icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

lilianna1xs
16. jún 2017

@olylili včera večer taku chuť som dostala na pohár šampanského že až.Muz mi hovorí ty už nevieš čo zo sebou.haha

olylili
16. jún 2017

@lilianna1xs ja tak nealko pivo chlastam každý deň musím mať aj zmrzlinu 😀 ale taký vychladený šampus by som si aj ja dala máme ešte od Silvestra dve fľaše 😊

lilianna1xs
16. jún 2017

@olylili take chute čo mame hihihi už nech je to za nami.

jance333
16. jún 2017

dievčatá, Hubert má aj šampus nealko 😉 nie je to žiadny Bubli-bum, je to niečo ako nealko pivo, v zmysle, že ako náhrada isto postačí 😀
mne sa znovu vracia obdobie, že mi nič nechutí. za posledný mesiac som nepribrala viac ako pol kila a teraz by som ešte kilečko chcela dať, aby malá nebola až moc drobná a nedržali nás potom zbytočne dlho v nemocnici. už aj nanukov a zmrzky som prejedená, teraz mi najviac berie čistý ľad. nestíham ho dorábať ani 😂

olylili
16. jún 2017

@lilianna1xs veď aj ja vravím 😀

olylili
16. jún 2017

@jance333 tak do pôrodu si ho ešte dám 😀🍷 tak ja teraz nejako veľa priberám za týždeň po 2-3 kilá ale vôbec nevidno tak to bude asi tá voda 28- meho mám ultrazvuk tak som zvedavá koľko asi môj macík váži

oknosmas
16. jún 2017

@slimstar ja som tiez vszp

zuzacka16
16. jún 2017

@lilianna1xs
@olylili ano babule hubert je aj nealko,dnes ho mam prichystany kedze mam uz tie narodeniny,tak nech sa este opijem,kym mozem 😂😂😂 a inak na kurze nam hovorila,ze ak by sme dostali chut tak kludne deci ci dva sampanskeho alebo aj piva alko si mozme dat,ze tym nijako neuskodime alebo aj vina 😉

olylili
16. jún 2017

@zuzacka16 jeeeej ja prajem všetko len to naj hlavne veľa zdravia a ľahký rýchli pôrod 😊 áno troška neuškodí

blondie257
16. jún 2017

@slimstar prve morfo sono 45e,druhe sono 35e,tretie sono25e a prietoky 10e.
Sono kontrolne mimo tehu bez poplatku.

zuzacka16
16. jún 2017

@olylili dakuvkam kiez by bol ten porod hlavne lahky 😉

blondie257
16. jún 2017

@zuzacka16 vsetko len to najlesie 🎂
Hlavne super rychly a bezbolestny porod,rychle zotavenie a zdravicka tebe aj miminku

zuzacka16
16. jún 2017

@blondie257 dakujem krasne babule bodaj by ste mali pravdu a vsetko to tak rychlo a hladko prebehlo..vsak si budeme pisat o zazitkoch 😂😂

lilianna1xs
16. jún 2017

@zuzacka16 ja som mala včera narodky ináč všetko najlepšie zelam veľa zdravicka a lasky.vcera som ani nevedela koľko mám vlastne rokov )))).Tak bežia tie roky už mám 36 rokov,vôbec sa nato necítim.😉

nenuska25
16. jún 2017

@zuzacka16 vsetko naaaaj ;) hlavne vela zdravicka Tebe aj malej 🙂

zuzacka16
16. jún 2017

@lilianna1xs jeej tak to prajem dodatocne vsetko naj nech to mame hlavne uspesne za sebou a mozme sa tesit z malych uzlickov 😘😍👶 no ja mam 31 a tiez sa citim furt na 20 a navyse ani nevyzeram na svoj vek,kazdy mi aj o 6-7 rokov menej tipuje 😂😂😂

lilianna1xs
16. jún 2017

Mo ženy ja som povysavala a umyla zem a normálne som hotová musím si ist lahnut variť už nedokážem takze muž keď dojde z prace bude šťastný že spím.😝

katie23
16. jún 2017

@slimstar 3 SONA Ti musi preplatit. Jedine, ze Mudr. nema zmluvu z poistovnou. Lahko si to zistis ked tam zavolas...oni Ti povedia ci maju z nim zmluvu.

