icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

juliane126
31. máj 2017

Baby a cim osetrujete pupcek?

olylili
31. máj 2017

@juliane126 pupček alkoholom

juliane126
31. máj 2017

@olylili ty si mala druhy cisarsky asi. Ono to zevraj robi problemy pri otvarani sa zeny. Predlzuje to cas a niekedy sa zena ani neotvori a musi nasledovat cisarsky. Ale to, ked to zeny prehanaju s davkami

olylili
31. máj 2017

@juliane126 cisársky som mala pre zlomenú panvu a otvárať som sa začala v 38tt ja som brala pre tvrdnutie brucha 3× denne

slniecko323
31. máj 2017

@blondie257 Ja mam kozmetiku Biodermu. Inak ja som v Tescu nenasla nocnu koselu na gombiky...Nechcem si ju celu vyhrnat zasa. A Ty budes rodit v PO?

jarunka102
31. máj 2017

@blondie257 ja budem pouzivat pre malu Niveu,zarucenu klasiku 🙂 ale na zaciatku asi radsej tiez len cistou vodickou.

@juliane126 to ano mas pravdu,je to dolezite aby tam bol skuseny lekar...ale ja mam smolu na lekarov a uz neverim nikomu,tak dufam len ze to prebehne bez komplikacii,ze bude mala v poriadku a mna nijak nedobabru...

jarunka102
31. máj 2017

Pocujte babenky. Uz cely tyzden mam citlive brucho, na dotyk bolave a vcera ma aj palilo okolo pupceka...mate to aj vy niektora? Urcite sa na to opytam aj lekarky v piatok,len som chcela vediet vas nazor.

olylili
31. máj 2017

@jarunka102 mňa miestami boli ako modrina a pod prsiami má strašne páli

jarunka102
31. máj 2017

@olylili aha...hm,takze asi to je bezne...

zuzacka16
31. máj 2017

@blondie257 ahojcek..kedysi si chcela matrac do postielky,ze aky objednavame..som ti pisala,ze dam vediet..uz mas kupeny ci?

zuzacka16
31. máj 2017

Babulky,kupujete aj kolotoc do postielky?neviem,ci kupit ci nie 🤔

juliane126
31. máj 2017

@olylili tak som to myslela. Kedze musis mat cisarsky, tak Mg by ti malo oddialit predcasny porod. Co by bolo pre teba nebezpecne.

Malej sme davali na pupcek este ovciu vlnu. Ale teraz v lete asi nie. By sa uvarilo chuda.

jarunka102
31. máj 2017

@zuzacka16 ja budem mat kolotoc od sesternici...a je to mile 🙂 babo to zabavi ked zacne vnimat...preco? Ty zvazujes nekupit?

zuzacka16
31. máj 2017

@jarunka102 neviem,uvazujem stale,lebo co sme pestunku objednali,tak ma projektor na stenu aj hudbu hra,ale na tom kolotoci sa mi tie hracky zas pacia..

zeytin
31. máj 2017

@zuzka_ant 2 dni 🙂

zeytin
31. máj 2017

@zuzacka16
Kolotoc bola pri dcerkach jedna z najlepsich investicii 🙂 a to sme nekupovali ziadny extra drahy, jedna pesnicka 4 zvieratka....

zeytin
31. máj 2017

@zuzacka16 Nam v porodnici sestricky prizvukovali, nech davame detickam cokolvek ine okrem johnson.. vraj aj v nemocnici dostavaju tuto kozmetiku sponzorsky, ale nedavaju to novorodencom, iba tym natieraju nohy starym ludom na geriatrii... vraj kvalitovo najhorsie. Moja kozna suhlasila, ako olejcek do kupela odporucila olej od Adermy, alebo oilatum, balmandol a pod.

blondie257
31. máj 2017

@slniecko323 no trebalo sa tak poprehrabovat medzi tym spodnym pradlom,oni neboli pekne ukazkovo na vrchu,..inac asi je tych tehuliek a kojacich mamiciek viacero co PO zhanaju kosele nocne.
Som.bola.dnes tiez este co to do porodnice pokupit a v DMke sa 2 kamosky/zname rozpravali ze problem zohnat v normalnom obchode take kosele,ze vsetko overaly pyzamove,kratasove pyzama a pod ale kojenecke nikde.

