icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

blondie257
19. jún 2017

@olylili ach jaaaj....som zvedava ci budem spat v noci...som taka unavenaaaa

Zajtra kontrola ctg a pod.,tak som zvedava ako dopadneme

lili_1
19. jún 2017

@juliane126 ano viem 🙂 len to ze svokrovci isli vcera na tri tyzdne do chorvátska a priatel je denne v robote od rana do vecera a kedze som prvorodicka netusim moju reakciu ked zacnem rodit 😂 😂 a hlavne kto na odnesie do porodnice... 😀 (rodicia mi byvaju 200km od nas) takze preto by som bola rada ak by vydrzal 🙂

olylili
19. jún 2017

@blondie257 držím prsty ja mám vo štvrtok dnes som postele ptezliekala periny prala a teraz na mňa ide asi migréna už ma hlava bolí a zrni mi pred očami strasne dusno je

olylili
19. jún 2017

@lili_1 som na tom podobne manžel od rána do noci v práci a rodičia 300km ďaleko som len sama s deťmi 😀

kattky
19. jún 2017

Ja mam od 15h menstruacne bolesti a bolesti krizou na intervaly. Moj uz kufor isiel davat do auta, tak som mu povedala ci je normalny. Ale myslim si, ze su to len poslickovia.

olylili
19. jún 2017

@kattky potom nás informuj možno sa niečo začína diať predsa len berieš tie čipky 😊

kattky
19. jún 2017

@olylili jasne, ze vas budem informovat tu keby sa nieco zmenilo. Moj uz mi hovori, ze on ide kameru si dat nabit 😂 on cisto uz somariny robi 😂

zuzacka16
19. jún 2017

@kattky kameru? A to mu nestaci mobil 😂😂😂

olylili
19. jún 2017

@kattky jeeeeeeeezisi čo zlatý je chlapy sú v tomto experti 😀

kattky
19. jún 2017

@zuzacka16
@olylili no asik keby odpadol kolo porodu, tak mu to kamera natoci 😂😂😂

olylili
19. jún 2017
sticker
zuzacka16
19. jún 2017

@kattky och ten moj mi povedal,ze ma bude natacat,ked budem mat bolesti a nadavat a potom mi to bude pustat doma 😂😂 zabijem ho potom asi 😆😆

kattky
19. jún 2017

@zuzacka16 cista skodoradost u tych nasich chlapov. Ja by som im dala vyskusat na tyzden tehotenstvo v 9 mesiaci. No moj ked kolo porodu bude sasa zo seba robit, tak ho hned vyzeniem zo saly na chodbu.

juliane126
19. jún 2017

@lili_1 dufam, ze priatel bude moct za tebou utekat z prace. Si prvorodicka, tak je velka pravdepodobnost ze to bude 8-14hodin. To by mohol stihnut. Ak to budes mat hekticke a velke bolesti, tak v najhorsom zachranku.
Drzim palce nech je doma! My musime este malu niekam odlozit, tiez niekoho budit o polnoci nebude ziadna vyhra.

zuzacka16
19. jún 2017

@kattky ved toto oni to beru harom farom..vsak pre nich to vlastne nic nebude vsetko si odtrpime my..keby aspon polovica bolesti sa dala na nich preniest 😡😡

katie23
19. jún 2017

@blondie257 Myslim na Teba😘

lili_1
19. jún 2017

@juliane126 noo on je rušňovodič taze chodi kade tade po strednom sr.... 😔 velmi odbehnut nebude moct...bude to bud alebo....😕 dufam ze ked tak to pride na mna ked bude doma... 🙂 ...noo jedine zachranku lebo spoliehat sa na kamosa ze v noci zdvihne mobil nie je vyhra tiez... dakujem aj tebe drzim prsty 🙂

blondie257
19. jún 2017

@zuzacka16 veru,moj MM nie je inaksi....tak podrypuje do mna,ze co to byt tehotny a na MD...no ja by som mu dala moooc rada prilezitost to si odzit....ak by to slo

blondie257
19. jún 2017

@katie23 dakujem....uz mi mozog na plne obratky pracuje aby zajtra bolo vse OK...
Ty ako?

zuzacka16
19. jún 2017

@blondie257 ten moj sa ma dnes pytal,ze ci moze predpisy porusit,ked to na mna pride 😆😆 lebo v televiznych davali mamicku co porodila na parkovisku,nestihli prist do porodnice po odteceni plodovky

katie23
19. jún 2017

@blondie257 A ku komu ides?

kchan
19. jún 2017

Babulky tam my uz kralovstvo a tatosa pre piskota a mame od dnes pripravene 🤗

blondie257
19. jún 2017

@katie23 moj gyn.ma dnes odoslal za Mudr.Vaškovou,kvoli tomu ze mi robila tie velke morfo ultrazvuky
Ja uz som z toho nanervy za kym ist

blondie257
19. jún 2017

@kchan krasne....ja som dnes dokoncila pripravu postielky v spalni,hore na poschodi... ta bude ruzova taka klasika . A potom este mi treba zlozit postielku druhu na prizemie domu,ta bude ladena do fialova,no MM musel ist do prace do BA takze ...bude musiet to pockat..

blondie257
19. jún 2017

Babenky kupovali ste kolotoc na postielku?
Ja sa furt neviem.rozhodnut..nechcem klasiku....ale taky s viacerymi melodiami a projektorom..teda premieta napr.hviezdicky na stenu

kchan
19. jún 2017

@blondie257 ja som napriklad vobec nechcela kolotoc.. chcela som hracku od elodie details ten dream catcher zavesit tak ako mam teraz kolotoc. No od noveho roka je vsade vypredana tak som zvolila ako alternativu tento kolotoc. Je cely plysovy a dal sa pekne zavesit na konstrukciu baldachynu

blondie257
19. jún 2017

@kchan aha,no ja moc plysove hracky nechcem...prva dcera mala klasika kolotoc....teraz chcem.s projektorom....u viacerych znamych aj v rodine sa osvedcil ibaze chcem s viacerymi hud.melodiami....ci nahodou niektora tu nema uz kupene

kchan
19. jún 2017

Svagrina pri malej mala tiez kolotoc s projektorom, ale kym mala na postielke zaveseny baldachyn, tak projektor bol zbytocny...

kattky
20. jún 2017

@zuzacka16 moj planuje letiet do porodnice a este aj vystrazne mat zapnute smerovky. Neviem ci ja uz len z tej jazdy rychlej neporodim skor 😂

zuzacka16
20. jún 2017

@kattky haa to ako by som mojho pocula,vcera sa ma pytal ci aj majaky moze kupit a ze posadi ma dozadu ako v sanitke 😅😅 nech si to ti chlapi uziju aspon raz 😂😂