zuzacka16
16. jún 2017

@nenuska25 dakujem micka 😘😍 vsetkym nam prajem zdravicko aj malym 👶 ako sa mas?ako sa citis?uz mas po statniciach?

lilianna1xs
16. jún 2017

@zuzacka16 To je dobre že odhadujú menej.ja som niesla malého do školy no malého ma 12rokov vyšší odomna ale pre mna je stále maly ))))a niejaka učiteľka nepoznala som ju a mi hovorí ty si mala byt dávno v triede nee tu postávať .tak som sa zasmiala potom môj syn povedal učiteľka toto je moja mamina ona bola hotová tak sme sa zasmiali z učiteľkou ,teraz Jak ma vidí z veľkým bruchom stale sa musí zastaviť aby mi pohľadala brucho.

blondie257
16. jún 2017

@lilianna1xs aj tebe vsetko naj....tiez rychly bezproblemovy porod ,zdravicko miminku aj tebe...

blondie257
16. jún 2017

@zuzacka16 to sme na tom rovnako s vekom...sice ja este stale nejaky mesiac i kus 30 a tiez mlado...
Furt sa mi.tiez,nezda ze cez 30tku som sa prehupla.... 😂
I ked teraz toto tehu mi.to dava riadne najavo...bo byt tehotna v

mishi147
16. jún 2017

Dobry den zienky asi to sem nepatri ale nenasla som nikde taku temu.Prosim Vas nemate noekrora skusenost s vysokym PAPP-A?Prisli mi vysledky s hodnotou 8,35.Dakujem za kazdu odpoved

zuzacka16
16. jún 2017

@lilianna1xs haaa no tak sme potom na tom podobne 😂😂 to ako ked ja idem niekde so sestrou jej vykaju (ma 17 rokov) a mne tykaju 😆😆 alebo minuly rok ked som kupovala na 30tku alkohol,pytali si obciansky odo mna a ked som povedala,ze v pohode pozrite dnes mam 30,tak od hanby boli cerveni a ospravedlnovali sa asi 5 minut v kuse 😅😅 budeme aspon stale mlade vyzorovo,chlapi nasi mozu byt radi 😊

lilianna1xs
16. jún 2017

@blondie257 Dakujem tak dúfajme že bude to rýchle,už som muzovy povedala že v júli nech sa da vypísať aby mohol byt doma keď niečo,mám strach keď to príde a sama doma kým zidem dole schodami ešte do nemocnice to by som nezvládla keby te nebol doma,a on mi nato povie že mám sa pýtať skvor do nemocnice lebo že on sa tiež boji no ták on ma prekvapil posilňovni robí trénera on sa boji dvíha ťažké činky a ovčie že sa boji.😂

lilianna1xs
16. jún 2017

@zuzacka16 tak či sú neviem,môj stále žiarli po toľkých rokov.Vkuse mi vola kde si keď poviem že idem do obchodu tak mi povie nechod buď doma potom pôjdeme spolu to naschval povie aby som nesla sama vonku.Obcas mu klamem že som doma a pritom som obchode.

olylili
16. jún 2017

@mishi147 neviem vôbec tie hodnoty no máš ich vysoké ja som mala 1,15 na nete nepíšu?

zuzacka16
16. jún 2017

@lilianna1xs tak u nas je to naopak,ten moj ma este vyhana,ze chod niekam aj s babami..uvidim,ci to tak aj po porode bude 😂😂

mishi147
16. jún 2017

@olylili Nieje nic o tom pisane len tolko ze je lepsie ked su vyssie ako nizsie.Len sa mi to zda byt az moc vysoke a NT mam 1,8