icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

gabrielita3
16. jún 2017

@blondie257 mne dnes zistili zvysene pecenove testy a svrbia ma chodidla nie stale teda ale dali mi hned lieky lagosu

nenuska25
16. jún 2017

@olylili akože hej len sa bojím aby to nemalo nejaký negativny vplyv na dieta, že nejaká tiesen alebo podobne...Keď do toho 35 tyzdna nič a teraz jej ma menej, tak aby sa to nejako nezhorsovalo, keď mi odvtedy ani ultrazvuk nerobili uz, tak neviem ako to je momentalne....a niekdy mam pocit tiež takeho mokra tam dole, že sa trochu zlaknem ci mi neunika plodova voda alebo je to len vytok vodnaty...ja uz neviem, proste obavy sa mi stupnuju...

blondie257
16. jún 2017

@olylili poradnu uz nemam,len v nemocke uz...a volam.tam uz druhy den sa objednat na to.CTG a nikto nedviha...akoze.....vrrrr
Sa idem do krvi doskriabat...

@nenuska25 malo plidovej vody je ku koncu ok ....ja mam hranicne znizene mnozstvo plod vody...teda uz pod hranicu ...a nikto nic...akurat ze mam pit viac tekutin....no dnes mi je zle aj od vody...normalne mi nechuti...

Baby ja uz to.chcem.mat za sebou....

nenuska25
16. jún 2017

@blondie257 ja už by som to tiež chcela mať za sebou, hlavne ide o tie obavy, bojím sa už....Akože aj pôrodu sa bojím ale hlavne o dieta a o mna...trošku ma chytá panika...Hlavne je to podľa mňa tým, že nezvládzem moc toho robit a človek potom rozmýšľa nad vecami...

olylili
16. jún 2017

@blondie257 veď v nemocnici už máme kazdy týždeň tak povec aj to svrbenie ja som tak mala a pečeň mi odchádzala hneď som bola v pôrodnici a rodiť to som už prenášala ja som sa bála že má neobjednaju na ultrazvuk lebo majú veľa ale objednali tak sa neviem dočkať lebo tiež mám kade čo v hlave

ashley31
16. jún 2017

@olylili ja som na tom dnes rovnako len jem a spím alebo len lezim pred telkou 😀

olylili
16. jún 2017

@ashley31 veď ja sa tu tiež valam ako hroch a stále niečo dolujem 😀

blondie257
16. jún 2017

@nenuska25 ja tiez nevladzem..a ma to stve...ani zohnut ostrihat levandulu som sa nemohla...tak ju znova dazd zmocil....

@olylili no ja som sledovana kvoli peceni na gastre,ale naposledy bolo vsetko ok...aj.sono pecene aj krvnetesty,ako zhorsit sa to mohlo,kto vie,...len uz som bola aj v sprche a sa drela jak nenormalna....lezie mi.to nanervy...
A tiez dolujem.co by som zjedla..ibaze zjem a zas mi je zle...
A stve ma,ze som sa nemohla dovolat do porodnice na to CTG
Ja sa tiez uz bojim..tlak vysoky,opuchnuta,svrbenie,bolest zaludka,streptokok a mykoza ☹ ach jaaaj....

nenuska25
16. jún 2017

@blondie257 vydrzime!!!

olylili
16. jún 2017

@blondie257 neboj všetko zvládneš ťažko ti je podľa mňa z ATB možno by zmeniť trebalo

blondie257
16. jún 2017

@nenuska25 musime....len.dufam ze mala zacne priberat a ten TP ostane najneskor 15.7 a nie ako po poslednom sone 23.-25.7

@olylili aj ja si myslim,ze su to ATB,aj predtym mi z nich bolo prve 3dni zle

olylili
16. jún 2017

@blondie257 nejaké probiotiká by bolo dobré brať ...Som zistila že malý začne čikutkat keď ho stisnem alebo urobím prudký pohyb 😀

petrikazuzka
16. jún 2017

Pisali ste tu dnes ohladne vahy nasich drobcov, no moj neviem kolko teraz ma, ale tiez zacinam mat obavy...najprv ma doktor vystrasil, ze babo je velmi velke, potom to uz bolo ok. Len ja za posledne 2tyzdne som nic nepribrala mam 61,5kg. Na zaciatku to bolo 52kg...Myslite, ze je to v pohode? Uz si zacinam namyslat, okrem toho mam cim dalej vacsie bolesti v podbrusku ako pred menzesom, hlavne noci. Jedina poloha, ktora mi vyhovuje je lezat na chrbte...nedokazem dlho sediet ani chodit...vobec nic uz doma nerobim, lebo nevladzem a dost zle to znasam, kedze ja som bola vzdy extremne aktivna do vsetkeho. Su tie bolesti a tlaky v pohode? Termin mam az 29.7 alebo 4.8...Vsetkym Vam posielam vela pozitivnej energie

blondie257
16. jún 2017

@olylili probiotika beriem. Volala som mamke do prace,nech sa opyta lekarky co moze byt problem....tak pocas uzivania ATB treba zelezo vysadit...fasa....zato ma bolel zaludok a svrbi cele telo,lebo toxiny sa snazi odburat .....

blondie257
16. jún 2017

@olylili a presne aj masej malej,ked sa prudsie pohnem,vstanem,otocim v noci tak hned zacne cikutat a chuda nie a nie prestat potom je nervozna a kope kade tade....

blondie257
16. jún 2017

@petrikazuzka to ze si nepribrala nevadi,horsie by bolo chudnut a vela.
A nie si sama kto nevladze,sme tu viacere 😉 ktorym to vadi,lebo by aj nieco robili ale pre to brusko a unavu nevadzeme.
Aj krize bolia,chrbat,nohy....a bolesti menstruacne su normalne....niekto ma niekto nie...ja som ich v prvom tehu nemala a teraz od 31tt ich mavam...proste sa to tam zvacsuje rastie ved aj miminka rastu a pripravuje sa maternica.

