icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
20. jún 2017

@zuzacka16 no veru. Umna tie menstruacne bolesti este vzdy pretrvavaju. Dokonca som vcera aj prievan chytila, tak ma pol tvare boli a neviem co robit mam.

zuzacka16
20. jún 2017

@kattky vies co ja som vcera upratovala aj dlazky umyvala uz sa nesetrim 😉 a v noci take slabe menstruacne bolesti,ale tak ja aj cez kramy som nemala nikdy take bolesti velke,tak som zvedava,ako dnes na poradni dopadnem..bacha na prievan to nie je sranda ani ked nie si tehu aj krize to vie pekne potrapit..

kattky
20. jún 2017

@zuzacka16 tak veru ... No uvidime co a ako. Ty daj vediet ako si dopadla na poradni. Ja mam poradnu zajtra.

katie23
20. jún 2017

@kattky Len, aby v zapale toho osialu nezabudol zobrat Teba do auta😀😀😀 Chlapi niekedy nerozmyslaju...

katie23
20. jún 2017

@blondie257 A pojdes do Gynstaru ci do nemocnice. Lebo ona tam robi niekolko dni v tyzdni. Inac je velmi dobra odbornicka. Mam s nou len tie najlepsie skusenosti. Poradi ked treba. Ked je nejaky problem, tak Ti to povie a zbytocne nedramatizuje. Dobra volba👍

vierkadominik1
20. jún 2017

Tehulky ja len čakám ktora napise ach ja už rodimmmmm 🙂

jance333
20. jún 2017

tak po dnešnej poradni všetko po starom. malá si spokojne sedká na prdelke, ozvy v poriadku a keď sa teda nič nezmení, koncom budúceho týždňa predoperačné a 3.7. sekcia. teda +/-, podľa ich harmonogramu, ako v nemocnici určia

zuzacka16
20. jún 2017

@kattky no ja sa zatial neotvaram,takze sa jej nechce len na spic prsta,ale co som rada vyter na streptokoka negativny..poradna zas o tyzden 😉

lilianna1xs
20. jún 2017

@vierkadominik1 boze taka horucava este mi sme vsetky cele,neviem kde sa mam uskladnit od tej horucavy este dobre ze som zacala varit o siedmej rano.

vierkadominik1
20. jún 2017

@lilianna1xs jojj veď presne toto ja som Z tých horúčav vycerpana všetko má boli A nohy úplne že spuchnuty aj ruky.už by som dnes porodila keby sa to dalo

kattky
20. jún 2017

@kattky no vsetko je mozne, ze ja bezat za nim budem 😂

lilianna1xs
20. jún 2017

@vierkadominik1 hihi verim ti

kattky
20. jún 2017

@zuzacka16 ja krcok naposledy som mala 31mm. Som zvedava kolko bude teraz. Moj gynekolog vraj casto robi aj teho hamiltona, vraj je to neprijemne. Dnes tiez som videla krasne sandalky no ci z toho ked okolo clenka ich nezopnem kvoli naliatym noham 😒 a zase take vsuvky nemozem, lebo uz aj narty mam naliate. Este, ze tie latkove balerinky existuju, lebo inac by som asik bosa chodila. Neviem si predstavit, ze by bola zima a cizmy by sa nosili. Fakt bosa by som musela asik chodit.

zuzacka16
20. jún 2017

@kattky no mne dnes povedala ze krcok 1,5-2cm minuly tyzden 2cm cize nic moc posun..mne len clenky opuchaju naposledy som ich take mala v sobotu odvtedy nic dnes som to aj spominala a povedala ze ak to nie su extra opuchy tak je to ok..

iplusr
20. jún 2017

Ahojte. Idem to tu asi odstartovat. Termin mam 13.7. ale dnes v noci mi zacala odtekat plodova voda. Som v nemocnici a cakam, ze sa to kazdu chvilu rozbehne.

zuzacka16
20. jún 2017

@iplusr tak drzim palce nech vsetko dobre dopadne..daj vediet ako pokracujete ✊✊✊

kattky
20. jún 2017

@iplusr podaj potom info 😉

kattky
20. jún 2017

@zuzacka16 tak mne uz dost opuchaju. Doteraz rano som mala vzdy odpuchnute nohy ale teraz uz vstavam s opuchmi a cez den este viacej sa mi naleju 😒 chodim uz ako kacka. Moj ma medvedik vola.

lilianna1xs
20. jún 2017

@iplusr jak ti fajne drz sa

zuzacka16
20. jún 2017

@kattky ano citala som,ze niektorym uz ani neodpuchnu po noci..uvidim co ja este do terminu ci nebudem mat viac..dnes trosicku len pravy clenok mozno to bude aj teplom..lebo od rana som nejak moc nebehala..

marienka2424
20. jún 2017

@iplusr držim palce.ja mam termin 8.7 a tiež sa citim nejako divne.a mam pocit každým dňom že to príde.

matulka1981
20. jún 2017

@iplusr moc drzime palce😉Nech to ide ako po masle😉👍🙏

kattky
20. jún 2017

@zuzacka16 sa mi az koza leskne na nohach co su take naliate. Len vzdy pozorujem uz, ze sa to tu pomaly rozbieha. Ja uz by najradsej tiez ti mala za sebou.

blondie257
20. jún 2017

@katie23 v gynstare robi moj gynekolog a MUDr.Vaskova mi tam robila morfolog.ultrazvuky,
Dnes som bola na to CTG aj kvoli tomu,ze doktorka tam robi,no ju zavolali kdesi ..tak dosiel MUDr.Šima
Obaja su v pohode a milí lekari.

Chvalabohu vsetko ok,akurat mam nariadene znova magnezium 3x denne a sledovat a merat si tlak,lebo som mala vysoky a na poradni vzdy bol hranicny.
No a kvoli tomu,ze mala je drobec nariadil mi vydrzat do TP 😂 och sak to este mesiac...
A porod podla stavu zdravotneho,ale ze aj normalny by mohol byt...
Takze mozem zacat stresovat 😨

blondie257
20. jún 2017

@iplusr drzime palce a cakame na same dobre spravy 😘

katie23
20. jún 2017

@blondie257 Same super spravy. Len, ze by sme vsetci vydrzali co najdlhsie do terminu...Chodis ku Mudr. Lysemu?

zuzacka16
20. jún 2017

@kattky no to ti verim..ja idem teraz von ale niekam do chladku tak som zvedava ake ich budem mat vecer..veru clovek by to uz chcel mat aj za sebou no ja cakam na datum 7.7. 😅😅😅

blondie257
20. jún 2017

@katie23 ano MUDr.Lysy,on mi robil aj prvu sekciu.A odvtedy k nemu do Gynstaru.
No ved to,aby sme aj ostali ako Julovky a nie Junovky.

@zuzacka16 aj my sme si "rezervovali" termin 7.7.2017 😂
Len ci aj tak bude 😂

iplusr
20. jún 2017

Dakujem. Ale nejako sa to nerozbieha. Dufam, ze uz coskoro. Uz chcem mat po.

jance333
20. jún 2017

konečne nožky hore 😀 nachodila som sa v tej horúčave nemálo a teraz doma v chládku ma celkom zmohlo. tak v rámci naberania posledného tuku pre malinkú - domáci jogurtovo-šľahačkový krém a jahody (o dosť viac, ale do pohára sa zmestia len postupne 😝 😀 )