icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

slniecko323
6. jún 2017

@blondie257 Uz dlhsiu dobu ortopedi neodporucaju pausalne balenie s ortopedickymi nohavickami. Odporucaju ich uz iba pri ultrazvukovom naleze. A kedze sa moze stat, ze pocas obdobia v nemocnici ortopedi nedojdu vysetrit klbiky, tak pojdete k ortopedovi do 1 mesiaca veku dietatka 😉Ale ak ich uz mas, tak si ich zbal pre dobry pocit, ze mas vsetko 🙂
Pribor,'pohar, toaletny, uteraky-to vsetko musis mat svoje...

kchan
6. jún 2017

Dobre ranko dievcata. Planujete niektora rodit v Ruzinove? Od buduceho tyzdna mam zacat chodit na poradne tam, viete mi prosim vysvetlit ako to tam priebeha? Ktory den a cas je najlepsie tam ist aby som od tolkeho cakania rovno neporodila 😅 co si so sebou vziat atd.. dakujem velmi pekne 🤗

sofia1
6. jún 2017

@kchan ahoj ja sa riez rozhodujem medzi ruzin.a kramarmi.vserci v okoli co mali teraz porod mi doporuc.kramare,suce ruzinov mam bližšie.aj si zazmluvnujes dr?

kchan
6. jún 2017

@sofia1 ahoj, kamoska rodila vo februari na kramaroch, sice sekciou ale velmi si pochvalovala. Pristup lekarov, nadstandard ze super... ja som sa rozhodla pre ruzinov iba kvoli tomu, ze to mam blizko z Vrakune... povodne som chcela ist na Antolsku rodit, no ked mi odmietli urobit tie tri velke ultrazvuky tak som si povedala nie... nebudem si zazmluvnovat lekara, ale chcem si zaplatit epi a ak sa mi ujde tak aj nadstandard...inak toe nazory na porodnice su rozne, z kazdej strany pocuvam co je tam dobre a tam zle... asi to je fakt len o ludoch, sto ludi sto chuti, kto kolko znesie a samozrejme na koho natrafis...

sofia1
6. jún 2017

@kchan presne ako pises...sice ja som len 28 tt,ale uz rozmyslam kde pojdem rodit.ked som rodila dceru pred 9timi rokmi v ruzin.tak bolo vsetko super,len teraz chcem skusit kramare....sice tiez byvam od ruky.a urcite zase epiduralku aj ked viem,ze neni to pre zdravie ok.

petrikazuzka
6. jún 2017

@kattky ked ja uz ani neviem aki ma to rucho boli, ci je to tvrdnutie ci co...skor mam pocit, ze drobec ma malo miesta, tak ma vsetko boli...rovnako dole celkom v podbrusku take bolesti - krce ako pred menzesom...nastastie o tej 5to uvolnilo a spala som az doteraz, tak som cela happy...

lilianna1xs
6. jún 2017

@kattky Ešte aj pohár a príbor treba zobrať do nemocnice.

olylili
6. jún 2017

Babule poradňa všetko v poriadku krcok zatvorený drobec má cez tri kilá že mám čakať 4 a pol kilove chlapisko a od budúceho týždňa na antolsku do pôrodnice kde mi aj naplánujú deň sekcie 😊👶

kattky
6. jún 2017

@petrikazuzka ja od tretej som nemohla spat kvoli bolestiam. Potom som ani neviem ako na 2 hodinky zaspala. Teraz idem na ten predporodny kurz a zajtra poradnu mam, tak uvidim co nove

kattky
6. jún 2017

@lilianna1xs u nas ano.

olylili
6. jún 2017

A pribrala som 4 kilá za tri týždne

lilianna1xs
6. jún 2017

@kattky ...)))

lilianna1xs
6. jún 2017

@olylili teraz oveľa viac aj ja jem posledné dni vkuse dačo hľadám pod zub obed zjem ešte čokolády si musím dať .

