icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
21. jún 2017

@iplusr gratulujem a tiez prajem malej skore zotavenie a vela zdravicka a tebe samozrejme tiez 😘

lyly11
21. jún 2017

@iplusr gratulujem 🙂)

kchan
21. jún 2017

@erikababula jeeeeej gratulujem je nadherna 😍😍 vela zdravicka prajem 🤗

jarunka102
21. jún 2017

@iplusr gratulujem k princeznicke a prajem skore zotavenie mamine a rychle uzdravenie bambulke 🙂

lyly11
21. jún 2017

@erikababula gratulujem, veľa zdravíčka prajem 🙂

lilianna1xs
21. jún 2017

@erikababula Gratulujem vela zdravicka zelam.

sticker
kitty18
21. jún 2017

@erikababula
@iplusr
Dievcata gratulujem vsetko dobre prajem a hlavne vela vela zdravicka 😍

kchan
21. jún 2017

Baby tak po dnesnej poradni to nevyzera ze by sa maly piskot chystal na svet. Krcok stale 2cm, nezrely, zatvorena. Akurat sa dr cudovala ze mam dost tvrde brusko. A sono dopadlo super, prietoky ukazkove, plodovej vody dostatok, a ze maly bude do terminu dost velkyyy, dnes mal odhadovanu vahu 3100-3300 gramov 🙈 snad ho budem vediet vytlacit 😅

blondie257
21. jún 2017

@iplusr....gratulujeme,vela zdravicka

Babenky,uz sa to rozbieha s tymi porodmi...😍

blondie257
21. jún 2017

@kchan jasnee ze to das.....
Vsetky to dame

kchan
21. jún 2017

@blondie257 no dufam, lebo ja som mala par rokov dozadu autonehodu po ktorej som mala problemy s panvou. A ked som to dnes spominala dr, tak povedala nech si dam pozriet panvu u ortopeda aleze aj tak mi to neovplyvni porod, lebo primar je stoj co stoj za prirodzene porody

nenuska25
21. jún 2017

@iplusr super super gratulujem!!! Krásne miery, malej skore uzdravenie! 🙂

blondie257
21. jún 2017

@kchan obcas ten pristup lekarov v takych pripadoch nechapem,
Kazdopadne ja by som sla za ortopedom nech ti povie ci ano alebo nie...

kchan
21. jún 2017

@blondie257 no hej chystam sa.. len musim cez obvodneho lekara vybavit vymenny listok, lebo dr na poradni mi len do spravy z poradne napisala odporucenie na kontrolu u ortopeda... ze nebude mi davat ona vymenny listok k nim do nemocnice, lebo tí lekaro zvyknu nadavat ked im tam posielaju takych co netreba operovat 🙈🙈🙈

lilianna1xs
21. jún 2017

@blondie257 uz na case.Este to pocasie pre nas je zabijak.

blondie257
21. jún 2017

@lilianna1xs no to počko veru....ja radsej ani von neidem ked nemusim...
Zajtra musim sa vyteperit z fajn chladku v dome do mesta,s dcerou na zapis na jazykovku na dalsi skolsky rok.
Konci o 11tej v skole..akurat na tu horucku sa budeme trepat niekam....taaak sa mi chce...
Kebyze sa dalo.....prespim cely cas az kym nepride den porodu 😂

blondie257
21. jún 2017

Babenky...zaciname poslickovat...teda dufam ze to budu len poslickovia...
Menstruacna bolest,krize bolia...pfuuu...dufam ze to takto aj ostane

kattky
21. jún 2017

@blondie257 tak daj vediet ak by sa nieco zmenilo

vierkadominik1
21. jún 2017

@kattky Ahoj katy ty si z Michaloviec?

partishka
21. jún 2017

Baby aj vy to mate taku vystrelujucu bolest do vnutornej strany stehna? Nemam krce v lytkach ani nikde inde iba na pravej strane vnutorneho stehna vacsinou ked stojim alebo chodim...ked lezim tak je to ok

nenabaja
22. jún 2017

@bubibu skus aj preventivne viac pit a jest vela vlakniny, celozrnne pecivo a tak, a aj potom, ako ti ustupia. Lebo hemoroidy su pliaga, ked sa raz zjavia, niekedy sa ich tazko zbavit. Mast si pytaj bez kortikoidov, mne celkom pomohol Avenoc. Vela stastia

kattky
22. jún 2017

@vierkadominik1 ahoj no z okolia Michaloviec preco ?

blondie257
22. jún 2017

@kattky ranko,nezmenilo sa nic....poslickovia do druhej rana...po druhej teplej sprche potom uz sa to zmiernilo a sme nakoniec zaspali od unavy....

kattky
22. jún 2017

@blondie257 no tak super potom. Ja zase pocitujem menstruacne bolesti od 5:45h. Ale zase iba take slabe. Dufam ze doobeda niekde neporodim nakolko idem dat nalepit folie cierne na auto a aj doplnit klimu.

blondie257
22. jún 2017

@kattky hehe,aj ja idem folie davat na auto ale az v pondelok....
No aby aj slabe ostali alebo lepsie prestali.No pozeram ze ty uz 39tt takze ty uz asi cakas denne,ze?

kattky
22. jún 2017

@blondie257 no vies co? Tak ako pises. Uz by som to mala najradsej za sebou no moj doktor pozera, ze termin mam 4.7. nechcela by som prenasat no ja drobcekovi nerozkazem. Vcera uz som skakala na fitlopte, tak uvidime kedy nakoniec bude ten den D.

lilianna1xs
22. jún 2017

@blondie257 u mna v byte je taká horúčava že až,klímu sme zapli a už maly je chorý tak radšej ani nezapinameju.cely deň len sa motam nič neviem robiť tak som sa rozhodla že pôjdeme dnes dakde vonku ku vode pod stromami.Si ľahnem Jak buchta))))

katie23
22. jún 2017

@ttami Este neviem, ale predpokladam ze sekciou...

vierkadominik1
22. jún 2017

@kattky tak to aj ja som S okolia sobrance a budeš rodit v Michalovciach?

lili_1
22. jún 2017

@iplusr gratulujem 🙂 drzte sa 😉