icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

petrikazuzka
1. jún 2017

@ttami tiez som si objednala koselu so zupanom od tejto pani dnes cakam balicek. Verim, ze budem spokojna, videla som aj v predajni v KE tento set o 8€ drahsi. Tak som vyuzila tuto volbu. Dokonca aj kojenecke podprsenky som od nej objednala. Len ma uplne sokuju tie ceny na vsetko podprsenka 12€ v predajni to bolo 19€, no jedna Vam nestaci...

jance333
1. jún 2017

ku tým nočným košeliam, rozmýšľala som, že zoberiem aj obyčajné bavlnené krátke na ramienka, čo mám doma. neznášam, keď mi je horúco a všetky tie dojčiace sú s krátkym rukávom, čo by ma asi priviedlo k šialenstvu 😖
a taká na ramienka sa dá v pohodke zhrnúť na dojčenie. a župan je síce praktický a fajn počas návštev, ale zase je to ďalšia vrstva... brrr.. môžem akurát dúfať, že tam nebudeme dlho 😀

jarunka102
1. jún 2017

@petrikazuzka mas pravdu ceny za podprsenky su brutalne...ale ja som mala to stastie,ze som kupila od znamej jednu za 3,50€,takze som vzala dve lebo jedna stacit nebude...este si chcem dokupit vystuzenu,ale to uz budem musiet objednat a zacvakat,lebo ta je tiez draha...

jarunka102
1. jún 2017

A pyzama som objednavala z www.danaeshop.sk....skuste pozriet,mozno vam nieco padne do oka 🙂

diannna
1. jún 2017

@jance333 ja si plánujem tiez len kosielku na ramienka zobrat a ľahký letný župan. Nebudem kupovať take tie babkovske košele ked mi potom budu stat v skrini.

lilianna1xs
1. jún 2017

Cely deň v meste pendlujem a take pyžama nemajú na leto na ramienka kojenecke na nervy,nohy si necítim až ľutujem že som bola v meste aspoň som kúpila fľašky a niejake vecicky na leto.Teraz ani neviem čo zoberiem do nemocnice vtom ju oblečiem.

vierkadominik1
1. jún 2017

Ahijte zienky dnes son mala poradnu a dr mi robila ultrazvuk mala ma cez 3 kil som stastna ale aj sa bojim porodu ked bude mat 4 kil ze busem mat tazky porod 😀

jarunka102
1. jún 2017

@vierkadominik1 no kraaasne 🙂 super,ze je vsetko v poriadku 🙂

ivonkaivikk
1. jún 2017

@lilianna1xs
Ahoj, ja som kúpila na ramienka nočné kosielky v pepcu za 3.99 🙈😂 a su veľmi prijemne 👍🏻

olylili
1. jún 2017

@ivonkaivikk ďakujem za tip zbehnem mrknuť😊

ashley31
1. jún 2017

Dievčatá poraďte,sadla som si na hojdacku a prekotilo ma dozadu...nespadla som,držala som sa rukami a zosunula sa a nejak som si vyvliekla nohy...neudrela som sa ani bruško...nekrvacam,pohyby cítim len som sa vystrašila ... myslíte,že mám ísť ku doktorovi? Alebo som mohla malého nejak stlačiť??

olylili
1. jún 2017

@ashley31 podľa mňa sa nič nestalo k dr. len keby začali problémy čo myslím že bude všetko v poriadku

slniecko323
1. jún 2017

@ashley31 myslim si, ze sa nic nestalo. Suhlasim s @olylili.

lilianna1xs
1. jún 2017

@ivonkaivikk ja som v Nemecku,musím ešte dakde pobehať.Uz mi lezie na nervy lietať po obchodoch škoda te som 5-6mesiaci nenakupovala mala by som pokoj.

ashley31
1. jún 2017

@olylili
@slniecko323 ďakujem dievčatá, myslím že som sa skôr prelakla

diannna
1. jún 2017

@ashley31 pokial si sa neudrela nárazom tak asi nie je dovod na paniku.

