Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@lilianna1xs no u mna je to tak isto. Som zvedava kolko maly pribral od 32tt.
@kattky este ti nepovedali mne maji povedal lekar ze mala ma 42cm 2kila takze pribrala za mesiac dost aj podrastla ale podla mna to nieje presne svagrine povedali ze ma maly 4kila a jak porodila maly mal 4,500
@lilianna1xs ja tiez dnes po poradni,mame cca 2700g,dlzku neviem a nabuduce uz do nemocnice na poradnu..prietoky ukazkove a naliehame uz ale zatial zatvoreni sme 😉
@lilianna1xs No mne naposledy v 32tt vravel vahu ked mi robil sono a maly vtedy mal 1650g. Teraz v stredu mi bude robit posledne sono, tak opat mi povie. No citim, ze aj podrastol nakolko sa mi uz pcha pod rebra.
@kattky toto iste ja som mala som nevladala dychat tak mi do rebier tlacila
@zuzacka16 mozno bude mat aj viac vahu podla mna to nieje presne.je uz otocena dole preto vkuse ma tak tlaci
@kattky ty budes asi prva co nam oznami porod 🙏
@lilianna1xs ani nehovor ze viac ved kto ju vytlaci 😂😂 mna tiez dole vsetko uz pobolieva picha a podobne
@lilianna1xs tak ja vtedy hlavne citim ked sedim. Vzdy do laveho rebra schytam. A ked lezim na pravom boku tak prave rebro to schyta. Priatel mi vravy, ze asik este tento tyzden bude ma viest do porodnice 😅
@kattky uz ochvilu budes to mat za sebou.
@lilianna1xs no, len dufam ze rychlo a bezbolestne. Neviem ci to aj ty mas tak, ale posledne dni mam vzdy pocit, ze mi treba na velku. Neviem ci to tym ze maly mi tlaci jak na konecnik, alebo ze su creva viacej postlacane.
@zuzacka16 Tak dufam ze budes to zvladat bez problemou mne sa zda ze ja viac priberam ako mala)))).ked vidim na poradni ake chuducke su zeny a vahu dietata maju dobru a ja som ako melon 😝
@kattky to je normalne mna boli zlata zila tak citim jak keby mi tlacila nato.pri synovy som tak mala tiez a pri malej od zaciatku som behala na velku do teraz))))pri synovy som mala zapchy strastne.
@lilianna1xs tak ja chvala Bohu zapchy nemam a ani nemala som. Iba som si vsimla este, ze dost malo vody pijem. Neviem akosi nejde do mna no na vecko beham stale.
@kattky
Pred porodom som mala vecer take bolesti krizou ze som celu noc prechadzala a rano uz som mala vytok ruzovy hned mama pribehla k nam som nevedala co to ma znamenat povedala no uz dneska budes rodit to bolo osmem hodin rano kym som sa osprchovala isli sme do nemocnice uz som bola cista voda spotena to bolo tiez v juli 16teho len co sestricka ma zobrala dnu chcela ma pozriet uz len kricala na lekara a hned som porodila 10tej.Nasi cakali ma uz len sestricka ukazovala maleho mama si myslela ze to niekomu unemu ukazuju))) takze islo mi to ako po masle muz kym dosiel z roboty uz bolo po porode.
@kattky to aj ja len co idem dole schodamy uz citim ze mi treba.
@lilianna1xs no tak to si mala ozaj rychly porod. A mala si skor ci po termine?
@lilianna1xs tak ja som zacala az tieto posledne tyzdne priberat co tyzden to kilo hore doteraz to bolo v pohode no teraz to uz ide dufam ze nebude mat mala cez 4 kg 😕
@kattky mne urcili termin o mesiac neskvor.auguste sa mal narodit 10teho juli 16teho som porodila.podla mna lekar pocital od poslednej Ms ale pri chlapcovy som spinila a toto pocitali ako Ms Asi preto vysiel zly datum
No baby, my dnes nasadené antibiotiká, koli zápalu horných dutín 😩 Inhalovanie vincentky a oddych 😕 Posledné 3 týždne a takto dopadneme. Hlavne nech je maličký v poriadku 👶🏼🍼🤰🏼

Dneska na poradni mi povedali ze musim uz do Nemocnici sa nahlasit mala je otocena hlavickou dole 2,700kg 47cm.sami zda ze ja viac priberam ako mala...))))