icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

ttami
26. máj 2017

@kattky no ved tak, nemusite byt do konca,budete podla toho ako sa budes citit a zas,aby sa neurazili,ze ste neprisli,ake saty budes mat???

kattky
26. máj 2017

@ttami vies co ja som saty nechcela nove kupovat. Mam jedne kratke cierno-zelene na ramienka. Skusala som ich, tak su mi dobre. Balerinky na nohy a uz.

blondie257
26. máj 2017

@ttami krásne ste si nakupili...

To sa bude zase spat s polavym chrbtom a krizami....posledne.dni uz ani dobre nespim....dokonca mi.pooraskali.zilky na bruchu ake bolo dnes tvrde

@kattky my ideme v nedelu terz na konfirmaciu,dalsiu nedelu na oslavu jedneho roka syna mojho brata..
Och joj...a uprimne vobec sa mi nechce....ak mi bude zle ani nikam nepojdem

@lilianna1xs presne a to som.behala so starsou dcerou,kupovali sme saty a topanky na tie oslavy,aj mne nejake topanky k satam....tak ja pomaly,som.mala pocit ze mi.uz mala z brucha vypadne...a ta moja Natalka,mamiii sak kus si pohniiii 😠 som myslela.ze zavrcim na cele obch.centrum

kattky
26. máj 2017

@blondie257 tak my do nedele mame dat vediet co a ako. A vies ze aj ja na seba budem pozerat. Ked mi bude zle, tak pojdeme prec. Ved aj tak treba nam cca 1,5h cestovat minimalne.

lilianna1xs
27. máj 2017

@blondie257 My tu mame 31 stupnou,nevladzem len pijem a lezim.Neviem si predstavit bolesti mat takom pocasii.

olylili
27. máj 2017

@lilianna1xs my tiež doslova umieram včera mi bolo strasne zle ťažko sa mi dycha ani nič nejem vôbec mi nechutí a budúci týždeň ešte viac teplo má byť

lilianna1xs
27. máj 2017

@olylili Verim ti Asi prestav ze pridu bolesti este sa dostat do nemocnice boze moj.Ja by som vkuse daco jedla dneska som knedliky 7kusou z jedla kapustu a masko na obed a este som sa citila hladna.

olylili
27. máj 2017

@lilianna1xs ja zajtra robím červenú kapustu mäso a knedľu 😊 ja len strašne veľa pijem žalúdok je naliaty ešte som asi pol kila marhúľ zjedla a pol melóna

jance333
27. máj 2017

u nás dnes nebolo ešte ani 20 stupňov. ale aj tu sa už má otepliť. ja sa naopak na teplo teším. doma máme dosť chladno a cez vychádzky si určite vybehnem niekam posedieť do tieňa, na zmrzku, fajné chladené nealko 💃
už sa neviem dočkať, kedy ma vypíše na materskú konečne a budem môcť vybehnúť von kedy sa mi zachce. milujem teplé letné večery niekde v tráve alebo na teraske s ľuďmi.. strašne mi to chýba a rátam, že už tiež nebudem dlho vládať pendlovať, teraz ešte v pohodičke

lilianna1xs
27. máj 2017

@olylili treba vela pit.Vkuse som na wcku.Vonku ani neskusam is do tej horucavy .

olylili
27. máj 2017

@jance333 mne dnes manžel kúpil radler tmavý nealko tak som si tak z chuti dala chladený 😊

olylili
27. máj 2017

@lilianna1xs ja tiez teraz von nie zle v tehotenstve znasam teploty pri prvých dvoch v pohode no teraz celkovo mi nie je dobré celé tehu chlapec mi dáva zabrať 😀

jance333
27. máj 2017

@lilianna1xs tak, tak, veľa veľa vody. ja tiež nonstop behám na wecko. už tam mám prechodný pobyt, sa mi tak zdá. i vonku idem len tam, kde mám možnosť si odskočiť 😀
mne teraz ešte veľmi chutí vlažná zeleninová polievka, taká ľahká bez zápražky, to by som dala na litre. akurát, že malá mi asi hlavičkou stláča žalúdok a nevládzem zjesť také porcie, jak by som si dala 😀 drží mi líniu, zlaté dieťa 😂
akurát tie nanuky... 3 marhuľové Mrože za deň bez problémov 😝 už sa zo mňa smejú predavačky v obchode, lebo ich chodím kupovať po 10ks 😎

jance333
27. máj 2017

@olylili i my sme si s tehotnou kamoškou dali také extra super vychladené nealko na teraske. krásny pohľad na nás dve bruchane (ona ma termín už o týždeň) vylochnené pri "pivečku" 😂
inak, odporúčam Birell polotmavý, veľmi fajnový. je aj citrónový aj čistý, ten čistý mi chutí viac, ale na leto paráda obidva 👍

olylili
27. máj 2017

@jance333 ja frčim teraz na citrón mäta 😀

lilianna1xs
27. máj 2017

@jance333 polievky vobec nejem od zaciatku tehu nemozem jest,pritom som polievkarka.

