Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 ja po starom... lezim v nemocnici nadalej, leju do mna infuzky, lieky.. tlak mi sem tam vyskoci a zacinaju mierne opuchat nohy a idu sa z toho pototo... Domov sa uz asi ani nedostanem, az po porode. A termin mam presne o mesiac.. uff
@erikababula je prekrasna 😍 srdecne blahozelam a vela zdravicka a mliecka prajem 😉
@erikababula nadherna slecna😉😍😘gratulujem a nech ste zdravucki hlavne...😉Mamine skore zotavenie😉
@erikababula jeeej gratulujeeem 😍 vela zdravicka a drzte saa 🙂
@erikababula blaaahoioozelaaam,pozdravujeme Lili nech sa jej tu paci a nech Vam vzdy robi len samu radost,a ako po cisarskom???
@karie23 u teba co noveho??vsetko oka??u mna po starom lezim a oddychujem
@erikababula ta je rozkosna 🙂 srdecne gratulujem pysnej mamine a prajem vela zdravicka bambulke :-*
@erikababula krasna...vela zdravia a skore zotavenie obom prajeme!!!
@erikababula krasna!!!! Veľká gratulácia 🙂
@erikababula gratulujem 😊 vela zdravicka prajem ❤
@erikababula blahozelam. Vela zdravicka obom prajem.
@erikababula Gratulujem k malickej a prajem rychle zotavenie!
@erikababula aj ja sa pripajam ku gratulacii,je nadherna,nech vam len radost robi a rastie do krasy 😍 vela zdravicka tebe aj malinkej 😘
@erikababula Velka gratulka. Malicka je rozkosna❤❤❤
❤ zlata gratulujem
ahojte babenky chcem sa opytať či niekto mal niečo podobne
včera som sa bola prejst s manželom prešli sme 8 km tesne ked sme boli uz pred domom mi prišlo zle ano nepila som lebo som sa bal kde pojdem na zachod.
ale mna začalo boliet na pravom boku dole ako keby vaječnik neviete čo to mohlo byť. ? ked som si oddychla prestalo to ale dnes ked som šla na poštu par metrov a opat som to citila na ceste domov .
dakujem za kazdu radu
@erikababula gratulujem ku krásnej princeznej 👧 maminke skoré zotavenie a veľa mliecka 😉
@erikababula grtulujemeeee,nadherna princezna Lily,krasne meno...hlavne vela zdravicka..tebe aj malinkej
😍
@slniecko323 verim, ze uz ti to lezie krkom,ale vzdy lepsie byt pod dohladom akokeby sa malo nieco stat...tebe alebo miminku.....
Nie je to tak davno,co sa stal tragicky pripad v mojom okoli...
Vydrzis....a mozno pojdes este pred TP...kto.vie.
Vidis a ja mam zas problem,ze mam pocit,ze ten tlak a opuchy nejako zanedbavaju....
@kattky sranda mne CTG ani nerobili, iba keď som vtedy v nemocnici ležala kvôli tomu tlaku..ináč by mi vôbec nerobili, nechápem, všade sa inak postupuje, že tu CTG robia, keď už si v termíne alebo prenášaš..buď rada, že máš prietoky OK, malý je aspoň dobre vyživovaný a koľko váži, hm? a krčok ti nepozeral, ani ti nepovedal, či si už na prst alebo čo otvorená?
@kattky hlavne je,ze prietoky su ok,pohyby citis..a zvysok v podstate pravda...ci sa otvaras nezistis...proste kontrakcie a ides....ale to sme vsetky takto...clovek je v takej neistote,ze to uz moze prist kedykolvek....a ja za nemam rada prekvapenia...ja radsej naplanovane mam veci
A presne kolko vazi?
@zuzacka16 nekontroloval mi krcok. Iba tie prietoky urobil a nic viacej. Totalne odbyta poradna. Mne to take prislo ako keby mi chcel naznacit, ze krcok mi kontrolovat nebude, ze mam pockat kym mi pridu same kontrakcie. Az mi z toho do placu je, ze ja uz ledva chodim a zase neviem na com som 😢
@blondie257 mne stále mrkne na malého ultrazvukom aj kde má pupočník a v stredu idem na prietoky aj pomerat fešáka
@blondie257 nevravel mi vahu. On vahu babatka mi vzdy povedal len v 12tt,20tt a v 38tt inac nie. Som myslela, ze budem vediet ci ten krcok sa mi uz aspon co to skratil, alebo co. Lebo ze tie tabletky co uz beriem 2 tyzdne, tak to mi ma krcok iba zmeknut, aby sa to tam dole lahsie roztiahlo a nic viacej.

@erikababula blahozelaaaaaam veeela zdravíčka obom 😊