icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

juliane126
10. jún 2017

@lilianna1xs ahoj, nevies ci ti idu robit vytery na streptokokoka pred porodom?

lilianna1xs
10. jún 2017

@juliane126 urcite by Mali ja mam Ist Pondelok ku lekarovy tak som zvedava uz by mal aj poslat do nemocnice na zapis.

lili_1
11. jún 2017

@mata128 ja som mala naposledy poradňu v 33tt a ďalšiu budem mať teraz v 37tt o streptokokovi ani pásoch mi nič nevravela moja dr a do nemocnice ani chodiť vraj nem že do konca budem k nej.... som prvorodička a cele tehu mám problémy s ureaplazmou :/

blondie257
11. jún 2017

@olylili existuje tzv. Antimykoticka dieta,ale pocas tehu a dojcenia sa drzat nemoze.ide o potraviny s vysokym obsahom prirodnych antimykotik napr.cesnak.vlastne je.to zmena zivotospravy aby si zahubila plesne v tele.
Ja som na ne alergicka dokonca,velmi citliva.
Mozno po tehu ked sa budes cistit to pomoze.
Ja som tiez,manzela preliecila,aj sme abstinovali a i tak bol furt problem.

olylili
11. jún 2017

@blondie257 máš pravdu že možno pôrod niečo pomôže je to poriadna otrava len tie tabletky čipky krémy 😒

blondie257
11. jún 2017

@olylili no to ano...ja musim poklopat radsej,ze mam teraz pokoj...
A este existuje pripravok Cadistop alebo tak nejako.. ale to az mimo tehu moze sa uzivat
Snad sa ti to upravi po tom sestonedeli...

senta_sofia
11. jún 2017

@blondie257 candistop sa moze aj pocas tehotenstva aj dojcenia,jedla som ho takmer cele prve tehotenstvo

blondie257
11. jún 2017

@senta_sofia no mne ho v lekarni v tehu neodporucali...tak som.ho vtedy nekupila...a nakoniec zabral canesten kombi ,plus antibiotika na streptokoka,plus laktobacily a tie uzivam cele tehu a uzivala som aj mimo.tehu

kattky
11. jún 2017

Hrozna bolest krizov a hnusne pichanie zo spodu. Co to moze byt?

senta_sofia
11. jún 2017

@blondie257 je mi to divne, lebo canesten je odporucany o dohode s lekarom, na hentom bolo pisane vyslovene,ze sa smie

blondie257
11. jún 2017

@senta_sofia ja som zistila,ze co lekaren ...resp.co magistra v nom iny nazor,ine odporucanie....
Co lekar to iny postup...

blondie257
11. jún 2017

@kattky ja som na.tom rovnako uz velmi dlho...

kattky
11. jún 2017

@blondie257 ach jaj. Uz nech je streda a budem na poradni, nech viem na com som.

lilianna1xs
11. jún 2017

@kattky moze byt ze sa otvaras.

lilianna1xs
11. jún 2017

Som zvedava a zajtrajsok uvidim moju bambulku.Konecne
Uz ma nebolo brucho nejak mi pomohol ten kupel.

kattky
11. jún 2017

@lilianna1xs tak tiez som nad tym uvazovala kedze beriem zospodu tie tabletky, aby mi capik zmekol.

lilianna1xs
11. jún 2017

@kattky kamoske predpisal doktor malinove listy z toho caj si musi robit aby sa otvorila lepsie lebo zevraj ma uz po termine 4kilo 54 cm ale vobec sa neotvara ked sa do tyzdnna nebude mat bolesti musi ist na cisarsky

kattky
11. jún 2017

@lilianna1xs unas davaju vyvolavacku pokial je po termine. No o cajoch nejakych som pocula ze sa piju. V utorok, alebo v stredu budem v meste, tak zbehnem do lekarne sa spytat na tie caje.

lilianna1xs
11. jún 2017

@kattky Tu davaju take caje ale ani ja som otom nevedela ze maju take vyvolavacka je podla mna lepsia.

kattky
11. jún 2017

@lilianna1xs ano ale aj ten porod je bolestivejsi, lebo to ide rychlejsie. No co nas caka, to nas neminie.

blondie257
11. jún 2017

@kattky to cakanie na poradnu je hrozne,ze? Clovek ma strach a to cakanie...ufff...

juliane126
11. jún 2017

@lilianna1xs kamoske este porad nech pouziva korenia ako skorica, klinceky, zazvor, pikantne jedla.Caj z malinovnika je dobry na zmäknutie krcka a pije sa od 36. Tyzdna 2 az 3 salky. Pomahaju aj lanove semiacka, chodenie po schodoch a zevraj aj sex a najlepsie so zakoncenim, muzskym myslim , sedenie v tureckom sede pri otvarani..

Vyvolavacka len ked uz nic ine nezabere. Je to umely zasah a zena moze mat neporovnatelne vacsie bolesti ako pri prirodzenom porode. Moze mat bolestive kontrakcie a i tak sa nemusi otvarat.

Mne povedal na toho streptokoka, ze si ho musim zaplatit, ze to nie je standart.

lilianna1xs
11. jún 2017

@juliane126 ty si v ktorom meste?uz je nemocnici mala bolesti o deviatej vecer mi volala.

lilianna1xs
11. jún 2017

Uz nech je konec juna uz potom to ide,len dni ratat uz som hotova uz nech je to za mnou.👎👶

kattky
12. jún 2017

@blondie257 no veru a kazda noc je pre mna horsia a horsia. Hrozne bolesti ani neviem ci chrbtice ci ladvin a k tomu menstruacne bolesti + hrozne tvrde brucho. Priatel vzdy len tolko, ze preco ho nezobudim no si myslim, ze co mi on pomoze. Som rozmyslala, ze uvidim ako sa budem citit doobeda a ked zle, tak poobede pojdem do lekara. Nebudem sa predsa trapit ked neviem co mi je. A nebudem do stredy cakat. Ved tie 2 dni hore dole.

slniecko323
12. jún 2017

@juliane126 vyter na streptokoka je uplny standard.. ma sa odoberat kazdej jednej rodicke, tak nech si gyndos nevymysla bludy..

slniecko323
12. jún 2017

@kattky chod sa pre istotu ukazat doktorovi uz dnes, aby si vedela na com si.

kattky
12. jún 2017

@slniecko323 no uvidim ako mi bude doobeda. Lekar moj robi az od 14 hodiny v ambulancii kde ja chodim.

blondie257
12. jún 2017

@kattky pozeram ze aj ty od 4tej rana hore....
Ja som sla cikat o 4tej a malej sa ckalo a potom som uz nezaspala ja bo sa tam huzdila....
Krize bolia ci lezim ci sedim/stojim...
A ked vstavam tak mam pocit,ze mi vsetko vypadne zospodu

kattky
12. jún 2017

@blondie257 no ja hore som od 2:45h. Zobudila som sa na hrozne bolesti ani neviem ci krizou ci obliciek a aj hned k tomu bolesti brucha, ktore bolo tvrde. Menstruacne bolesti mi prichadzali a odchadzali. Asik to boli ty poslickovia. Akurat teraz moja babka mi vravy, ze ja uz brucho mam spadnute.