icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
12. jún 2017

@lilianna1xs aha ... Tal budes mat obydve julovcatka.

kattky
12. jún 2017

@ivonkaivikk skore uzdravenie prajem.

senta_sofia
12. jún 2017

@zuzacka16 zapisuj si tlak,co namerias doma,mne kazali 3x denne a ukaz to v nemocke

blondie257
12. jún 2017
blondie257
12. jún 2017

@kattky, no som poslala skor spravu ako daco napisala 😂

No tak to vyzera,ze pojdes asi medzi prvymi co porodia...i ked....kto vie....
No ja som zvedava kolko ste pribrali od posledneho sona.
Mne furt vrta v hlave,ze preco je nasa mala vahovo pozadu,krd prietoky su ukazkove.Dufam,ze bude vsetko ok.
Ja mam v stredu este poradnu,ale zajtra zavolam a sa uz objednam do nemocky na ctg.

kattky
12. jún 2017

@blondie257 o kolkej mas v stredu poradnu? Ja o 11:30h. Vela ludi mi hovori, ze pojdem rodit este v juni no uvidi sa. Ved samozrejme ze hned podam info tu 😀

juliane126
12. jún 2017

@kattky prva asi pojde erika. Ta ma naplanovany cisarsky odo dneska.

Ako vyzera to tvoje brucho. Babka to uz ma isto v merku, ked hovori ze ti spadlo. Tie bolesti brucha mas mozno aj z toho, ze sa ti babo presuva blizsie ku krcku. Do 3 tyzdnov porodis.
Mne doktor hovoril, ze ho uz mam pekne nizko, ale ja to aksi neviem porovnat ci mi spadlo brucho. Mna babo vobec netlaci, tvrdnurie brucha uz ani nevnimam. Akurat dnes som musela ist 2x v noci na wc,co sa mi este nestalo. A trosicku menstruacnych bolesti nad ranom, ale to len akoze.

juliane126
12. jún 2017

@lilianna1xs spinenie sa za zaciatok menstruacie nepovazuje. Ak si mala taky hnedasty vytok po 20. dni +-, tak sa ti maly mozno prave zahniezdil.

juliane126
12. jún 2017

@ivonkaivikk drzim palceky na skore vyzdravenie. Mna dusilo 3 mesiace, nadcha 7m. Takze viem, ze s bruchom kaslat a soplit, nie je nic prijemne. Hlavne teraz, ked ste taky velky. Slniecko iste pomoze. Ja som nebola ani u lekara, ATB som nechcela, ale aspon by to netrvalo tak dlho.

kattky
12. jún 2017

@juliane126 tak babka ma mierku v oku nakolko za mlada nejednu zenu odrodila a doma nie v nemocnici. Uz je jedno ktora pojdeme prva, len nech vsetke odrodime v poriadku. Ja beriem kazdy vecer tabletku na zmeknutie krcka, lebo lekar mi predpisal ich nech to mam do dvoch, maximalne troch tyzdnov za sebou.

lilianna1xs
12. jún 2017

@juliane126 ja som mala este riadne ms bola som tehu preto sa maly narodil na uplne iny termin ako mi ukazovalo aj usg pred 13rokmi))))).

lilianna1xs
12. jún 2017

@kattky tak aspon budu spolu oslavovat este aj moj brat je ten den narodeni ako moj syn 16teho teraz zasa mam z malou termin 16.7 sranda.

kattky
12. jún 2017

@lilianna1xs ja len by som nechcela aby sa narodil maly bud prveho, alebo osmeho jula. Prveho kvoli tomu, ze vtedy zomrel priatelov otec a osmeho kvoli tomu, ze vtedy ma narodeniny priatelova neter.

lilianna1xs
12. jún 2017

@kattky ))))).

lilianna1xs
12. jún 2017

Pijete zeny uz niejake cajiky podporuje mliecko ja som si kupila dneska tak skusam vsetko 😍

zuzacka16
12. jún 2017

@kattky ja praveze doma nizky a na poradni vysoky uz som kvoli tomu lezala v nemocke a kedze sa nepotvrdila prekleamsia tak ma pustili a dali lieky no neberem ich lebo by som potom odpadla..

zuzacka16
12. jún 2017

@senta_sofia ved to som dnes aj ukazala u mojej gyndy a to ani nevie ze tie lieky neberem ved by som potom odpadla..jasne ze to ukazem v nemocke nechcem tam ostat do porodu ved to by bolo este dlho tam 2 tyzdne lezat 😉

kattky
12. jún 2017

@zuzacka16 akurat som si spomenula, ze ocova znama lekarka mala to iste co ty. Ona doma v pohode a ked bola na poradni, tak tam vecne tlak mala 170/100. Vravela, ze sama je lekarka a nevie preco to je tak, ze mozno v podvedomi clovek je v strachu ci je vsetko oki.

zuzacka16
12. jún 2017

@lilianna1xs dnes som si kupila alchemiku a ostruzinu malinovu ale neviem kolko toho pit..ty mas ake caje

zuzacka16
12. jún 2017

@kattky no ved ja rano 101/72 a v poradni zas 150/80 😂😂 ano clovek sa boji a ja furt to je jedno k akemu lekarovi idem vzdy ten strach tam je ci vsetko bude ok 😉

kattky
12. jún 2017

@zuzacka16 ja naposledy som mala na ppradni tlak 120/95 no nic mi nepovedala.

blondie257
12. jún 2017

@kattky ja mam poradnu medzi 8:00-10:00 takze v tom case,ale chodim vzdy skor na tu 8mu som uz tam a cakam na poradie

zuzacka16
12. jún 2017

@kattky to ani nemohla lebo 140/90 je hranicny takze to este ok si mala 😉

blondie257
12. jún 2017

@kattky nejde mi do hlavy ze ti dal lekar tu tabletku na zmaknutie krcka,ok mas uz v podstate vhodny tt ale ak ma babo nizku hmotnost tak...nemalo by sa radsej pytat samo ak.su prietoky a vsetko ostatne ok?

kattky
12. jún 2017

@blondie257 aha, tak ja presne na hodinu som objedbana a aj tak berie. Ja vzdy posledna bud pred tym ako na obed idu, alebo pred koncom ordinacnych hodin.

blondie257
12. jún 2017

@kattky
@zuzacka16
haha ten tlak vyssi ak je len u lekara ma aj nazov....sa to.vola.syndrom bieleho plasta...
Dospelym vyskoci tlak a decka sa boja,placu az vrieskaju

Ja som zvedava

zuzacka16
12. jún 2017

@blondie257 hej ved som aj dnes mojej DR povedala ze bojim sa vas 😂😂 len tak kukla a uz nic nepovedala..ja a lekari dovi a teraz sa mi este moze navysit aj tehotenstvom 😉

kattky
12. jún 2017

@blondie257 on kvoli tomu, ze ja mam dost nadvahu a ma hrozne klby bolia, tak sa mozno aj boji ci krize moje vydrzia.

lilianna1xs
12. jún 2017

@zuzacka16 aha tie neviem ci tu maju 3 krat denne sa maju pit ale ja pijem kazdy den jogurtove mlieko.mam bilinkovy caj.

juliane126
12. jún 2017

@zuzacka16 malinovnik 2-3salky denne. Alchemilka je dobra i po porode na upravu hormonov