Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jance333 k tomu pretočeniu asi toľko, keď sa mne pretočil malý v 30 týždni tak som ráno skončila u doktorky lebo som si myslela , že sa mi rozbehol pôrod.Neskutočne ma boleli kríže a dve hodiny som nevedela čo robiť od bolesti.Akože fakt to bol riadny tlak a zatlačil mi na chrbticu tak nešťastne, že som bola mimo. Ale už sme v pohode a aktuálne teraz sme už len dolu hlavičkou a máme 2100 g😎 Na dnešnom UZV sme sa zabávali na tom, že vedľa hlavičky má nožičku, akrobat...
Pekne miery maju vase pokladiky 🙂 som zvedava ako je na tom nasa. Zajtra ideme na ultrazvuk,tak sa tesiiim 🙂 citim sa taka plna,mala ma strasne tlaci na organy a kope kde pride :D a tiez cakam,ze kedy sa otoci hlavickou dole 🙂 uvidime no 🙂
@matulka1981 neni zac daj vediet co ti povedali☺
Ja po dnesnych nakupoch total vystavena. Nakoniec sebe do porodnice som kupila, len podlozky na postel a zbytok mamka pre drobca pokupila vecicky no ledva zijem. Uz mi aj clenky kustik opuchli od chodenia
Ahojte chcem sa spýtať či máte pri stvrdnuti bruška aj problém s dýchaním.Dakujem
@jance333 ja som citila kedy sa mala otocila,robila tam šarapatu a ked sa zapierala nohami tak mi tak capla po moc.mechure ...mna to zabolelo...
Kamoske sa pretaca furt,raz je hlavou hore a raz dole,na kazdom uktrazvuku inac...a neciti nic...vobec nic....ma dost miesta a plodovej.vody a to jej mala ma cez 1700g
@jarunka102 mne mala tlaci tiez a to mala pred tyzdnom 1513g ,ked sa zacne zapierat tak.to citit riadne...hlavne mechur,dokonca uz aj na konecnik mi tak.zatlacila..ufff....a obcas vypuli chrbatik alebo zadocek.tak ze brucho mam take smiesne neforemne,neokruhle ale spicate viac vlavo 😂
@kattky ja som bola vcera troska po nakupoch a tak ma zmohlo ze konec,a to sa medzi nakup.centrami presuvam autom...a dnes troska po dvore okolo.kvietkov a skalky ....a normalne som.si musela lahnut a pospat...jak.ma to slnko zmohlo....
Vcera som.si kupila v com pojde mala.domov z porodnice
Babenky,este otazocka,ako beriete domov miminka....vo vajicku...vanicke?
Akurat som sa so svagrinou bavila na tuto temu, tak oni malu prevazali vo vanicke od kociara v aute,lebo sa im.videlo nie bars dobre dat take male mimi do vajicka.
Druha svagrina tak isto
Autom cestovali z BJ do PO,resp okolia...to vychadzalo takych 50km
@blondie257 ja normalka do vajíčka aj sestra tak brala nemocnicu nemám ďaleko
@blondie257 ak by si viezla vo vanicke,musis mat taku,co supluje autosedacku,cize ma vnutorne pasy a da sa priputat. Inak keby ta zastavili policajti,mas smolu.
@blondie257 joooj moja tiez ked sa vyspuli,tak rozne utvary mam z brucha,len nie gulate brusko :D a ked sa roztahuje,tak akoby sa mi vsetko natrepalo az do hrdla 🙂 1513g je pekna vaha,snad moja nezaostava.
@blondie257 ja cca 40km planujem vo vajicku na isofixe ..podla mna je to najpraktickejsie
@blondie257 tak veru. Ak chces odniest vo vanicke musiat pasy. Ja som tiez bola proti niest vo vajicku,je mi luto ju tam dat taku malicku,ale bez vajicka vraj domov nepustia.
@jarunka102 lekarka mi.povedala na sono,ze vaha primerana...ale o tyzden sme aj tak pozadu..termin porodu teda ostava stale.15.7
@olylili
@senta_sofia
@blondie257
Takze klasika vajicko...jooj ked si predstavim aka bola drobna prva dcera a ju tam putat...och joooj...
@blondie257 ja vo vajicku je tam novorodenecka vlozka a byvame tiez takmer 50 km ..
@blondie257 este by si mohla poriesit zmensovaciu vlozku do autosedacky,niektore to maju automaticky take navrstvene,ale su aj univerzalne,troska vytesnis ten priestor
@blondie257 no veď toto mne je tiež ľúto moja mama nemôže na to pozerať 😀

@olylili riaden valibuk 😉 môj má 1500 gramov a 39 cm a je priečne uložený ...len nech naše lásky pekne priberajú 👶👦🙂