icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

blondie257
19. máj 2017

@olylili aj ja chcem genetiku takuuu 🙏
No u nas v rodine presny opak....moja mama pri bratobi+25kg,pri mne +35kg,oco ked porodila sa jej spytal.to.uz???? 😲

Ja pri prvej dcere 18kg,teraz zatial.10kg,dufam ze uz ani viac nebude 🙏 ...mne zas vsetky kila sa tak rozlievaju do tela...a brusko take akuratne,hadaju 8mesiac takze....

kattky
19. máj 2017

@blondie257 ja tiez 10kg a tak isto mi kila idu vsade.

ttami
19. máj 2017

@jarunka102 jooj ani sa necudujem,ze nemas dobry pocit z lekarov po takej skusenosti,ale hlavne,ze uz to mas za sebou😉
Som rada,ze ne som sama v tom ,ze este skoro nic nemam len par veci,furt si hovorim,ze je cas,ale mne sa,ani nechce😒
@olylili zavidujem ,ze vsetko ti ide len do brucha,aspon nebudes mat co zhadzovat,ja som mala 48 a teraz 58😢😢😢kedy to ja vsetko zhodim☹

blondie257
19. máj 2017

@ttami hahaaha pred tehu48kg??? A sa stazujes na 58???
Babyyyyyy sak ste vsetky chude jak palice....
Ja som mala naposledy 53kg na gymku 😂

Vy ste teda esaaaa...ja a takou vahou v tehu by som po rebrikoch skakala 😂

lilianna1xs
19. máj 2017

@olylili ja mám 78kg mala som 53kg som zvedavá koľko schudnem po pôrode všetko zo skriňy by muselo ist do bedne)))).

blondie257
19. máj 2017

@lilianna1xs schudneme vsetky...niekto skor niekto neskor...ale dame sa do formy vsetky

slniecko323
19. máj 2017

@olylili velmi pekne Ti dakujem za link 😉

olylili
19. máj 2017

Baby veď je leto s kočíkom vybehame vypotime 😀 bola som si kúpiť vložky dokupila som ešte bodiky ponožky a tri také plienky bavlnené s potlačou von je strašný hyc som ko

blondie257
19. máj 2017

@olylili jasne ze vykocikujeme.....
baby ja som sa teraz vazila...a mam o kilo a pol menej 😨

Juuj plienky nove balvnene nemam....starsie na doma ano,tie vyvarim...

Mam chut nakupovat ale nie v takej horucke...

olylili
19. máj 2017

@blondie257 tiež mám doma tie biele tie s obrázkami len tak do kociara...Si schudla ?

lilianna1xs
19. máj 2017

Dneska som bola pozerať fľašky ale zasa majú toľko flasiek ktoré vybrať advet som mala pri synovy vtedy neboli take Jak teraz že vzduchové fľašky či čo.Este to si musím zistiť ktorá je najlepšia ale cenovo pffff 8-9eu jedna flaska bez cumlíka.

blondie257
19. máj 2017

@lilianna1xs no ja som mala pri prvej dcere..klasika sklenenu,obycajny silikonovy cumel...a to bola na nutrilone od cca 2mes....bez kolik a neviem.coho...a je tu aj bez drahej flase.
Uznavam viac sklo ako umelu hmotu aj na udrzbu ..akurat je..no tazsia

blondie257
19. máj 2017

@olylili jj schudla ...ani neviem co si mam o tom mysliet

jance333
19. máj 2017

konečne sme dneska mali príležitosť sa odfotiť. s kamoškou. i s mužom (nie sme veľmi fotiace sa typy, to už musíme byť fakt niekde na akcii alebo výlete, aby nás to napadlo) a tak som si myslela, že budem mať pamiatku na tehotenstvo...
a ja hlúpa v čiernom tielku, všetky fotky spredu a nikto mi neuverí, že je to fotka 6-7 týždňov pred pôrodom 😂 😂 😂
musíme stihnúť ešte nejaký výlet jednoznačne 😀

jance333
19. máj 2017

@blondie257 tiež som chcela skôr sklenenú. plast je stále len plast.
a udrží si bábätko tú sklenenú neskôr i samo? teda, neviem od akého veku si to už držia sami, ale keď na takých fľaškách odchovali nás, tak by nemal byť problém, že?

olylili
19. máj 2017

Ja mám fľašu len taku malú na čajík dve som odkojila tak dúfam že aj malého ale sestra používa avent vo aká to je a je spokojná

zuzka_ant
19. máj 2017

@blondie257 nooo tak mna dnes prekvapila svokra s taskami. A uz mam asi vsetko a aj nieco navyse 😂 akurat este ak nejaka kozmetika, pre mna veci a plienky. A uz sa pojdem dat buduci tyzden vypisat nech to stihnem poprat 😊 ty mas kedy termin? Robis este?

