icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

petrikazuzka
14. jún 2017

@anaj44 mna to tiez caka, zatial mam 2odporucania na doktorku a doktora, mena si nepamatam mam zapisane, myslim, ze Dr. Dolonic, prip. podobne meno.

anaj44
14. jún 2017
olylili
14. jún 2017

@kchan áno klasika vo vajíčku

marcelkaemmka
14. jún 2017

@zeytin ved aj ja sa chvala bohu citim super ani neviem ze som tehotna kym sa neobuvam 🙂 ale ta zaha koniec ...keby len take starosti boli vsak ? ;) skusim tu colu uvidime

kchan
14. jún 2017

@olylili aha, aj ja mam zmensovaciu vlozku, ale nebude piskotom na tom moc teplo na chrbatiku?

olylili
14. jún 2017

@kchan to určite bude hádam to zvládnu 😊

olylili
14. jún 2017

Baby a koľko balíkov vložiek máte? Aby som to zase neprehnala ako stále

kattky
14. jún 2017

Tak dnes poradna dopadla dobre. Vsetko je oki. Maly si kludne odfukoval. Ma uz 2850g. Krcok mi nekontroloval, vraj nabuduce.

olylili
14. jún 2017

@kattky super len tak ďalej malý má akurát váhu mňa čaká zajtra poradňa

blondie257
14. jún 2017

@olylili no dnes som po poradni,na opuchy ze je to bezna vec v tehu,avsak ak je aj TK vyssi potom sa to.sleduje.
dnes na poradni tlak 139/95, a plus opuchy noh a ruk...a lekar zatial nic nepovedal.
Budem to riesit uz v porodnici,als dufam ze lezat ma tm nenechaju.
A vyter na streptokoka pozitivny,takze zase antibiotika a tiez macmiror.fasa 😒

olylili
14. jún 2017

@blondie257 bože ja sa toho tiež bojím aby ma do nemocnice nešupli až mám strach zajtra ...Tak zase sa ti vrátil je to strašná pliaga budeš mať cisarak mala bude ok teraz ešte preliecis

kattky
14. jún 2017

@olylili som bola prekvapena z vahy. No som rada, ze je vsetko oki.

blondie257
14. jún 2017

@kattky super,ze je vsetko...a vahu ma peknu.....skoro pol kila rozdiel medzi nasimi miminkami v rovnakom tt

olylili
14. jún 2017

@kattky buď rada nebudeš sa trápiť

kattky
14. jún 2017

@blondie257 ach jaj ty sa mas. Ja nastastie tlak dobry som mala na poradni. O tyzden opat CTG mi budu robit a aj krcok mi skontroluje. Som mu vravela o tie bolesti, tak na to mi nic nepovedal.

slimstar
14. jún 2017

@olylili ja mám 5 balíkov a ešte mám tri plienky pre dospelých.

lilianna1xs
14. jún 2017

@kattky moja ma 2700kg 47cm ale veľmi sa nato nespolieham kamoske tiež pred pôrodom povedali že ma maly 3700kg a mal len 3kila 200.

lilianna1xs
14. jún 2017

@olylili ja mám dve balíky jedne dlhé a jedne z kridielkami

katuscakzms
14. jún 2017

@blondie257 na streptokoka GBS sa dávajú atb tesne pred pôrodom jedna dávka a počas samotného pôrodu tiež....ja som ho mala aj v prvom tehu,aj v druhom a mam ho aj teraz v treťom. ..strach tam je ale dôležité je podať atb počas pôrodu....ja som ani počas tehotenstvsa nebrala atb,moja dr vravela,že je to zbytočné ...dôležité je dať ich počas rodenia. ...

olylili
14. jún 2017

@slimstar tiež mám 5 aj s krídelkami aj tie obyčajné ale ešte asi dokupim

olylili
14. jún 2017

@lilianna1xs ty nebudeš dlho v nemocke nie?

laura1804
14. jún 2017

Tak po dnesnej poradni - maly ma skoro 3000g, krcok 1 cm, makky, hlavicka uz uplne nizko, no vraj by bolo super vydrzat este aspon tyzden a pol, takze mam nasadit znova magnezium a lezat...SC mi chcu robit az v juli, ale vraj dovtedy nepotiahnem ani nahodou, tak snad sa buduci tyzden nado mnou zlutuju a naplanuju mi to skor...nerada by som mala akutny cisarsky....

kattky
14. jún 2017

@lilianna1xs ono vzdy ta vaha je orientacna. Beriem ju s rezervou. Aspon ze prietoky sa uz zlepsili.

sanylind
14. jún 2017

Ahojte nemate náhodou niektorá zoznam-co treba do pôrodnice na Antolsku?Ďakujem ja mám taký všeobecný z netu 😉

zuzacka16
14. jún 2017

@kattky no tak to si super dopadla,maly ma vahu peknu,nemusis mat predsa 4kilove babo 😊 sranda ze ti ale ten krcok nepozeral mne ho vzdy kontrolovala moja DR

olylili
14. jún 2017

@sanylind zajtra idem tam na poradňu skúsim si popýtať

lilianna1xs
14. jún 2017

@olylili dva tri dni.uz som bola včera na zápise krásna nemocnica luxusná ale Jak som tam vošla tak strach som dostala že až 😝

lilianna1xs
14. jún 2017

@kattky Mne sa zdá že priberám ja viac ako mala.Som 20kil pribrala a mala ma len 2.700kg

kattky
14. jún 2017

@zuzacka16 tak mne to take prislo, ako keby sa mu nechcelo. Asik bol hladny uz, lebo to som bola posledna pred ich obedom. Chodim jak kacka aspon tak si pripadam. Cize opat tyzden cakat na poradnu, ze na com som s tym krckom.

olylili
14. jún 2017

@lilianna1xs môže byť ako kolvek zariadená stále to bude nemocnica tiež vo mne vyvoláva zmiešané pocity