Uuu a teraz ma napadlo poznas predajne Rasko? Jedna je na trojici v PO a druha na hlavnej ako Bagetaria...tam drzia tovar kojenecky aj pre tehotne.
Niekedy to bola predajna s nazvom Slovenka,tam si nemala.problem take zohnat.
No a.tie dve v DMke sa rozpravali aj o dajakom.činaku v PO.ze tam.nasli.Len neviem ktory....

Ano budem rodit v PO a ty?

blondie257
31. máj 2017

@zuzacka16 ja.uz dlho.hladam kolotoc nejaky,pri prvej som.mala klasiku obycajny a vzdy ju zabavil.
Teraz by som chcela aj s projektorom.a viacere melodie,no kde sa mi pacil projektor boli len 2 melodie.
A kde viacere melodie,tak nic moc projektor.

Na krstiny som synovcovi kupila taky projektor,co premieta na stenu a strop obrazky a hraje melodie,uspavanky aj zvuky prirody.velmi si pochvalovala,zabavilo to aj starsiu 3rocnu dceru ked sli spat

slniecko323
31. máj 2017

@blondie257 No v Rasku som bola, kojenecke maju, ale vzor jak na starsiu pani 🙄 A udajne 100% bavkna, ale na pohmat mi to tak neprislo. Ani priedusne.
Ano v PO budem, v starej porodnici a tam je v lete brutalny hic, nedychatelne, podskocis a si mokra jak mys 😅
Zalezi od horucav ovsem... mozno az tak nebude 😉

smiesko20143
31. máj 2017

baby ktoré ste nastúpili na materskú, zaniesli ste vyplnené tlačivo od gynekologa svojmu zamestnávateľovi iba? alebo ste boli aj osobne na Sociálke? Ď.

blondie257
31. máj 2017

Co sa.tyka.tej kozmetiky..... pri prvej dcere som pouzivala Johnson sampon zlty na blond vlasky a som bola max spokojna. Natierala som ju obycajnym olejom aviril....nakoniec som presla.na olejcek do vody a to bolo vsetko.
Teraz kazdy pouziva ine...oilatum,sebamed a neviem co vsetko.
Ja si fakt neviem vybrat,tak som.znova nic nekupila

slniecko323
31. máj 2017

@smiesko20143 iba zamestnavatelovi. Personalistka to odoslala.

blondie257
31. máj 2017

@smiesko20143 ja som.bola v ochrannej lehote po skonceni PP a niesla som priamo na soc.poistovnu.
Ale ktore maju zamestnavatela,tak.jemu na potvrdenie a on ma to vybavit so soc.poistovnou.

blondie257
31. máj 2017

@slniecko323 a cez net si neskusala? Napr.bonprix....alebo tu niekto ma na MK nove stoja tusim 11e.
Inac matetial ja tie chcem len bavlnu a hlavne priedusnu.
A rodit pojdem do monobloku.
Preco si sa rozhodla pre staru porod.

slniecko323
31. máj 2017

@blondie257 hej pozerala som aj cez net a asi si aj tam objednam.. a preco stara porodnica? Lebo mi je odjakziva blizsia ako monoblok, hoci aj v monobloku su zlati ludia 😉

olylili
31. máj 2017

@zeytin súhlasím moja prvá sa z johnsonu škaredo vychádzala od tej doby ruky preč od všetkých ich výrobkov

blondie257
31. máj 2017

@slniecko323 mna presviedcali dvoje svagriné na bardejov...ale mne sa nechce tak daleko trepat,obzvlast ak neviem.ci v dobe ak na to pride bude doma manzel.
A v novej som bola.pri prvej a v pohode sa dalo akurat som mala jednolozkovu izbu co mi vyhovovalo.

A zajednavas si porodnika?

slniecko323
31. máj 2017

@blondie257 pisem Ti sukromnu spravu

ttami
31. máj 2017

a co tento???
http://www.aladdin.sk/kolotoce-nad-postielku/fi...
ja kozmetiku zo zaciatku ziadnu,a neskor detsky aviril-mam rada jeho vonu,a ostatne veci nivea...mam ju velmi rada,tak uvidim ze ako to mala bude znasat
skuste si o bjednat kosele od tejto pani,budete spokojne
https://www.modrykonik.sk/market/tehotenske-obl...
aj s rychlym dodanim aj s tovarom,napr,toto pyzamo mam aj teraz na sebe a je super,a ma rozne a pyzama aj nocne kosele na dojcenie 😉a nemusite nikde chodit po obchodoch😉