Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@zuzacka16 drzime palce aj my,nech je to len jednorazovy plany poplach a bude vsetko v poriadku a hlavne 2v1 aspon do.toho 38tt
@zuzacka16 Myslim na vas, drzte sa! 🍀🙏
@zuzacka16 jooooj je mi to luto.....kolko si mala najvyssi tlak??a ja si myslim,ze vcera si bola len vystresovana preto ten vyssi tlak,a ked chodim k dr.tak furt od strachu mam vyssi,aj na zaciatku tehu ked som lezala v nemocke som tak mala a to vsetko so stresu strachu ze ci nebudu robit potrat ak by sa zhorsil stav...a to som lezala prvyx v nemocke ta si vies predstavit ze aky stres..a najlepsie bolo ako mi kadi hovoril,ze musim byt v klude a tak...ono sa to lahko hovori,ale tazsie kona...a ako casto ti meraju tlak???viem to vsetko pochopit ako sa citis....a zo spodu vsetko ok???a opuchaju ti nohy???
@zuzacka16 ja ked idem na poradnu, tak mne malo kedy mera tlak hned na zaciatku, lebo dost sa zadycham a potom mam vzdy vysoky tlak tak mi ho mera ked som na odchode z ambulancie. Doma mam nizky tlak vzdy no tiez som v strese kustik u dokyho, tak tam mam tlak vzdy tych 120/80 samozrejme ked posedim a vydycham sa.
a dievcata co budete davat babetkam do autosedacky???myslim pod neho....
@ashley31
@blondie257
@shannonldy
@kattky dakujem babule ste zlate..uvidi sa vsetko zajtra podla toho mocu..
@zuzacka16 okrem toho prveho ho mas v norme. A dnes si chudinka len cela vystresovana z tych sprav, vsak kto by z toho nebol. A ak si bielkovinu nemala doteraz, tak ju hadam nebudes mat ani zajtra.
@ttami
@juliane126 tak je pravda ze ja som stresak sam o sebe vzdy ked idem k DR a este nemocnica tak dovi 😆😆 nie nemala teda mala ale to len pri zapale moc.ciest..ale tak aj vytok mam bielkovina trochu sa moze aj z toho ukazat preto stresujem 😔
Tak po poradni vsetko oki. Krcok z 36mm isiel na 34mm ale ze v poriadku. Dalsia poradna o tyzden. A tak uz az do porodu budem chodit.
@kattky super ze je vsetko ok.
Uf to krcok meraju ultrazvukom? Mna kontroluje len palpacne 😒
Ja mam o.tyzden poradnu. A tiez budu vytery a odber krvi
@kattky keby mali byt zle vytery tak uz teraz mas a neake príznaky...tak sa niet coho bat😉 a na ten acylpiryn si sa nepytala???
@blondie257 da sa aj usg aj palpacne..ale palpacne je naistejsie...a ty si ako dopadla???vsetko ok??
@blondie257 mne moj doky vzdy len ultrazvukom mera krcok.
@blondie257 Ahojky...ako si dopadla? Verim, ze oki...
dievčatá, neviete, Magne B6 je pre nás OK? mužovi ho predali v lekárni, keď pýtal niečo vhodné preňho i pre tehotnú mňa. neberiem magnezko pravidelne, len keď mi častejšie tvrdne brucho (za posledné mesiace som ho zobrala asi len 2x), ale dnes som to trochu prehnala s aktivitou a včera ráno som schytala taký ten fajnový boľavý kŕč do lýtka.
@jance333 uplne v pohode 😉
@ttami aj magne b6 je pre tehotne... aj obycajne magnezium...
@ttami magnerot ma vyhodu v tom, ze obsahuje kyselinu orotovu, ktora zlepsuje vstrebatelnost magnezia...

@zuzacka16 drzim palce moja nech je vsetko oki a cim skor si doma a hlavne zostala 2v1.