olylili
6. jún 2017

@lilianna1xs ja obed tri krát si naberiem a ešte koľko toho mimo toho a brucho už hrôza čo som obliekla pred týždňom teraz už neobleciem

lilianna1xs
6. jún 2017

To aj ja si tri krat naberam Haha muž mi hovorí nebuď pažravá.

cinnamon111
6. jún 2017

Prosím vás, máte niektorá tehotenskú cukrovku? Mne už mesiac vyskakuje cukor a acetón v moči . Dnes mi vzal aj krv..tak výsledok bude na nasled. poradni. Chcela som vedieť, že ak by sa mi potvrdila tehot. cukrovka v 37 tt. čo ďalej.

olylili
6. jún 2017

@lilianna1xs teraz pri tomto tehu asi najviac jem a vôbec sa necítim sýta všetko zo mňa ťahá 😊

zuzacka16
6. jún 2017

@cinnamon111 a tebe nerobili glukozovy test?ja som mala tehu cukrovku no len trosku zvysene hodnoty a teraz sa mi to uz upravilo lebo najhorsie je to medzi 24-28tt co mi diabetologicka povedala..ak ju budes mat nebudes moct sladke jest umele sladidla a podobne pripadne aj dietu drzat ak budes mat moc vysoke hodnoty

olylili
6. jún 2017

@kchan ja idem tiež na budúci týždeň na antolsku a budem tam blúdiť určite a celý deň čakať má tam porazí 😀

cinnamon111
6. jún 2017

@zuzacka16 glukózový test mi samozrejme robili, výsledky tabuľkové len 3,2 ....To mi začalo tak posledný mesiac.

lilianna1xs
6. jún 2017

@olylili hihi Mama mi vravela žena najviac priberá už pred koncom.este 6tt mám bože už nech je to za mnou.

olylili
6. jún 2017

@lilianna1xs áno najviac to pôjde teraz aj bruška teraz veľa podrastu aj ja to chcem mať za sebou v noci sa nedá spať brucho ako skala

zuzacka16
6. jún 2017

@cinnamon111 aha no ved teda uvidis ako ti to teraz dopadne no uz ideme do finale cize vselico sa nam moze prejavit

shannonldy
6. jún 2017

@cinnamon111 Ahoj, moja diabetologicka hovori, ze to postupom tehotenstva graduje.. tak si vyber. Ja len dufam, ze sa to strati ked porodime 🙏

lilianna1xs
6. jún 2017

@olylili môžem poklopat že od siedmeho mesiaca mi vôbec netvrdne brucho.

kchan
6. jún 2017

@olylili no som zvedava ako dopadneme 😁 urcite tam budem bludit ako splasena koza 😅 vcera som mala poslednu poradnu u dr, piskot ma zevraj 2,5 kg... uz nech to mame za sebou, ale verim ze teraz ked budeme mat poradne kazdy tyzden tak to uz pojde ovela rychlejsie tie dni 👏

olylili
6. jún 2017

@lilianna1xs mne teraz začalo akurát

olylili
6. jún 2017

@kchan no veď aj ja určite spotená vyplasena 😀 aj manžela zostresujem ako stále 😀 nooo to áno už to zleti som aj zvedavá aký termín mi dajú že si už všetko zariadim

kchan
6. jún 2017

Baby a to tvrdnutie brucha ako pocitujete? Ako ked sa vam uplne napne brucho jak na prasknutie? Lebo mne ked sa tak napne tak mam pocit ze to maly sa vo mne natahuje. Vobec to neviem rozoznat. Ale mam to hlavne ked vela chodim alebo sa namaham, viac krat za sebou sa zohnem atd... a posledny tyzden mam sem-tam pocit ako by som mala dostat menzes, bolest krizov a ostra tala palciva bolest vajecnikov

olylili
6. jún 2017

@kchan a hlavne budem kludnejsia keď budeme každý týždeň kontrolované