icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

lilianna1xs
12. jún 2017

Dneska na poradni mi povedali ze musim uz do Nemocnici sa nahlasit mala je otocena hlavickou dole 2,700kg 47cm.sami zda ze ja viac priberam ako mala...))))

kattky
12. jún 2017

@lilianna1xs no u mna je to tak isto. Som zvedava kolko maly pribral od 32tt.

lilianna1xs
12. jún 2017

@kattky este ti nepovedali mne maji povedal lekar ze mala ma 42cm 2kila takze pribrala za mesiac dost aj podrastla ale podla mna to nieje presne svagrine povedali ze ma maly 4kila a jak porodila maly mal 4,500

zuzacka16
12. jún 2017

@lilianna1xs ja tiez dnes po poradni,mame cca 2700g,dlzku neviem a nabuduce uz do nemocnice na poradnu..prietoky ukazkove a naliehame uz ale zatial zatvoreni sme 😉

kattky
12. jún 2017

@lilianna1xs No mne naposledy v 32tt vravel vahu ked mi robil sono a maly vtedy mal 1650g. Teraz v stredu mi bude robit posledne sono, tak opat mi povie. No citim, ze aj podrastol nakolko sa mi uz pcha pod rebra.

kattky
12. jún 2017

@zuzacka16 super vaha. Drzte sa.

zuzacka16
12. jún 2017

@kattky no az som ostala prekvapena lebo v 33+2tt sme mali 1964g a dnes co sme 36+1tt mame 2700g strasne sme nabrali az sa bojim co este do porodu bude 😲😲😲

kattky
12. jún 2017

@zuzacka16 a kedy mas termin?

lilianna1xs
12. jún 2017

@kattky toto iste ja som mala som nevladala dychat tak mi do rebier tlacila

zuzacka16
12. jún 2017

@kattky 9.7. za 3 tyzdne..

lilianna1xs
12. jún 2017

@zuzacka16 mozno bude mat aj viac vahu podla mna to nieje presne.je uz otocena dole preto vkuse ma tak tlaci

lilianna1xs
12. jún 2017

@kattky ty budes asi prva co nam oznami porod 🙏

zuzacka16
12. jún 2017

@lilianna1xs ani nehovor ze viac ved kto ju vytlaci 😂😂 mna tiez dole vsetko uz pobolieva picha a podobne

kattky
12. jún 2017

@lilianna1xs tak ja vtedy hlavne citim ked sedim. Vzdy do laveho rebra schytam. A ked lezim na pravom boku tak prave rebro to schyta. Priatel mi vravy, ze asik este tento tyzden bude ma viest do porodnice 😅

kattky
12. jún 2017

@zuzacka16 tak ty hned pomne mas termin.

lilianna1xs
12. jún 2017

@kattky uz ochvilu budes to mat za sebou.

kattky
12. jún 2017

@lilianna1xs no, len dufam ze rychlo a bezbolestne. Neviem ci to aj ty mas tak, ale posledne dni mam vzdy pocit, ze mi treba na velku. Neviem ci to tym ze maly mi tlaci jak na konecnik, alebo ze su creva viacej postlacane.

lilianna1xs
12. jún 2017

@zuzacka16 Tak dufam ze budes to zvladat bez problemou mne sa zda ze ja viac priberam ako mala)))).ked vidim na poradni ake chuducke su zeny a vahu dietata maju dobru a ja som ako melon 😝

lilianna1xs
12. jún 2017

@kattky to je normalne mna boli zlata zila tak citim jak keby mi tlacila nato.pri synovy som tak mala tiez a pri malej od zaciatku som behala na velku do teraz))))pri synovy som mala zapchy strastne.

kattky
12. jún 2017

@lilianna1xs tak ja chvala Bohu zapchy nemam a ani nemala som. Iba som si vsimla este, ze dost malo vody pijem. Neviem akosi nejde do mna no na vecko beham stale.

lilianna1xs
12. jún 2017

@kattky
Pred porodom som mala vecer take bolesti krizou ze som celu noc prechadzala a rano uz som mala vytok ruzovy hned mama pribehla k nam som nevedala co to ma znamenat povedala no uz dneska budes rodit to bolo osmem hodin rano kym som sa osprchovala isli sme do nemocnice uz som bola cista voda spotena to bolo tiez v juli 16teho len co sestricka ma zobrala dnu chcela ma pozriet uz len kricala na lekara a hned som porodila 10tej.Nasi cakali ma uz len sestricka ukazovala maleho mama si myslela ze to niekomu unemu ukazuju))) takze islo mi to ako po masle muz kym dosiel z roboty uz bolo po porode.

lilianna1xs
12. jún 2017

@kattky to aj ja len co idem dole schodamy uz citim ze mi treba.

kattky
12. jún 2017

@lilianna1xs no tak to si mala ozaj rychly porod. A mala si skor ci po termine?

zuzacka16
12. jún 2017

@kattky no uz sa to veru blizi a zacinam mat aj obavy uz 😕

zuzacka16
12. jún 2017

@lilianna1xs tak ja som zacala az tieto posledne tyzdne priberat co tyzden to kilo hore doteraz to bolo v pohode no teraz to uz ide dufam ze nebude mat mala cez 4 kg 😕

kattky
12. jún 2017

@zuzacka16 ja zatial nie. Beriem to v pohode. Sa akurat smejem lebo som v polosede a notebook mam oprety jemne o brucho. A maly tak s nim kolise co do neho stucha 😂

zuzacka16
12. jún 2017

@kattky no tak to by som chcela brat ako ty..ja dnes zas u DR tlak vysoky a doma rano nizky..neviem naco mi to vobec meraju 😀😀 nabuduce idem uz do nemocnice na poradnu tak aby si ma tam zas rovno nenechali kvoli tlaku 😕

kattky
12. jún 2017

@zuzacka16 no ja v ppslednom case mam tlak zvyseny tiez a to doma si meram. Doteraz som mala nizky a u lekara akurat no teraz ked doma mam troska vyssi, tak dufam ze na poradni nebude vysoky.

lilianna1xs
12. jún 2017

@kattky mne urcili termin o mesiac neskvor.auguste sa mal narodit 10teho juli 16teho som porodila.podla mna lekar pocital od poslednej Ms ale pri chlapcovy som spinila a toto pocitali ako Ms Asi preto vysiel zly datum

ivonkaivikk
12. jún 2017

No baby, my dnes nasadené antibiotiká, koli zápalu horných dutín 😩 Inhalovanie vincentky a oddych 😕 Posledné 3 týždne a takto dopadneme. Hlavne nech je maličký v poriadku 👶🏼🍼🤰🏼