Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@sanylind to mas pravdu,potom sa bude dat uz aj do brucha...ale aj tak je to strasne...
@jance333 ja presne tak isto... iba stehna z vonkajšej strany, hrcka sa mi spravila mozno 2 krat
Dievcata ste niektorá anemicka? Dopĺňate železo? Mne predpísala gynekologicka ferro folgamma železo ale sa mi z neho spravila na rukách zihlavka. Tak si dávam len nejaké obyčajne ale to asi nema taky ucinok.
Ufff dievcata ta vy ste ake masochistky😉ja picham len ramena a stehna z vonkajsej strany lebo tam ma najmenej boli,brucho uz daaavno nepicham,a ja este vecer len pichnem a uz rozmeslam nad dalsou inj.de pichnem a aka bude reakcia,zavidujem tym co nemaju ziadne reakcie😉
@jarunka102 ja tiez aj v sestonedeli budem pichat😢
@olylili tak mne robila testy krvné asi len teraz na minerály v 29tt alebo neviem ci by som ho doteraz mala dosť a povedala mi, ze si anemicka.... a ja ze hurá.... este to mi chýbalo.... tiez si myslim, ze by sa malo dopĺňať počas celého tehotenstva a nie len na konci. Kedze sa samozrejme ráta s tym, ze straty krvi budu....
@diannna no po dnesnej poradni som anemicka aj ja.....
Mam predpisane zelezo 1x denne
Magnezium na krce v nohach a tvrdnutie brucha a mam zvysit prijem.vit D.
@ttami ja zavidim maminam,ktore si pichat nemusia a uzivaju si bezbolestne tehotenstvo...ale ta co narobime? Musime to zvladnut,pre nase dietky :-*
Dnes mam od rana take cudne,bolave stavy :( ale beriem to tak,ze sa to uz krati,tak musi to byt 🙂
Baby mate niektora take tvrdnutie bruska v noci, ze vas ta bolest obudi? Mala ma dnes zacala tlacit do pipky a konecnika...idem ako kacena...neviem ci nezajst radsej k lekarovi. Magnezium beriem ale to moc nezabera.
No presne...každá máme nieco, treba to tak brat a nejako do uspesne zvládnuť 🙂 ja sa ešte popri tom učím na budúco tyzdnove statnice, aby mi nebolo málo :D
@olylili mas uplnu pravdu,namahanie sa to len zhorsuje,vlastna skusenost.
@zlatino9 Ja som v 27tt umyvala balkonove dvere a jedno okno a dostala som take bolesti,ze som myslela ze porodim na balkone. Minule sa mi to stalo tiez a dnes rano tiez...a od toho umyvania okien ma mala tiez picha do pindy a tlaci na konecnik...neboj,nie si v tom sama,uz sa to krati,tak to vydrzme 🙂
@jarunka102 ja som dnes čistila všetky okná a priznám sa že už som strašne unavená ešte sa mi aj celodenné nevoľnosti vrátili som podráždená úplne ako na začiatku o spánku ani nepíšem už len počítam týždne do konca
@zlatino9 ja prevazne v noci mam take stavy...ja.som bola dnes na poradni....a na to tvrdnutie brucha len to magnezium.....s tym ze ak by sa intenzita stupnovala treba ist do nemocnice na gyn pohotovost..
@olylili nevolnosti mavam aj ja...par noci dozadu som grcala v noci....a jem.zle,nejem zle tiez....
Unavena neskutocne tiez.....
Asi to uz ine nebude...
Dmes som.bola na nakupy....a normalne nevladzem....este to soferovanie v tej blbej premavke.....
Vylozit tak.nohy a uz len dockat konca....ja este 59dni do TP
@blondie257 ja ešte 65 dúfam že ma vybavia v 38 TT kvôli panve to by bol koniec júna uvidím zajtra na poradni
@olylili ja by som brala tiez 38tt....nech uz kocikujeme.
Ako.casto chodite na poradnu,ja dalsiu o.2tyzdne to bude 31.5 a potom uz kazdy tyzden do konca tehu plus tie ctg v nemocnici kam.pojdem rodit
kontrolne prietoky mam este 9.6
A nastup na MD mam 3.6.
@blondie257 vieš čo neviem ako má po zajtrajšku objedná na MD idem teraz 30-teho do teraz som chodila každé 4 týždne
@olylili tiez uz len odpocitavam 🙂 v piatok ideme na ultrazvuk,tesime sa velmi na nasu malinku 🙂
@olylili uz teraz nadtupujes na MD? Ides na tu od 8tyzdnov pred TP zo zdravot.dovodov?
@blondie257 ja ani neviem len mi sestrička oznámila ja som od začiatku PN
@olylili aj ja som na PN od zaciatku,mam uz vypisanu MD siest tyzdnov pred porodom,ale chcem si skusit vybavit uz od osmeho,snad mi vyhovie doktorka
@jarunka102 možno hej sa skús opýtať
@olylili aha,no lebo ja som o tyzden viac ako ty a nastupujem od 3.6,mne to oznamila tiez sestricka,resp.vyznacila.....ze papiere vypiseme az 30.5. Mne to ani nevadi ze od 3.6, a PN som od zaciatku tehu tiez.

@jarunka102 No do stehna tiež neviem chytiť riasu som taká akási naliata.Hej viem aj ja aj v šestonedelí ale to už sa bude dať do brucha pichať nebudem.muset každý deň vymýšľať že kam pichnúť 😉