lilianna1xs
27. máj 2017

@olylili sami toci hlava nenormalne

olylili
27. máj 2017

@lilianna1xs aj mne včera úplný kolotoč

lilianna1xs
27. máj 2017

@olylili tlak stej teploty.vecer ani spat neviem sa len prehadzujem v posteli ked tak bude vkuse teplo ja neviem.)))))Este teraz zlata zila ma boli este toto mi treba.

olylili
27. máj 2017

@lilianna1xs no ja väčšinu noci prechodim a pozerám ako zvyšok sladko spí 😀 malý sa teraz pravidelne o druhej budí a strašne vystrája a aj to ho budí ako na wc chodím mňa pred týždňom trocha bolela teraz je to v pohode no ono to ešte príde úplne na konci

lilianna1xs
27. máj 2017

@olylili presne aj ja tak sa prechadzam potom uz prehadzujem muz mi vravi zlatko najlepsie bude ked budes spat obyvacke a nikoho nerusis))))))).Budem musiet kupit daco na zlatu zilu este porod a zlata zila ta ma urve.

olylili
27. máj 2017

@lilianna1xs veď moj sa už chcel zdekovať odomna lebo ho ruším 😀 bože sestra mala strašne problémy ešte keď tlačila pri pôrode úplne jej vyšla dubová kôra a sedavý kúpeľ v nej je dobrý alebo aj mastičky

zuzacka16
27. máj 2017

@kattky to vazne?no to mate super u nas v nemocke nie je klima..lebo sme sa na to pytali a povedala ze aj zamestnanci by klimu prijali..

slimstar
27. máj 2017

@kattky tak to máte dobré, ja som si dnes chcela dať košelu a vôbec ju nenavlečiem. Ani neviem, čo budem nosiť po pôrode 🙂
@olylili tiež sa mi zle dýchalo a hlavne v noci a pomohli mi, že spím na vyvýšených vankúšoch. 🙂 Nabudúci týžden má byť, že vraj 33 stupnov, tak to bude.

olylili
27. máj 2017

@slimstar no veď toho sa bojím a ja si už neviem vôbec ani polohu nájsť lebo ma pod prsiami strasne koža páli

slimstar
27. máj 2017

@jance333 a nemáte recept na tú polievku ?, mne sa momentálne, nejako nedarí s tými polievkami. Zmrzlinu to aj ja každý deň môžem. 🙂

jance333
27. máj 2017

@slimstar u mňa je top taká tá klasická "škôlkarska" - mrkvu, asi rovnaké množstvo kalerábu, zeler (je výrazný, tak toho menej - asi polovičné množstvo ako mrkvy) nastrúham na slzičkovom (jablkovom) strúhadle (keď sa mi nechce, tak len nakrájam na malé kúsky). Na masle a troške oleja speniť trochu cibule, pridať nastrúhanú zeleninu, orestovať, kým mrkva pustí farbu, pridať trochu drvenej rasce, trošku mletej červenej papriky, asi 1-2 PL detskej krupice. Premiešať, trošku orestovať, zaliať vriacou vodou, osoliť a variť, kým zelenina nie je mäkká. Nakoniec pridať rozhabarkované vajíčko (to keď zeleninu nastrúham) alebo zavariť krupicové halušky. Mne sa teraz nechcelo strúhať, tak bola zelenina len nakrájaná a dali sme si do nej cestovinové písmenká.
Inak zeleninu dávam akú mám. Niekedy len mrkva + zeler + cibuľa alebo mrkva + kaleráb + cibuľa alebo pridám aj petržlen (ten krájam na veľké kusy, potom vyhadzujem, len nech pustí chuť). minule som tam ku koncu varenia hodila trochu baby cukety. bujóny nepoužívam.

slimstar
27. máj 2017

@jance333 oo, dakujem, vyskúšam.

blondie257
27. máj 2017

@slimstar moj recept na.lahku polievku,ktora moze byt mrkvovo-kalerabova, alebo len kalerabova,alebo porovo kalerabovo mrkvova...podla.chuti.
Zaklad je vzdy rovnaky....a to....na troske masla podusim nastruhanu zeleninu ( struhadlo na jablka) ...kym pusti stavu,zalejem vodou,osolim (ziadne korenie,ziadny bujon ci vegeta) a necham povarit.
Ak mas chut na cestovinu do poloevky,tak si ju osobitne uvaris.
Nase top je ak dam namiesto cestovin.... halusky vajcove tzv liate cesto....alebo osobitne uvarenu ryzu....
A lahka zeleninova a dietna polievoxka je hotova

blondie257
27. máj 2017

@olylili ja sa.uz tiez len tak prevalujem...najviac mne i malej vyhovuje na chrbte spat,pod nohami,pod kolenami mam podlozeny vankus...a hlava trosicka vyvysena...

Mna uz aj krize zacali riadne boliet..aj pri dennej cinnosti...

A zaujimave je,ze vy chodite teraz casti na wc....ja som.chodila doteraz kazdu hod a pol a cikala a cikala akokeby som zakazdym vypila litre vody....a teraz asi zle odburavam vodu....nohy v kuse opuchnute,a ked idem na wc tak.ciknem troska.....a to pijem.stale min 3litre vody denne...