icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
6. jún 2017

@blondie257 lebo nevydržím ani dlho sedieť ani stat

vierkadominik1
6. jún 2017

@kchan ja sa snažím celý deň niečo robiť či už upratovať žehliť variť proste celý deň sa takto motam aby som sa nenudila A rýchlejšie mi prešiel deň 🙂

kchan
6. jún 2017

@vierkadominik1 tak to sa snazim aj ja, ale kazde rano som hore cca 5ej lebo sa mi neda dlhsie spat, tak zacnem hned nieco robit o 12ej uz vsetko hotove 😅😅😅

freya1111
6. jún 2017

@nenuska25 no super. Dakujem velmi pekne za info 😉

blondie257
6. jún 2017

@olylili no to hej,to ak ja tak..si mala vidiet ako som cakala 2,5hod s dcerou u chirurga na kontrolu....ma islo porazit.....zadok....panvove dno..krize vsetko bolelo...potom 30min autom v premavke...a.doma som nemohla vystupit z auta..jak ma bolelo brucho,panva,krize...ked som vystupovala som myslela ze vsetko zo mna vypadne,jak mala,jak.organy a vystriet sa bolo bolestive neskutocne...
A si pamatam ako v nemocke som aj hodinu cakala na to ctg ...😒

olylili
6. jún 2017

@blondie257 no veď toto a že na antolskej aj 3 hodiny čakáš to už aj mala zo školy doma bude kým ja sa domov dostanem

blondie257
6. jún 2017

@olylili 3hod? Uffffff
Ja zvedava ako to bude v nemocke u nas
No neviem ako to vydrzim.tiez,tetaz lezim.a krize bolia...nieto este stat ci sediet

olylili
6. jún 2017

@blondie257 a keď si predstavím každý týždeň tak koniec..Ja mám zase strasne brucho tvrdé pri lezani

marcelkaemmka
6. jún 2017

Baby nemyslite si o mne nic blbe aj ked mate pravo 🙂 som uz 5 rokov na materskej(alebo na rodicovskom ci ako sa to vola mne uz hrabe) pri dvoch detoch predtym som bola zamestnana cize by som aj mala byt zamestnana napriek tej materskej teraz moja doktorka ma vypisala na matersku co mam akoze robit ? Naco mi je ten papier ?? Kde ho mam dat 🙂 ??? Dik materska demencia sa tomu nadava ???

senta_sofia
6. jún 2017

@marcelkaemmka ak ti pracovny pomer trva, tak by si to mala poslat zamestnavatelovi a ten to potom odstupi na Socialnu poistovnu

shannonldy
6. jún 2017

@cinnamon111 Iba diéta. Rodit planujem normalne, ak nebudu nejake komplikacie..

anaj44
7. jún 2017

dobre ranko chcela by som sa opytať ake plienky kupujete? mne sestra poradila pampers alebo z lidlu

blondie257
7. jún 2017

@anaj44 ja som.si vzala.happy bella 1 aked nebudu vyhovovat tak potom lidl alebo DMka.pampersky ja nechcem.

@olylili pri lezani aj ja....ja uz ani neviem ako sa poskladat na spanok aby to vyhovovalo mne i malej

olylili
7. jún 2017

@blondie257 dnes som spala celkom fajn ...Ja mám tiež Happy a potom s DM pampersky otras stále mali riťky červené

blondie257
7. jún 2017

@olylili jj tie pampers ja moc nemusim....cim.viac reklamovane v TV tym.horsia predajnost...

blondie257
7. jún 2017

Babenky fajne kosele na dojcenie som nasla na stranke mojamoda.sk
Bez rukavov na tie horuce letne dni, akurat cena vyssia

lilianna1xs
7. jún 2017

@blondie257 ja som podobnú objednala tá 25eu ešte jedno tielko ktomu si zoberiem kraťasy čo mám doma.Aby som mala na prezlečenie keď náhodou premoknem ))))).Este musím kúpiť dlhé vložky.zupan v tej horúčave neviem či zoberiem

jance333
7. jún 2017

@anaj44 tiež mám kúpené Happy Bella 1 (obyčajné, nie tie s výťažkom zeleného čaju). páči sa mi, že nie sú také "igelitové", vyzerajú priedušnejšie, tak uvidíme, či sa osvedčia. u nás v Tescu ich majú 42ks balenie za 7,99e a v obyčajnej drogerke za 4,99e 😒

kchan
7. jún 2017

Ja som 1tky (2-5kg) kupila pampers tie biele a 2ky (3-6kg) tescove v zelenom baleni take sovickove za 6,5€ v akcii..kazda maminka v mojom okoli si ich chvali, zevraj su este lepsie ako pampers. A tie z lidlu podla mna niesu moc dobre, moja krstna dcerka ich hned precurala, vsetko sa jej to nahromadilo vpredu a viselo jej to ze sa ledva postavila

petrikazuzka
7. jún 2017

@anaj44 zatial som kupila plienky 2happy bella v akcii v tescu, z tych istych planujem aj 1, ale v tescu su dost drahe za 7,99, tak musim pohladat inde.

