icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
17. máj 2017

@blondie257 aj môj je potom nervózny 😀 no veď toto sa bojím aby aj on nemal bolo to hrozné

blondie257
17. máj 2017

@olylili ale to zvladneme aj keby mali reflux..... 😉
Joooj aka.je mala.aktivna teraz....cy den bola.v klude a teraz mi ide mocovy mechur vypchat von...auč

zuzacka16
17. máj 2017

@blondie257
@olylili babule a ako viete ze stikuta??

blondie257
17. máj 2017

Juuj babenky....aj brucho mastim a aj tak.citim ako mi praskaju zilky a koza ....strasne napnute mam brucho

olylili
17. máj 2017

@blondie257 aj toto chcem povedať zajtra lekárovi či je v poriadku lebo mne sa zdá že on nie je vôbec v kľude ona sa non-stop hýbe ešte aj keď chodím tak musím zastať lebo sa nedá ani pohnúť ako kope a v noci tiež či sa hýbe aj keď spí?

blondie257
17. máj 2017

@zuzacka16 je to citit ako pravidelne take mierne poskakovanie bruka,alebo niekto opise ako pulz....citis to skor vo vnutri...a je to take neprijemne...

blondie257
17. máj 2017

@olylili tak.ze je viec aktivne mimino to je ok podla mna....prva dcera sa hybala malo co a tato je brutal aktivna.
Ked som ja v pokoji tak sa zacne hybat.
Ale ked som v pohybe...asi haja...sem tam.stuchne,az mam strach ci je vsetko ok...ale ma.rada hojdanie ..teda ked chodim 😂

olylili
17. máj 2017

@blondie257 len po narodení nech spí viac ako teraz 😀 pri prvých som vedela normálne ich režim kedy spali a kedy bdeli no teraz to je len bdenie 😀

blondie257
17. máj 2017

@olylili neboj .... Sa teraz vyburi a potom bude kludne 😉

olylili
17. máj 2017

@blondie257 tak to dúfam 😀

blondie257
17. máj 2017

@olylili a dufam ze tento rezim nebude nasej malej..bo cely den spi...lebo pravidelne vystraja od 22 do 23 😂

olylili
17. máj 2017

@blondie257 no moja tiež mala tak obrátený režim a ostalo jej to aj niekoľko mesiace po pôrode 😊

blondie257
17. máj 2017

@olylili uff nestras 😂
Prva dcera bola zlaticko...dufam ze aj tato bude na spanok zlaticko

senta_sofia
17. máj 2017

@olylili moje stikutali stale a reflux nemalo ani jedno,trenuju plucka,podla mna to s refluxom nema nic spolocne

kattky
18. máj 2017

@olylili
@blondie257
Verim, ze teraz to bude v pohode. Dnes idem pokupit si veci ktore mi treba este do porodnice. Dostala som zoznam co si vyzaduje ta nasa tak si robim hned fajocky, ze co mam a co nie, tak hned zoznam som spisala.

erikababula
18. máj 2017

@matulka1981 treba ktomu ziadost mne to vsetko nachystala gynekologicka vypisala to vytlacila ja som to len podpisala a ona to poslala...No stoji to 700e ale kedze ja to uz musim podstupit zo zdravotnych dovodov tak to hradi poistovna...Gynekologicka sa vyjadrila ze to isto uznaju nakolko pocas tehu su stale komplikacie...ale tvoj gyn.ti iste povie vsetko o tom.dobre je ze sa to spravi pocas cisarskeho nemusim dojst pod noz zas.

lilianna1xs
18. máj 2017

@blondie257 každý deň si natieraní kokosový olej na celé telo vkuse citim suchu pokožku,pri synovy som to vôbec nemala skvor vkuse som bola spotena.

blondie257
18. máj 2017

@lilianna1xs ja sa natieram tiez....cele telo s mliekom Latovit,na to jedine nie som alergicka a brusko este s kremom na strie z lekarne.

olylili
18. máj 2017

@lilianna1xs ja tiež kokosovým aj malého ním budem natierať tiež mám strašne suchú pokožku až ma svrbí

blondie257
18. máj 2017

@olylili jj to poznam to svrbenie ak sa nenatrieram denne

olylili
18. máj 2017

@blondie257 strašne a mňa najviac bruško a nohy

kitty18
18. máj 2017

Ja som mala tiez svrbenie a uz to preslo do takeho stavu ze som sa aj vyhadzala presne na bruchu nohach a bokoch a momentalne cakam na vysledky ci to je pecenou alebo bude treba ist na kozne ...

olylili
18. máj 2017

@kitty18 ja som to mala pri prvej a bolo to z pečene ležala som potom v nemocnici až do pôrodu našťastie o týždeň som rodila keby som neporodila museli by mi kvôli pečení robiť akútny cisársky

blondie257
18. máj 2017

@olylili
@kitty18
Ja som sa tak isla do krvi zoskriabat ako ma cele telo svrbelo,aj som sa vyhadzala drobnymi cervenymi vyrazkami.no som alergicka,potravinova alergia...tak mohlo to byt aj tym,ze predsa ten organizmus pracuje inac pocas tehu...aj ked ma odoslal lekar na gastro,kedze sa tam liecim prave kvoli hepatalkam...ale vsetko bolo ok,aj testy...dokonca naj ake som mala pocas 6rokov liecby...aj usg pecene a zlcnika bolo ok.

Jj vysoke pecenove testy su v tehu nebezpecne podobne ako oblicky

olylili
18. máj 2017

@blondie257 ja som mala strasne pečeňové mala mi na ňu tlačila celé telo som mala ako keď ťa žihľava poprhli

matulka1981
18. máj 2017

@erikababula no zajtra idem k dr tak sa ho na to popytam....dakujem za info....:

blondie257
18. máj 2017

@olylili no hej....lebo.pecen je vlastne taky filter,detoxikuje a nici toxiny...a ked je pritlacena a nefunguje tak sa to prejavuje tym svrbenim koze.
Viem ze vtedy ukoncuju tehu predcasne...lebo moze tehulke pecen vypovedat funkciu ..pripadne nastane tazka cyrhoza pecene co je nebezpecne

olylili
18. máj 2017

Tak žienky dnešný ultrazvuk na jednotku malý je o dva týždne väčší má 2 kilá a 47cm už je hlavičkou dole placenta a všetko funguje ako má

jance333
18. máj 2017

@olylili, výborné správy.
mimochodom, chcela som sa opýtať, cítili ste, kedy sa vám bábätká prevrátili hlavičkou dole? naša si stále sedká na zadnici a pomaly by sa už tiež mohla otočiť, tak či mám čakať nejaké rošambo alebo to bude pohodička. rátam, že pri takom +- 2kg, príp. aj väčšom by to už mohlo byť aj vcelku nepríjemné 😕 akože je to jedno, ono to snáď príde či budem "pripravená" alebo nie, len sa tak pýtam

olylili
18. máj 2017

@jance333 prvá sa mi otočila pár hodín pred pôrodom