icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

erikababula
15. jún 2017

@ttami Heh 😂ani sa nepytaj.Vacsinou sme hrali karty ale uz cim viac sa to blizi tym tie dni idu pomalsie...ale uz len 4dni a ideme nato☺..dakujem foto samozrejme prihodim.☺

erikababula
15. jún 2017

@zuzacka16 Dakujem.oproti mesiacu co som tu 4dni su nic...foto samozrejme poslem☺

anaj44
15. jún 2017

@petrikazuzka

no zvažovala som toho doktora ale tak uz ani nie našla osm referenciue čo sa mi nepačilo tak teraz uvazujem nad Mudr. Sopkovou

kattky
15. jún 2017

@lilianna1xs Opat s tym tlakom. Bol v robote a zacalo ho kolo srdca tlacit a aj do lavej nohy bolest mu az isla, tak siel k lekarovi a pytal sa po vysetreniach, tak dneska beha po lekaroch.

jarunka102
15. jún 2017

@erikababula jeeej,tak ty uz budes mat svoj pokladik na svete 🙂 len to vydrz a drzte sa aj potom...tesim sa na fotku :-*

kattky
15. jún 2017

Nebojim sa porodu aspon zatial bo dnes v noci som mala nornalne hororovy sen, ze som bola na poradni u gynekologa a ten mi povedal, ze som uz trocha otvorena. Vzal nejake zelezo do ruky a chcel mi tam dole nieco urobit. Ja som sa zlakla, tak som do neho kopla ze co ide robit. Az som sa strhla zo sna

diannna
15. jún 2017

@kattky to si este na tom dobre, mne sa do vcera rana snívalo, ze som porodila šedeho králika a stale ma hrýzol do ruky a nechcel sa dat prebaliť a zaviazať do zavinovačky 😜

kattky
15. jún 2017

@diannna tak to fakt som na tom este dobre oproti tebe 😂 😂 😂 mne ked sa snivalo este predtym nez som nebola tehotna, ze som porodila, tak vzdy dievcatko a teraz chlapca cakame 🙂

anaj44
15. jún 2017

ma niekto problem zo zlatou žilou ú/ hemeroidom v živote som to nemala a posledny mesiac sa mi objavil vonkajši čo s tým ?

erikababula
15. jún 2017

@jarunka102 Dakujem☺ano uz bude zachvilku na svete veru neviem sa dockat uz☺foto samozrejme prilozim☺

kattky
15. jún 2017

@erikababula budeme sa tesit 😍

anaj44
15. jún 2017

odber pupočnikovej krvy si davate, ?

makitka1
15. jún 2017

@anaj44 my áno

kattky
15. jún 2017

@anaj44 my sme chceli, ze si dame, lebo sme mysleli, ze ci netery bu sme takymto sposobom nemohli pomoct nakolko ma detsky diabetes. No zistili sme ze neda sa tym pomoct, tak nedavame.

ttami
15. jún 2017

@anaj44 ja mam problem,lebo cele tehu mam nenormalnu zapchu☹ kup masticku v lekarni i dubovu koru a vzdy vecer si z toho rob kupel a potom namasti😉a su aj take vlhcene obrusky napustene dubovou korou

lilianna1xs
15. jún 2017

@blondie257 verím ti moja dvihnúť nohy tiež neviem ma tak boli medzi nohami že až .

lilianna1xs
15. jún 2017

@kattky presne aj môj stym ma problém ale už mu dali lieky.

anaj44
15. jún 2017

@ttami mne pomohlo proti zapche ked jem melon denne aj 3 kg ak ako bonus pokvapkam citornom
malo pijem tak tekutinu doplnim a obsahuje vale vlakniny.

bola som v lekarni odporučili mi mastičku tak som zvedava okrem toho ze len vyčnieva iné problémy s tým nemam

kattky
15. jún 2017

@lilianna1xs tak moj berie lieky na tlak vysoky no aj tak mu prichadza zle kolo srdca. Musi mat pri sebe aj tie tabletky pod jazyk. Tak uvidime asik pojde na PNku oddychnut na trosku.