a inak baby som hore od 6.30 a kedze uz strasne malo vladzem a citim sa necinna, lebo len lezala som posledny tyzden, tak ma chytila upratovacia mania...vytriedila som vsetky veci, co nenosim a dam ich malej sesterke...zozmolkovane postelne som vyhodila, este v posteli musim odkladaci priestor upratat, ale to pockam na manzela, lebo ju nevladzem dvihnut...konecne mam pocit, ze som urobila kus roboty 🙂 lebo moj muz len hundral, ze vsade je kopec veci, nikde sa nic nezmesti, tak mame uz vytriedene a kopec miesta.

Este chcem kupit tie vrecia ulozne, co sa vysaje vzduch, aby sme supli nejake veci do postele, co nenosime teraz. Mate skusenost odkial sa oplati kupovat tie vrecia? cena a kvalita v pomere...napr. Jysk, lebo tak budem mat cestu...

kchan
7. jún 2017

@petrikazuzka tie vyfukovacie vrecia su uplne super vec 👍 my sme minuly mesiac prerabali izbu a malovali, tak som tiez vsetko pretriedila a co bolo v posteli v uloznom priestore tiez zbytocnosti povyhadzovala a vsetko podla druhu naukladala do tych vriec, aj zimne oblecenie bundy a tak.. zrazu sa mi vsetko krasne zmestilo do postele a este tam je kopec miesta na haraburdy, ktore sa casom nazbieraju 😅 vrecia som kupovala v cinskych skladoch, kvalita promerana cene, pre mna su okej 😉

petrikazuzka
7. jún 2017

Teraz ma este napadlo, kedysi ked som byvala u rodicov, som zasadne uskladnovala topanky v povodnych krabiciach...aby na ne nesadal prach..,teraz kedze byvame v byte a kazde miesto volne sa ceni, by som najradsej vsetky krabice od topanok vyhodila. Neviem vsak, co v pripade, ak potrebujem reklamovat topanky, musia mat krabicu original?

ssiska_1
7. jún 2017

@petrikazuzka jysk su ok ..ja tiez tam kupujem.

jarunka102
7. jún 2017

@anaj44 manzel trval na pamperskach a tiez budeme pouzivat aj latkove plienky...

olylili
7. jún 2017

@jarunka102 u mňa bol jednoduchý výber plienok už ich mám asi všetke vyskúšané a sestra čo ma teraz malú si veľmi chváli z DM aj obruzky

zuzacka16
7. jún 2017

tak babuľky nám už prišiel matrac do postieľky a taký ako som chcela, zohnala som ho aj tu na SK nakoniec, takže tento týždeň už sa postaví postieľka do spálne, nech už to mám z krku a budem kľudnejšia 😉

freya1111
7. jún 2017

@zuzacka16 aky matrac si kupila ak sa mozem spytat?

zuzacka16
7. jún 2017

@freya1111 tento http://www.dormeo.sk/obojstranny-detsky-matrac-...

priateľova sestra, ktorá žije v Nemecku nám ho tam mala zohnať, lebo že je super, má 2 stupne tvrdosti - makkšiu a tvrdšiu, ale tam nemali a náhodou sme ho tu na SK zohnali, čo je super..a ešte je aj poťah nepremokavý, čo je tiež fajn..ale tak každému podľa ceny, my sme obetovali tých 90 Eur, lebo ostatné veci sme nekupovali nové, tak nech má aspoň matrac kvalitný 😉

jance333
7. jún 2017

@jarunka102 my plánujeme tak trochu kompromisne, na vonku a noc jednorázovky a keď boh dá dosť trpezlivosti, tak doma látkové. sama mám kožné problémy, ktoré môže malá zdediť + ekologická stránka veci, takže verím, že to dáme s látkovými 🙂 ja sama sa desím nosenia vložiek celé šestonedelie, mám dosť ten týždeň počas menzesu a keď si predstavím, že tie detičky sú nonstop zabalené v "igelitoch" i dva roky... brrr

n_g
7. jún 2017

Okolo Pampers premium care newborn bola posledne mesiace kauza, ze pustaju gelove gulicky, takze sme ich vratili a v obchode nemali žiadne komentáre, asi im ich vratilo fakt veeela ludi. Pri staršej som mala overené babylove z dm (doteraz tuto znacku najviac pouzivame, len tie 1 su drahšie trochu 18 centov za kus) a tescoloves, cena super (jednotky cca 12 centov za kus) a najmenej chemie maju v sebe, len nemaju ten kontrolny pasik, ale to človek rychlo sa nauci spoznat pocikanu plienku🙂 a tiez sme pouzivali/pouzivame latkovky, ale az ked odpadla chrasta na pupceku, lebo ten nesmie byt zakryty a to sa latkovky nedali tak vyhnúť. ..