,tak musi to byt 🙂

zlatino9
17. máj 2017

Baby mate niektora take tvrdnutie bruska v noci, ze vas ta bolest obudi? Mala ma dnes zacala tlacit do pipky a konecnika...idem ako kacena...neviem ci nezajst radsej k lekarovi. Magnezium beriem ale to moc nezabera.

olylili
17. máj 2017

@zlatino9 a bude to už len horšie čím bližšie k pôrodu

nenuska25
17. máj 2017

No presne...každá máme nieco, treba to tak brat a nejako do uspesne zvládnuť 🙂 ja sa ešte popri tom učím na budúco tyzdnove statnice, aby mi nebolo málo :D

zlatino9
17. máj 2017

@olylili No to hej ja by som inak ani nevedela, ze som tehu...vsetko ok az teraz to tvrdnutie a tlaky....pri malom sm to mala tusim az neskor...do tohosa stahujeme, takze este obcas tam nieco porobim...

olylili
17. máj 2017

@zlatino9 tak aj námaha tomu dopomáha

jarunka102
17. máj 2017

@olylili mas uplnu pravdu,namahanie sa to len zhorsuje,vlastna skusenost.
@zlatino9 Ja som v 27tt umyvala balkonove dvere a jedno okno a dostala som take bolesti,ze som myslela ze porodim na balkone. Minule sa mi to stalo tiez a dnes rano tiez...a od toho umyvania okien ma mala tiez picha do pindy a tlaci na konecnik...neboj,nie si v tom sama,uz sa to krati,tak to vydrzme 🙂

olylili
17. máj 2017

@jarunka102 ja som dnes čistila všetky okná a priznám sa že už som strašne unavená ešte sa mi aj celodenné nevoľnosti vrátili som podráždená úplne ako na začiatku o spánku ani nepíšem už len počítam týždne do konca

blondie257
17. máj 2017

@zlatino9 ja prevazne v noci mam take stavy...ja.som bola dnes na poradni....a na to tvrdnutie brucha len to magnezium.....s tym ze ak by sa intenzita stupnovala treba ist do nemocnice na gyn pohotovost..

blondie257
17. máj 2017

@olylili nevolnosti mavam aj ja...par noci dozadu som grcala v noci....a jem.zle,nejem zle tiez....
Unavena neskutocne tiez.....
Asi to uz ine nebude...

Dmes som.bola na nakupy....a normalne nevladzem....este to soferovanie v tej blbej premavke.....
Vylozit tak.nohy a uz len dockat konca....ja este 59dni do TP

olylili
17. máj 2017

@blondie257 ja ešte 65 dúfam že ma vybavia v 38 TT kvôli panve to by bol koniec júna uvidím zajtra na poradni

blondie257
17. máj 2017

@olylili ja by som brala tiez 38tt....nech uz kocikujeme.

Ako.casto chodite na poradnu,ja dalsiu o.2tyzdne to bude 31.5 a potom uz kazdy tyzden do konca tehu plus tie ctg v nemocnici kam.pojdem rodit
kontrolne prietoky mam este 9.6

A nastup na MD mam 3.6.

olylili
17. máj 2017

@blondie257 vieš čo neviem ako má po zajtrajšku objedná na MD idem teraz 30-teho do teraz som chodila každé 4 týždne

jarunka102
17. máj 2017

@olylili tiez uz len odpocitavam 🙂 v piatok ideme na ultrazvuk,tesime sa velmi na nasu malinku 🙂

blondie257
17. máj 2017

@olylili uz teraz nadtupujes na MD? Ides na tu od 8tyzdnov pred TP zo zdravot.dovodov?

olylili
17. máj 2017

@blondie257 ja ani neviem len mi sestrička oznámila ja som od začiatku PN

jarunka102
17. máj 2017

@olylili aj ja som na PN od zaciatku,mam uz vypisanu MD siest tyzdnov pred porodom,ale chcem si skusit vybavit uz od osmeho,snad mi vyhovie doktorka

olylili
17. máj 2017

@jarunka102 možno hej sa skús opýtať

blondie257
17. máj 2017

@olylili aha,no lebo ja som o tyzden viac ako ty a nastupujem od 3.6,mne to oznamila tiez sestricka,resp.vyznacila.....ze papiere vypiseme az 30.5. Mne to ani nevadi ze od 3.6, a PN som od zaciatku tehu tiez.