Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102 tak bez utz ti prietoky neskontroluje
@olylili ved prave o tom som sa bavila doma s manzelom...ja som strasne zvedava,ako to pojde dalej...dufam,ze to uz dotiahneme bez komplikacii a zbytocneho stresu...
@olylili a toto je nasa bublinka...konecne sa nam aj ukazala 🙂
@jarunka102 jeeeeeeeezisi nádherná ako sa usmieva 😊 krásna fotka
Baby, kde ste kupovali tie hracie kolotoce nad postielku pls?
@jarunka102 nádherná princezná 👧❤
@jarunka102 krasna je😉
Tak ja po vcerajsej svadbe zijem, ale od pasa dole ma boli vsetko. Nohy som mala take opuchnute, ako nikdy. Aj som trosku potancovala. Bolo dobre, len premna dlho.
@kattky hlavna vec, ze si sa zabavila 🙂 Len teraz si dopraj viac oddychu.. Ja cez tyzden viac pochodila, porobila a uz som aj v nemocnici 😔
@slniecko323 a prečo si v nemocke? Ja mám v utorok poradňu musím povedať že malý sa mi strašne málo hýbe sem tam stuchne a brucho non-stop tvrdé
@olylili som trosku zakrvacala.. dosla som do nemocnice a prestalo to... maly sa tlaci na krcok, ktory sa mi skracuje, je uz makky, takze lezim, oddychujem, tecu infuzky. Hlavne je, ze sa to upokojilo. Davajte baby na seba pozor. Ja som sa citila vyborne, vsetko na poradniach ok a zrazu aha..
@slniecko323 veď toto že zlom môže prísť behom pár hodín sestra bola na poradni všetko ok večer jej praskla voda v 34tt ...Tak sa len pekne držte
@olylili ďakujeme pekne🙂
@slniecko323 tak vacsinu som presedela no uz cca od 23h mi maly dobre nevyskocil z brucha a potom mi uz aj brucho tvrdlo. Dnes sa citim jak rozbita hracka. Chodila opuchnute, nohy bolave aj krize a klby a hlava ako keby po opici.
@olylili aj ja to tak mam malicka sa mi malo hybe som z toho ne nervy vselijake zle myslienky a asi to je aj tym ze uz ma malo miesta v tom brusku.len nech je vsetko v poriadku nech su zdravenke nam
@vierkadominik1 veď toto aj mňa potom všeličo zle napáda som nespokojná ešte že v utorok poradňa aj keď viem že už majú u nás drobci málo miesta 😊
@olylili menej sa hybu, lebo maju menej miesta, hlavne Tvoj valibuk 🙂 Neboj, vsetko bude dobre
@slniecko323 až mi je ho niekedy ľúto určite si spí a ja ho trasiem 😀
@olylili si viem predstavit 😀 Ja som si od ruky zaobstarala angel sounds, aby som sa v dlhsej faze jeho spanku (nezvyklej) upokojila... Pouzivam ho velmi malo. A v nemocnici mi tocia 1x denne CTG ( Vami pomenovane "pasy"), takze je to ok 🙂 Tiez mame dni jašenia a dni pokojnejsie 🙂 Bobinka nam rastu 😍
@slniecko323 no to by som asi aj ja potrebovala keď tuho zaspí a ja histerčim 😀
Baby chuti vam jest? Mne akoby uplne prestalo chutiť. Musim sa nútiť s nejde mi to dole krkom, a ked aj hej potom ma zacne páliť záha a vsetko ide do misy. Za tyzden som schudla 2kg. zajtra mam poradňu naposledy v 30tt mi malú merali a určovali váhu dúfam, ze budu aj zajtra, ze aspon ona priberá. ja som si dnes ak veci zbalila do pôrodnice aspon tak provizórne.
@olylili
@diannna ani mne nechuti teraz jest,nejde do mna...jednak je horuco a jednak mam taky zmenseny a postalacany zaludok,ze ak sa najem poriadne,tak je mi zle ako by som mala vybuchnut,prestane mi pracovat zaludok...takze ja len lahke ranajky,mensia davka obediku a neskor uz len daco male,ovocie a tak 🙂
Ale z toho nic nejedenia som pribrala 3kg za dva tyzdne 🙂
@jarunka102 to drobci teraz naberajú tuk tak aj priberajú 😊
Ja mam.uz tiez akesi velke brucho....😂 a mala zas sa takpuci...povystrca kade co az ma.to boli a potom tau pecku da...
Mna strasi jazva,velmi ma páli,stípe...ale z vonkajsej strany...aod vcera mam lytka,clenky a prsty na nohach ako slonica....nic nepomaha..vsetko zadrziava mi.telo....pijem veeela aj 3l denne ale cikam velmi malo a vycikam max deco,a ze vraj teraz vela na wc bo miminka tlacia na mechur...mne tlaci na mechur brutalne ale uz vsetko mi v tele ostava.....

@olylili hej,uz ich mam na hornej hranici...tak akurat toto mame blbe...vraj mi to budu sledovat teraz...ale nechapem ako,ked sa to kontroluje ultrazvukom a ja mam uz len porande u gynekologicky a ta mi to nepozera