ttami
19. máj 2017

@blondie257 viem,ze to neni vela,len je to nezvyk mam po par dnoch o 10 kg viac a to este neni koniec,ale po porode to vsetke vsetko zhodime,bude leto a vtedy cloveku aj menej chuti jest,budeme ficat na ovoci a zelenine,konecne to nebude nic umelo vypestovane😉zboznujem to obdobie

A tie sklenene flase sa este vyrabaju vobec??lebo kupovala som bavlnene plienky, dokonca som objednavala tu z konika, no a nic moc su,nie ako za sociku😒

@blondie257 si aj minule pisala,ze ti byva zle,tak asi aj preto si schudla,ale urcite si to sleduj a ked to pojde dole tak zbehni k dr.

blondie257
19. máj 2017

@zuzka_ant tak super,ze svokra pomohla.ja mam.termin 15.7 a som PN od 3mes tehu

blondie257
19. máj 2017

@ttami ja mam na doma stare socikove plienky,este po mne a bratovi..ta bavlna je beru ina ako tie terajsie.Ved sa vyvarali klasika v hrnci a su furt super zachovale.Na doma budeme mat tieto.Po prvej dcere som mala 2 take fajne nove jednu hrubsiu a druhu tensiu s obrazkami ale furt boli lepsie ako tie dnesne,no svagrina mi ich uz nevratila po 2 detoch takze
..si kupim nove.len treba hladat s vyssou gramažou.tie su kvalitnejsie ale aj drahsie.

S tym schudnutim,jj je mi zle aj som vracala...snad bude dobre a nepojde to uz dole..kebyze ano budem musiet ist k lekarovi 😒

olylili
19. máj 2017

@blondie257 a veľa zvracaš? Lebo ja som mala pred mesiacom črevnú chrípku tri dni som non-stop zvracala hnackovala aj teploty som mala a váha zastala ale neklesla

blondie257
19. máj 2017

@jance333 ano este sa sklenene predavaju...minule som videla v detskom obchode a tusim aj v tescu.
Moja dcera si asi tak od roka drzala sama bez dozoru,a zaspala pri nej v postielke...dovtedy som sledovala radsej aby jej nahodou nespadla a netukla po cele 😂 som jej podrzala flasu kym vypila....v rucke si drzala cumel..ked dopila vymenila za cici od flase..otocila hlavu a spala 😂

Jooj to bolo teda daaavno...

slimstar
19. máj 2017

@ttami ale čo, ja som mala tiež tak do 50 kg a teraz mám určite už 67 kg a cítim, že ešte váha pôjde hore. Zákusky, nanuky, zmrzlina atd, no čo, teraz som si dala čokoládu. 🙂 To dáme dole, aj teraz som ešte mimoriadne pohyblivá. 🙂 U nás sú všelijaké akcie, remeselne trhy, tak čo by som doma sedela. Inak aj mne jedna hádala dvojičky a že vraj mám nižšie brucho, samotnej sa mi zdá, že je normálne. Dnes som zbalila obrovský kufor do pôrodnice, pre mna len župan a košele a ostatné zaberajú len hygienické potreby, ešte aj toaleták som musela zobrať. 🙂

senta_sofia
19. máj 2017

@ttami bavlnene odporucam t-tomi, mala som aj xkko lux,chvalili ich do neba,ale hentie boli lepsie, inak niektore tie latkove plienky skor pripominaju gazu 😬

blondie257
19. máj 2017

@olylili no byva mi zle ako v prvom trimestri...ked som sa nenajedla bolo mi zle...ked som sa najedla po hodine vsetko von...potom zaludok rozochvety tak clovek ani moc nejedol...ale voda na litre....
Ale chripka crevna to nebola,to som parkrat zazila a vtedy aj grcanice aj hnacky ..toto cisto od toho ze zaludok proste musel vyvratit obsah....

slimstar
19. máj 2017

@blondie257 aj ja som kúpila dve sklené, mne sa tie umelé nepozdávajú. V 101 tke majú sklene flašky aj ortopedické nohavičky. 🙂

blondie257
19. máj 2017

@senta_sofia presne.si to vystihla..ako gaza....vidno ako sa vlakno sklada a doslova diery medzi tym....

U nas tiez aj toaletak musis brat,plus pribor plus hrncek a pohar ...
A kde to.ostatne veci...zupan mam taky tenky letny takze to nezaberie vela miesta

slimstar
19. máj 2017

@blondie257 u nas nemusím brať príbor, to už by bol hádam vrchol. Už aj ten toaleták, ma rozčuluje. Moja mama všetko dostala a priniesla si len svoje osobné veci a odvody vôbec neboli také vysoké aké dnes, hanba, aby v nemocnici nemali toaletný papier..

jarunka102
19. máj 2017

@olylili ty mas ake velke brusko 🙂 wau 🙂

olylili
19. máj 2017

@jarunka102 už by sa nemuselo ani zväčšiť 😊