slimstar
1. jún 2017

@ashley31 ja som narazila v 6 mesiaci do takej obruče na vozíku, pretože zrazu predo mnou zastavil ten vozíčkar na chodníku, tiež som sa prelakla. išla som na pohotovosť, aj som sa rozplakala, ale bábo skontrolovali a nič sa mu nestalo, pretože vtedy bolo ešte maličké a je dostatočne chránené. Hovorili mi, že to by som neviem ako musela spadnúť na brucho, aby sa niečo stalo. Dávajte si pozor na seba, ešte treba mesiac doklepať a už to bude. 🙂 Tiež si myslím, že ak nebol náraz do brucha, v tomto štádiu tehotenstva, tak sa nič nestalo.

jarunka102
2. jún 2017

Ahojte...tak dnesny kontrolny ultrazvuk dopadol super 🙂 mala sa ma konfortne,dokonca za dva tyzdne nabrala 300g,takze vazi krasnych 1714g a zodpoveda uz 32tt a pupocna snura je tiez v poriadku,takze som stastna,prestastna :-***

olylili
2. jún 2017

@jarunka102 a kedy si teraz objednaná ? Už budeš chodiť častejšie?

slimstar
2. jún 2017

No ja som bola tiež dnes, má 2330 gramov a že vraj mám jesť menej sladkostí, v mojom prípade zmrzliny. 🙂 Lebo má veľké líčka a bruško napapané, moja maškrtka. 🙂

ttami
2. jún 2017

@slimstar @jarunka102 super spravy,len tak dalej😉 ja idem na usg v piatom na buduci tyzden

freya1111
2. jún 2017

Ahojte! Kupili ste kolotoc na postielku? Su hracie a premietacie ale neviem sa rozhodnut su vraj tazke a vraj velmi casto treba menit baterky. Neviete ktore su dobre? A potom neviem ci sterilizator na flasky elektricku mam kupit, ci do minrvlnky je lepsia? A aku znacku? Poradte prosim. Dakujem

anaj44
3. jún 2017

@jarunka102 moj ma v 32tt 1851 g

petrikazuzka
3. jún 2017

baby nas drobec ma 1700g v 32.tyzdni a lekar hovoril, ze babo je o tyzden vacsie...

blondie257
3. jún 2017

No evidentne bude nasa mala modelka a drzi liniu uz teraz....sak nasa mala v 32tt 1513g ...ale aspon viem kde sa ten tuk uklada...no.predsa na me 😂
To bude zase po tatovi dievca....hehe....vdakabohu 🙏

matulka1981
3. jún 2017

Ahojte kocky...
Tak ja som vcera bola na poradni,krpec ma 2660,dr mi uz vysadil utrogestan aj magnezko...v podstate tyzden uz mame pekny takze keby uz aj tak snad je to ok...😉Ale teda tento tyzden totalne hekticky,skoro kazdy den do vecera v robote a vcera sme robili pre malu detsku narodeninovu oslavu,10 deticiek bolo super aj sa pohrali posutazili ale vecer som padla aj s mm polomrtva do postele😂....no som rada ze sme to stihli....😉

blondie257
3. jún 2017

Vcera som zacal s pripravou bazoveho sirupu...mnamkaaa bude na leto osviezujuca....s ladom..limetkou a trsom mäty alebo medovky....uz sa neviem dockat

olylili
3. jún 2017

@petrikazuzka mne príde že to má akurát môj mal v 30tt 2kila to bol vraj o dva týždne väčší

jarunka102
3. jún 2017

@olylili tak ultrazvuky mi uz tym padom skoncili a uz len ku gynekologicke na poradne budem chodit,teraz 12.6. budem mat a potom nemocnica...do porodu by mi mali sledovat prietoky pupocnej snury,ak sa co i len o trochu zmenia hodnoty,tak malinka ide okamzite von.

@ttami drzim palce :

Aj vase deticky maju krasne vahy ako pozeram 🙂 len tak dalej...uz len to dotiahnut 🙂

olylili
3. jún 2017

@jarunka102 a si mala zle prietoky?