Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@senta_sofia hej zajtra z nemocky smer lekaren a tlakomer sa pojde kupit uz som nad tym rozmyslala 😉 papieriky na moc mam doma odkedy som mala moc.cesty chytene tak ich mam kupene 😉
@zuzacka16 ja mam u lekara 140/90 a vyssi, keby si nemeriam doma, asi by som v nemocke prelezala vsetky tehotenstva 😀 nastastie som vzdy natrafila na normalnych ludi,co si to nechali vysvetlit a meriam si doma, pred poradnou vzdy, ku koncu tehotenstva mi kazali 3x denne a to som nosila doktorke do nemocky.
Ahojte ja sa rozhodujem medzi Camarelo carmela alebo Camarelo sirion neviete o nich nieco blizsie pre predstavu 🙂
@senta_sofia ved ja som doteraz mavala dobry a to len v utorok prvykrat u DR taky tlak a ta hned ma poslala do nemocky..som myslela ze mi tiez da doma merat a ked tak potom ma posle no ona hned..nevadi kupujem tlakomer urcite a budem sledovat 😉
👍🙏😍 supwr sprava...
@zuzacka16 Super Zuzi, tesime sa s Tebou! 😉 Fakt ako baby hovoria, skus doma merat. Ja mam doma vzdy ok, u doktora mi VZDY stupne 😀
baby, akurát mi kuriér doniesol balík - bavlnené plienky. takže keď niekto má v pláne kupovať, Kikko LUX vyzerajú byť super. zobrala som biele aj Lux Eco nebielené a fakt nie sú tenké ako gáza, mäkučké. neviem aké sú tie "Staré časy" (okrem toho, že sú raz tak drahé), ale myslím, že tieto poslúžia výborne.
objednávala som cez Mall.sk a aj s poštovným to vyšlo po rozrátaní na 1,50eur/ks, čo je parádna cena (v lekárni mi núkali tenulinké priesvitné plienky za 1,60e/ks)
tak len taký tip 😉
@shannonldy hej urcite budem aj doma..ved chcem aj ja vediet ako som na tom..to asi viacere mame tak s tym tlakom 😂😂
Aj vy mate v zozname do porodnice pisanu deku do postielky pre babatko?
Kočky bude to niektorá z vas rodiť na kramároch?
Bude niekto rodit v NR???
Juuj baby...som bola dnws na nakupy....no uz nikdy viac.....az po porode a aj to aspon po 2 mesiacoch....
Brucho stvrdnute,krize v tahu,lytka a kotniky opuchnute...a.prave lytko mi.doslova horí,ozyvaju sa žily 😒
Och sa neviem ako polozit,rozlozit,lahnut jak ma vsetko boli ... Akokeby som drevo rubala.od rana.....
@blondie257 no ja som bola vcera natom tak ako ty dnes,aj to sme dlho neboli,vcera som myslela,ze uz i na pohotovosti skoncim,tvrde brucho som.mala,ani magnerot nezaberal,ale uz aspon mame kocik a mantinel i vreckar i baldachym do postielky💃
@blondie257 tiez to mam tak ako ty ked som na nakupoch. Alebo ked dlhsie sedim, tak mam dost hnusne krce v bruchu. Tedy len magnezium vezmem a lezim. Som zvedava ako to vydrzim na tej svadbe o tyzden.
@blondie257 hihi to my si myslime ze to zvladneme ale,jak prejdem jeden obchod mi je strastne musim ist domov proste nejde to.
@ttami tak ani ja neviem ako tam dopadnem. Este ze mi doki skontroloval krcok a viem ze je v poriadku, lebo mavam bolesti pri chodeni niekedy. No v stredu mam ppradnu este, tak mi budu robit odbery, vytery a budem este kludnejsia, lebo to bude par dni pred tou svadbou. Neplanujeme zostat ani na redovy tanec.

@zuzacka16 odporucam ti merat tlak doma,ak mas moznost,lebo ak si mala len u lekara a v nemocke vyssi a doma by si mala v poriadku, tak ti nemusia tie lieky robit dobre. Pripadne si kup aj tie papieriky na moc,kde su bielkoviny 😉