olylili
15. jún 2017

Tak dnes poradňa v nemocnici všetko v poriadku 28.6 na prietoky potom 3jula predoperačné a ideme na to 😊

lilianna1xs
15. jún 2017

@kattky Haha ty máš ale Akčné sny.

lilianna1xs
15. jún 2017

@kattky Aspon bude stebou doma troska inac to neni sranda stym tlakom.

kattky
15. jún 2017

@lilianna1xs no veru ved jeho otec tiez zomrel v mladom veku. Siel do prace a uz sa domov nevratil. Aspon ze sa dokopal ist k lekarovi.

blondie257
15. jún 2017

@diannna tak toto je top tehotensky sen 😂

blondie257
15. jún 2017

@anaj44 ja to mam takisto..obcas teda zaboli....hlavne odkedy uzivam zelezo 2x denne.....
A inac.....ked sa sprchujes/kupes..vzdy si osprchuj konecnik ladovou vodou aku znesies...neboj neprechladnes...voda ho stiahne,a on sa casom sam stiahne dovnutra...
A vela vody a vlakniny aby ho nedrazdila tvrda stolica

vivilu
15. jún 2017

Ahojte ja som sem.velmi neprispievala ale teraz uz som taka vystrasena.termin mam.5.7 chodim uz do nemocnice tyzdenne dali mi teraz pichat fragmin? Mate s tym skusenost preco mi to dali teraz ked na poslednej.kontrole u mojho dok y ora boli prietoky v poriadku.cele tehu mam problem s tlakom po dopegyte sami znizil na 130/80.sem tam.vyskoci nad 140 pri zatazi.dieta je velke m i nuly tyzden to.bol 37 malo uz 3200'gramov podla utz.moja prva dcera pred 6 rokmi mala 4056g a 56'cm. Ale nemala som.ziadne problemy a oni nic neriesia ani.cisarsky nic myslia si ze ked uz jedno velke som.vytlacila vytlacim aj.druhe ale to.som nemala pred 6 rokmi problem s tlakom malo hemoglobulinu a nepichala som si inekcje do brucha posledny mesiac.pointa? Ja sa tak bojim ze sa malej daco stane co.ak.sa nevyviala dobre a nebude vladat ist na svet.alebo.sa jej.daco.stane??ja sa neviem zbavit tohonstrachu.aj vam sa uz teraz babatka menej.hybu?mne sa len v tak prevaluje uz.

vivilu
15. jún 2017

@lilianna1xs aj mna to boli medzi nohami tlaci riadne ake este sa neotvaram

blondie257
15. jún 2017

@vivilu ja ma.cele tehu tlak tesne pod 140/90 a poslednej dobe uzaj.cez 140/90 plus opuchy a nikto to neriesi...uvdim.zo mi povedia na ctg v nemocnici.
Mala sa uz tiez len tak mrvi,prevaluje,sem tam ostro kopne ale uz to nie jw take ake bol,podla mna viac spinka teraz.
A nemysli negativne,musis mysliet kvoli miminku pozitivne,pokial.doteraz bolo vsetko ok...neboj

jance333
15. jún 2017

@vivilu len kľud. bábätká už majú málo miesta, nemôžu už toľko kopať ako predtým. strach je určite prirodzený, veď sa nám blíži "veľké finále", ale musíme myslieť pozitívne. nech sú maličké v pohode s nami 😉 ja som sa od začiatku bála, aby nebola malá príliš veľká, lebo som mala paniku z pôrodu 4kg valibuka a teraz sa zase bojím, že je príliš malinká. keď ležím, brucho mi takmer nevidno, sestrička na ctg povedala, že je taká drobunká, že ju nevie nájsť.

vivilu
15. jún 2017

No ved toto ja si stale opakujem ze ked je taka velka rastie asi sa jej.vodi dobre.ked som cakala prvu chodila som k doktorovi co bol spica verila som vsetkemu mala som ho aj pri porode bola som kludna.ten odisiel.d ineho mesta.tak som.chodila k inemu.ten aj ultrazvuk robil tak rychlo ale vzdy povedal.ze ke vsetko ok tak snad je...boze preco mam takemyslienky musim mysliet pozitivne..