icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
8. jún 2017

@kattky aj my máme také tie plastové sú tvrdé a chladia

blondie257
8. jún 2017

@kattky take som mala.pri prvej dcere,teda uz skoro tych 11r dozadu,
Som.si myslela ci za ten cas nevydumali daco ine 😂 ale asi ani ne.
Tie plastove sa mi zdaju take tvrde,ked tam mimino lezi,mne by to asi vadilo a zas tie cisto penove podlozky sa mi zdaju bars makke ...
Teda klasika je klasika

jarunka102
8. jún 2017

@blondie257 my mame taketo 🙂

jarunka102
8. jún 2017

Dievcata vcera v noci ma zacalo pichat na pravej strane akoby vajecnik,ale nie som si ista,ci je to vajecnik nakolko ma zacalo pichat aj na lavej strane a v podbrusku...a tiez v posve a mam aj tlaky v konecniku...nemate s tym niektora skusenost? :(

blondie257
8. jún 2017

@jarunka102 a nie je to moc makke? Nenaberie to vodu do seba a potom spľasne ?

jarunka102
8. jún 2017

@blondie257 klasicke nam do vanicky nevojde a to plastove sme nechceli,je tvrde...verime,ze toto bude pohodlne,uvidime no

olylili
8. jún 2017

@jarunka102 ja som to mala minulý týždeň a stále pocit ako by mi trebalo na veľkú teraz ma len sem tam pichne v podbrušku a v pošve pichá stále na poradni všetko v poriadku

jarunka102
8. jún 2017

@olylili no presne to iste...v pondelok mam poradnu,tak uvidime co mi povie doktorka...dakujem 🙂

lyly11
8. jún 2017

Mamičky ( Prešov a okolie) kam idete rodiť? Musím sa objednať na ctg a neviem sa rozhodnúť :(

silvikaaa1
8. jún 2017

@lyly11 ahoj ja idem do šace 🙂

kattky
8. jún 2017

@blondie257 sestra mala penove a hned to vyhodila. Nebolo dobre. Kupila toto latkove a mala ho pri oboch detoch. Keby sa jej nepotrhala na nom latka, tak by som ho vyuzila este aj ja no kupili sme nove z detskeho obchodu. Plastove sestra vyuzila az ked deti boli kustik vacsie.

kattky
8. jún 2017

@jarunka102 ja vcera som mala take iste pichanie doobeda a potom to preslo.

slniecko323
8. jún 2017

@lyly11 do starej porodnice v PO 🙂

riri123
8. jún 2017

@silvikaaa1 ahoj aj ja budem rodit v šaci a pozeram že mas aj termin takmer identicky :D ... u ktoreho lekara chces rodit? ci nevyeras si ani nezazmluvnujes? 🙂

marienka2424
8. jún 2017

čaute dievky.tak ja dnes po poslednej poradne nastupujem zajtra do nemocnice kvoli tomu ze som zavodnena.nohy aj ruky mam spuchnute ako slon.Možno tam ostanem už do porodu a možno po týždni ma pustia domov.

kattky
8. jún 2017

@marienka2424 drzim palce nech to dopadne co najlepsie 😉

anaj44
8. jún 2017

@jarunka102
@blondie257
segra mi spominala že to nasaje dost vela vody a rýchlejsie aj chladne ta voda

blondie257
8. jún 2017

@lyly11 ahoj,ja idem do monobloku

blondie257
8. jún 2017

@kattky ja som mala tiez pri starsej ale ani sama neviem kde je.dakomu som.ho asi dala.
@anaj44 takze klasika latkove

Dilema vyriesena 😀
Diiik

blondie257
8. jún 2017

Baby,mam pocit ze mala klesla nizsie,sak ja si brucho musim.drzat. Lebo mam pocit ze mi mechur vytlaci vonku...polavi jedine ked lahnem na chrbat.a troska zmeni polohu

A este furt sme sa na mene nedohodli 😂

olylili
8. jún 2017

@blondie257 presne aj môj malý tak určite nevydržím do termínu a strašne naliata som aj očné viečka mám opuchnuté ...U nas je tiež dilema s menom nevieme sa dohodnúť asi to bude až cestou do pôrodnice 😀

ivonkaivikk
8. jún 2017

@silvikaaa1
Aj ja Šaca 😉 Tak možno sa stretneme 😜

blondie257
8. jún 2017

@olylili ja som.tiez naliata. Ja ked idem cikat tak len kus a vobec necitim zw cikam jak mi tlaci na ten mechur...a zohnut sa ani nahodou....a to som.chcela.este levandulu vopchat do zeme 😂 no asi az po porode

olylili
8. jún 2017

@blondie257 ako ja sa cítim už fakt hrozne 😀

kattky
8. jún 2017

@blondie257 s tym cikanim mam to tak isto. Vcera som isla s mamou jahody zberat, tak som len odfukovala. Jednu misticku som nazberala a fucala som ako po maratone.

katie23
8. jún 2017

@blondie257 Ku komu ides rodit? Ja tiez este neviem...

silvikaaa1
8. jún 2017

@ivonkaivikk , @riri123 ahojte dievcata 🙂 tak ja som uz prveho synceka rodila v saci pri primarovi a bola som maximalne spokojna, takze aj tentokrat idem k nemu. Ja tam uz vlastne chodim od 12 tyzdna na tie velke ultrazvuky a buduci tyzden idem k nemu prvykrat do poradne 🙂 Koho si vyberate vy

riri123
8. jún 2017

@silvikaaa1 aha, ja chodim k dr.Olsavskemu, on ma ambulanciu v roznave a v jablonove ale chodi sluzit a rodi v saci,takze ja budem pri nom,kedze k nemu aj chodim...😃no len po vcerajsej poradni som otvorena uz na spicku prsta a este mam aj nejaky zapal na ktory mi dal nejake vaginalne antibiotika,takze obavam sa,ze rodit budem skor ako by som mala😦

mata128
8. jún 2017

Babulky,chodite uz niektora na poradnu na Antolsku?

miriama11
8. jún 2017

@riri123 olsavsky este ambuluje v saci? Aj rodi?