Nic nam neostava len to vydrzat,dobojovat do uspesneho konca tehu 😉

Vela pozitivnej energie aj tebe 😘

olylili
17. jún 2017

@blondie257 preeeeeesne aj on je z toho nervózny a hádže sa 😀 super vieš príčinu aspoň a že tá lekár neupozornil moja mama je sestrička na detskom a niekedy zastupuje aj na dospelackom tak tiež sa jej veľa pýtam 😊

jance333
17. jún 2017

@petrikazuzka tak sledujem, že všetky začíname "stresovať" a obávať sa, čiže súdim, že to bude naisto prirodzený jav bližšie k termínu 😉
neboj sa, ja som za celé tehotenstvo pribrala z 54kg na 61,5kg, za posledný viac ako mesiac to bolo max. to polkilo z toho. lekár sa k tomu nevyjadril, bábätko bude proste menšie, ale tiež by som chcela ešte aspoň kilko dať, kým to príde. uvidíme, či sa podarí. keď sestru vykrmovali v nemocke kvôli malému bábätku, poradili jej veľa tvarohu, tvarohové krémiky, banány, dokonca sladkosti. kamarátka, čo priberala celé tehotenstvo ukážkovo tiež mala asi v tomto našom období pauzu a potom cca 2t pred pôrodom ešte pribrala 1,5kg. no ja verím, že kým nechudneme a stravujeme sa normálne, bábätko si zoberie, čo potrebuje. kontrolovali mi prietoky, všetko OK, tak sa mu snáď dostáva všetkého.
akurát so spaním už začína byť problém, lebo ma tlačí hlavičkou okolo rebier a mám pocit, že sama sa tam už nevie poskladať, aby jej tie rebrá nevadili ☹

petrikazuzka
17. jún 2017

@jance333 s tym spanim tiez presne viem, o com to je...lavy bok nie, prava strana tiez nie, len na chrbte aj len kym ma nezacne palit zaha...ale nad ranon ked zrejme drobec spim rychlo sa supnem na pol hod. na lavu stranu a potom pravu 😁

blondie257
17. jún 2017

Babenky od 5tej rana mam ..poslickov..teda dufam,ze len poslickov,stahy tvrdnutie silne,menstruacka bolest silna...bolest az do krizov vystreluje a ide mi dole panvu roztrhnut....
Zatial je to sice nepravidelne....ae nepomohla ani tepla sprcha...a mala sa dajak divne puci ...
Aj ma casto na wc nuti chodit...

Baby kedy by ste uz sli radsej na pohotovost?
Lebo ja take z prve tehu nepoznam a nechcem histercit ...

lili_1
17. jún 2017

@blondie257 ja som to prezila vcera vecer....tvrdnutie bruska kazdu pol hodinu s bolestami aj v podbrusku aj dole a krize cele poobedie ma boleli...tepla sprcha tiez nezabrala...o pol noci uz som bola zbalena nachystana ze sa ide posledne tvrdnutie si pametam o stvrt na 1 a potom som od vycerpania zaspala a zobudila sa az okolo 4 ze ma pali zaha....tvrdnutie bruska mam stale ale uz len tak raz do hodiny cca a neboli to takze len cakam co bude nachystana som....

blondie257
17. jún 2017

@lili_1 ja som medzi tym tvrdnutim hadzala do tasky veci co mi treba...ale zbalena a pripravena moc nie som.
Ja tie stahy mam.stale...neviem ci ist ci neist....joooj
Nechcem tam lezat zbytocne ale bojim sa malu v brusku...ja.pri tom tvrdnuti citim az tlkot srdca dole

olylili
17. jún 2017

@blondie257 a tlačí ta na konečník? Na veľkú?

romi2
17. jún 2017

@blondie257 ja ny som šla, aspoň budeš kludnejsia, veď než príčiny si ťa tam nenechajú

romi2
17. jún 2017

@blondie257 neviem prečo mi tam hádže iné písmenko 😍

shannonldy
17. jún 2017

@blondie257 suhlasim s @romi2 - radsej chod. Drzime paste! ❤🙏🍀

blondie257
17. jún 2017

@olylili ked stojim a chodim ano tlaci ...na celu panvu doslova aj na konecnik

@shannonldy
@romi2 no tie stahy su kazdych 5min...sledujem ze aj do slabin a krizov bolest vystreluje.....

Babenky radsej idem pobalit kufor preistotu a sadame do auta ...
Ma to vyvadza z miery....

freya1111
17. jún 2017

Kupovali ste pre babatka kozmetiku na kupanie? Ak ano aku? Ci len vodicku budete pouzivat a popripadne detske mydielko? Ja chcem cim menej chemie len neviem ci len voda nevysusuje velmi. A aj to mydielko.. Podla vas?

zuzacka16
17. jún 2017

@blondie257 radsej chod ked kazdych 5 minut a aj tlaky na konecnik uz sama musis vediet ako sa citis predsa uz len druhe cakas aj ked po dlhych rokoch..drzim palce daj vediet ako si dopadla ✊✊✊

romi2
17. jún 2017

@blondie257 super držím palce a neboj, sme s tebou 👍