Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@erikababula jeeeeej gratulujem je nadherna 😍😍 vela zdravicka prajem 🤗
@iplusr gratulujem k princeznicke a prajem skore zotavenie mamine a rychle uzdravenie bambulke 🙂
@erikababula gratulujem, veľa zdravíčka prajem 🙂
@erikababula Gratulujem vela zdravicka zelam.

@erikababula
@iplusr
Dievcata gratulujem vsetko dobre prajem a hlavne vela vela zdravicka 😍
Baby tak po dnesnej poradni to nevyzera ze by sa maly piskot chystal na svet. Krcok stale 2cm, nezrely, zatvorena. Akurat sa dr cudovala ze mam dost tvrde brusko. A sono dopadlo super, prietoky ukazkove, plodovej vody dostatok, a ze maly bude do terminu dost velkyyy, dnes mal odhadovanu vahu 3100-3300 gramov 🙈 snad ho budem vediet vytlacit 😅
@iplusr....gratulujeme,vela zdravicka
Babenky,uz sa to rozbieha s tymi porodmi...😍
@kchan jasnee ze to das.....
Vsetky to dame
@blondie257 no dufam, lebo ja som mala par rokov dozadu autonehodu po ktorej som mala problemy s panvou. A ked som to dnes spominala dr, tak povedala nech si dam pozriet panvu u ortopeda aleze aj tak mi to neovplyvni porod, lebo primar je stoj co stoj za prirodzene porody
@kchan obcas ten pristup lekarov v takych pripadoch nechapem,
Kazdopadne ja by som sla za ortopedom nech ti povie ci ano alebo nie...
@blondie257 no hej chystam sa.. len musim cez obvodneho lekara vybavit vymenny listok, lebo dr na poradni mi len do spravy z poradne napisala odporucenie na kontrolu u ortopeda... ze nebude mi davat ona vymenny listok k nim do nemocnice, lebo tí lekaro zvyknu nadavat ked im tam posielaju takych co netreba operovat 🙈🙈🙈
@blondie257 uz na case.Este to pocasie pre nas je zabijak.
@lilianna1xs no to počko veru....ja radsej ani von neidem ked nemusim...
Zajtra musim sa vyteperit z fajn chladku v dome do mesta,s dcerou na zapis na jazykovku na dalsi skolsky rok.
Konci o 11tej v skole..akurat na tu horucku sa budeme trepat niekam....taaak sa mi chce...
Kebyze sa dalo.....prespim cely cas az kym nepride den porodu 😂
Babenky...zaciname poslickovat...teda dufam ze to budu len poslickovia...
Menstruacna bolest,krize bolia...pfuuu...dufam ze to takto aj ostane
@blondie257 tak daj vediet ak by sa nieco zmenilo
@kattky Ahoj katy ty si z Michaloviec?
Baby aj vy to mate taku vystrelujucu bolest do vnutornej strany stehna? Nemam krce v lytkach ani nikde inde iba na pravej strane vnutorneho stehna vacsinou ked stojim alebo chodim...ked lezim tak je to ok
@vierkadominik1 ahoj no z okolia Michaloviec preco ?
@kattky ranko,nezmenilo sa nic....poslickovia do druhej rana...po druhej teplej sprche potom uz sa to zmiernilo a sme nakoniec zaspali od unavy....
@blondie257 no tak super potom. Ja zase pocitujem menstruacne bolesti od 5:45h. Ale zase iba take slabe. Dufam ze doobeda niekde neporodim nakolko idem dat nalepit folie cierne na auto a aj doplnit klimu.
@kattky hehe,aj ja idem folie davat na auto ale az v pondelok....
No aby aj slabe ostali alebo lepsie prestali.No pozeram ze ty uz 39tt takze ty uz asi cakas denne,ze?
@blondie257 no vies co? Tak ako pises. Uz by som to mala najradsej za sebou no moj doktor pozera, ze termin mam 4.7. nechcela by som prenasat no ja drobcekovi nerozkazem. Vcera uz som skakala na fitlopte, tak uvidime kedy nakoniec bude ten den D.
@blondie257 u mna v byte je taká horúčava že až,klímu sme zapli a už maly je chorý tak radšej ani nezapinameju.cely deň len sa motam nič neviem robiť tak som sa rozhodla že pôjdeme dnes dakde vonku ku vode pod stromami.Si ľahnem Jak buchta))))
@kattky tak to aj ja som S okolia sobrance a budeš rodit v Michalovciach?

@iplusr gratulujem a tiez prajem malej skore zotavenie a vela zdravicka a tebe samozrejme tiez 😘