Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@olylili vies co prisla som, zobrala poradove cislo a isla som sa flakat do bufetu 😅 kym som prisla uz som bola aj na rade ☺ poradna klasicka ako u mojej gyn, sestricka zmerala tlak, odvazila, skontrolovala vzorku mocu a popytala sa na tazkosti a dr ma pozrela zospodu a prehmatala. Tot vsio. Akurat mi dali cislo na sono, aby som sa objednala na buduci tyzden pred dalsou poradnou a ctg az od 38tt sa chodi. Celkovo to bolo velmi rychle, bolo mi tam strasne teplo tak som rada 😃
@zuzacka16 no ved prave ci to neucinkuje ako ked vyvolavacka, ze tie tabletky sposobuju to zmaknutie a preto ma to boli a vyvolavacku ked dostanes, tak tiez ta to viacej boli lebo to ide rychlejsie. Porodna asistentka nam dnes povedala, ze mame sexovat, ze tie spermie su vyborne na to avy skor sa spustil porod.
@jance333 ahoj chcem ta len ukludnit. Moze sa stat "zazrak". Ja som mala princeznu uz asi tri mesiace Kp a dnes na poradni 37tt+3 drobcica bola otocena. Az mi slzy vybehli. Lebo som sa bala porodu kp a dr. Sa tvarila ze ved sa da rodit aj kp-ckom. Takze este mozes stale verit ;)
Ahojte. Pocujte zienky,mate niektora tiez taky problem,ze ked idete tak vam odrazu akoby zmeravie noha alebo akoby krc ste dostali,proste nepohnete s nou?
Žienky a máte stále opuchnuté nohy a prsty na rukách? Aj po oddychu?
Baby akoze ja ani neviem rozoznat ci m i tvrdne brusko alebo sa maly vo mne tak hybe a puci 😂😂😂
Baby aj vas pali zaha mna strasne :( nemozem v noci ani spavat koli tomu ja mam velmi vysoky prah bolesti a trpezlivosti nefnukam len dat nad niecim ale toto je extrem aj na mna viete nieco poradit ??
@marcelkaemmka so zahou sa mordujem aj ja...inak vsetko ok,citim sa dobre,este aj do prace chodim ale ta zaha hruza des😩...v noci 3-4 x musim si ist posediet do kuchyne,na chvilu mi zaberie maalox suspenzia ...ale to len tak na hodku a potom zase...cez den sa to este ako tak da...ale nespala som poriadne uz ani nepamatam....
@marcelkaemmka Kazdej pomaha cosi ine, mne coca-cola 🙂
Lizicku plnotucnej horčice zjesť, nezapijat. Mne to pomáha na žáhu
@marcelkaemmka kamoška tiež pije Colu, mne celkom pomáha Fatra (obyčajná, nie tá Extra) a minule som si cucla trošku Cigeľky (je slaná, takže si myslím, že veľa sa jej piť nemôže, ale ani sa nedá, lebo chutí úplne hnusne. aspoň tá priamo zo zdroja - my to máme tu na skok. tie fľaškové neviem, či sú nejak upravené).

@kattky no ale ved ty si vlastne dostala aj tie tabletky na zmaknutie krcka takze aj tym to moze uz byt ze to este intenzivnejsie citis