Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky vies co ja som vcera upratovala aj dlazky umyvala uz sa nesetrim 😉 a v noci take slabe menstruacne bolesti,ale tak ja aj cez kramy som nemala nikdy take bolesti velke,tak som zvedava,ako dnes na poradni dopadnem..bacha na prievan to nie je sranda ani ked nie si tehu aj krize to vie pekne potrapit..
@blondie257 A pojdes do Gynstaru ci do nemocnice. Lebo ona tam robi niekolko dni v tyzdni. Inac je velmi dobra odbornicka. Mam s nou len tie najlepsie skusenosti. Poradi ked treba. Ked je nejaky problem, tak Ti to povie a zbytocne nedramatizuje. Dobra volba👍
Tehulky ja len čakám ktora napise ach ja už rodimmmmm 🙂
tak po dnešnej poradni všetko po starom. malá si spokojne sedká na prdelke, ozvy v poriadku a keď sa teda nič nezmení, koncom budúceho týždňa predoperačné a 3.7. sekcia. teda +/-, podľa ich harmonogramu, ako v nemocnici určia
@vierkadominik1 boze taka horucava este mi sme vsetky cele,neviem kde sa mam uskladnit od tej horucavy este dobre ze som zacala varit o siedmej rano.
@lilianna1xs jojj veď presne toto ja som Z tých horúčav vycerpana všetko má boli A nohy úplne že spuchnuty aj ruky.už by som dnes porodila keby sa to dalo
@vierkadominik1 hihi verim ti
@zuzacka16 ja krcok naposledy som mala 31mm. Som zvedava kolko bude teraz. Moj gynekolog vraj casto robi aj teho hamiltona, vraj je to neprijemne. Dnes tiez som videla krasne sandalky no ci z toho ked okolo clenka ich nezopnem kvoli naliatym noham 😒 a zase take vsuvky nemozem, lebo uz aj narty mam naliate. Este, ze tie latkove balerinky existuju, lebo inac by som asik bosa chodila. Neviem si predstavit, ze by bola zima a cizmy by sa nosili. Fakt bosa by som musela asik chodit.
Ahojte. Idem to tu asi odstartovat. Termin mam 13.7. ale dnes v noci mi zacala odtekat plodova voda. Som v nemocnici a cakam, ze sa to kazdu chvilu rozbehne.
@iplusr jak ti fajne drz sa
@iplusr držim palce.ja mam termin 8.7 a tiež sa citim nejako divne.a mam pocit každým dňom že to príde.
@iplusr moc drzime palce😉Nech to ide ako po masle😉👍🙏
@katie23 v gynstare robi moj gynekolog a MUDr.Vaskova mi tam robila morfolog.ultrazvuky,
Dnes som bola na to CTG aj kvoli tomu,ze doktorka tam robi,no ju zavolali kdesi ..tak dosiel MUDr.Šima
Obaja su v pohode a milí lekari.
Chvalabohu vsetko ok,akurat mam nariadene znova magnezium 3x denne a sledovat a merat si tlak,lebo som mala vysoky a na poradni vzdy bol hranicny.
No a kvoli tomu,ze mala je drobec nariadil mi vydrzat do TP 😂 och sak to este mesiac...
A porod podla stavu zdravotneho,ale ze aj normalny by mohol byt...
Takze mozem zacat stresovat 😨
@iplusr drzime palce a cakame na same dobre spravy 😘
@blondie257 Same super spravy. Len, ze by sme vsetci vydrzali co najdlhsie do terminu...Chodis ku Mudr. Lysemu?
Dakujem. Ale nejako sa to nerozbieha. Dufam, ze uz coskoro. Uz chcem mat po.

@zuzacka16 no veru. Umna tie menstruacne bolesti este vzdy pretrvavaju. Dokonca som vcera aj prievan chytila, tak ma pol tvare boli a neviem co robit mam.