Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102 hej nejaký marhuľový s bazalkou musí byť zvláštna chuť 😊
@olylili sak prave,ze je tam bazalka,ma to zaskocilo...ale mozno,ze budem milo prekvapena 🙂
@jarunka102 veď aj mňa to zaskočilo hneď mi prišli na myseľ bolonske špagety 😂
@olylili hahha...preco prace bolonske spagety? Ale tak sive mna pri pomysleni na bazalku napadol peceny bazant :D
@jarunka102 lebo do bolonskych dávam bazalku 😀 no máme mi ale chute 😊
Juuj babenky, sme boli na tej konfirmacii a tam mal bratranec mojho M dcerku,ktora ma 28dni a take drobatkooo....sak.to budu ked sa narodia tie nase,este mensie....ja uz uplne zabudla jake to drobatko bude ked sa narodi
@olylili hmm,ale ja budem dievcatko :D ale vidno,ze po mne lebo manzel pivo nechce :D
@jarunka102 veď ani môj vôbec to len ja rada 😀
Ja som na zaciatku tehu pila steiger tmavy radler,po nom sa mi aspon odgrglo🙄lebo mne bolo strasne zle a to vzdy od obeda az do vecera,ale nastastie som negrcala💃to z duse nenavidim😒
@ttami tak ten isty problem som mala aj ja,ale ja som aj zvracala a tiez ma strasne palila zaha...to bolo tie prve tri mesiace a potom to preslo...dufam,ze sa to nevrati teraz znova,lebo kamoske sa tak na posledne mesiace pred porodom vratilo :-/
Baby ktora ste v 36tt mate stale tvrde brucho hned ako sa postavite? Uz to mam 3 dni aj pocas spanku.
baby chcem sa opytať ci aj vy ste take unavené rano vstanem najem sa a opat ma taha spat hruza či to len ja som taká "/
@anaj44 nie si sama 😂 ja rao vstala o 5:30 a bolo 8:30 a isla.som spinkat zas..teraz som vstala 😂
Ale to bude aj tym,ze v noci sa moc nevyspim takze unava je normalna
@zlatino9 ja idem v stredu na poradnu,tiez mi.uz trdne brucho skoro stale...ci v pokoji ci ak lezim...
Akurat od vcera citim pohyby malej len sem tam...tak neviem ci uz je vo faze ze hajka stale a len sem tam sa pohne...sa bojim
@blondie257 presne ja som tiež spozorovala že malý aký bol stále aktívny už má nejaký útlm teraz sa mi zdá že viac spí ako je hore niekedy mám až strach či je ok tak ho budím
@olylili jj presne i ja tak...
V prvom tehu som posledne mesiace skoro nic necitila len sem tam do laveho rebra inac vkuse spala...aj po narodeni..len.ci.bola spachtosko alebo to bola celkova anesteza po sekcii .kto vie
@blondie257 tak ocenila by som keby tak spal aj po pôrode 😊 po sekcii sú deti také oťapene po tých anesteziach a ešte ti lekár nepovedal ako budeš rodiť ? O chvíľu nás čakajú pasy v nemocnici
@blondie257 ono to nienkenzenuz viac spia ale maju menej miesta, tym ze teraz rastu najviac a priestor sa imi z nezvacsuje... preto sa uz nedokážu pretáčať len sem tam kopnú. Ja to mam tak isto.... uz to nie je to neustále mrvenie len take kopanceky obcas
určite sa netreba spoliehať na ostatné, každa to može mat iné ja som začala krvacat/ špiniť a dve baby povedali ze je to ok ked som prišla ku dr tak mi povedal ze som mal okamžite ist do nemocnice vtedy som potratila . syndrom miznúceho dvojčaťa.

@olylili je je...a uz je aj dajaky novy...marhulovy,ci jaky...musim okostovat aj ten 🙂