Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@lilianna1xs neexistuje zle ani slabe mlieko.. Len si ho mala asi menej ked bol taky papkac 😉 Drzim palce, aby ho tentoraz bolo dostatok ;)
@freya1111 srdecne blahozelam a prajem obom vela zdravicka 🙂
@slniecko323 Dakujem zas mama mi vravela že dieťa si same robí mlieko keď dobre ťahá no neviem ako to je.Ale chcem kojiť je to zdravšie aj pohodlnejšie .
@freya1111 Gratulujem! Vela zdravicka obom prajem! ❤
@slniecko323 ja som mala na mysli deti co 3x prehltnu a zaspia a po hodine chcu znova. Ked to tak robi babo 2 mesiace za sebou i celu noc, tak pre matku je to hotove psycho. Hlavne take co nechce pit v lahu.
A ked odsavas prsnik hodinu,napr.kvoli abcesu, tak zo spodu uz ide skoro maslo
@freya1111 gratulujem k malinkej a prajem vela sil a oddychu po takom vykone. Mne to tiez islo tak pomaly ale po 12hod sa to konecne rozbehlo naplno.
@lilianna1xs dakujem. Som v meste Emmerich nedaleko od Hollandskych hranic.
@slniecko323
@shannonldy
@juliane126
@ttami
Dakujem Vam krasne. ❤
Uz len to mliecko by mohlo rozbehnut...
@freya1111 gratulujem vela zdravicka prajem 😊
@kattky no u nas nesedelo veru, chalani skor, dievku som prenasala
@senta_sofia tak vidis ... Boli nedockavy 😉
mne babka od začiatku hovorí, že malá pôjde skôr, že dievčatá sa tak pýtajú. a dneska ráno som mala také divné pocity v bruchu, že som nevedela, či sa skúša otočiť alebo budem rodiť alebo čo. nakoniec to prešlo v kľude samo. radšej nech si tam ešte ten týždeň posedká a nepýta sa v tej polohe skôr. budem kľudnejšia, keď už budem na plánovačke v nemocke 🙄
Ja dnes som mala katastrofalnu noc. Vecer kazdych 10 minut bolesti. Potom okolo polnoci presli a rano o tretej opat ale uz silne bolesti. Myslela som, ze uz to je tu no zase falosny poplach a nadalej sme 2v1.
@kattky och, ja neviem, jak budem reagovať, kebyže niečo. preto dúfam, že tam vydrží, kým ma nezoberú do nemocnice.
ty už máš bolesti dosť často, že? sú to také menštruačné alebo aké? ja zatiaľ nič. len tvrdne brucho možno trochu častejšie, ale inak môžem v pohode fungovať aj dosť veľa chodím
@jance333 no uz pomaly kazdu noc. Su to take menstruacne bolesti no tie rano boli take ako keby cele brucho mi stiahlo odrazu a aj s krcom. Nevedela som ci mam dalej lezat, ci si sadnut, alebo to mam rozchodit. Vstala som pomaly a presla sa na wecko. Ta bolest sa mi zopakovala 3x a potom este ma pobolovalo, ale uz bolo lepsie.
Babenky,tak tak vcera na tej pohotovosti s tym.tlakom...skonstatovali,ze extrem to nie je,opuchy klasika v tehu,svrbenie dlani a chodidiel...odkazali ma na gastro alebo obvodneho ist n krv aby mi dal urobit pecenove testy,tak dnes rano som bola na odber krvi a odniesla som mu a moc na rozbor,s prosbou po vcerajsej skusenosti.
Taka kontrola ...premerali tlak a to bolo vsetko...tak ze nadalej.uzivat magne,sledovat tlak,kontrola v utorok plus tie vysledky krvi.
Jedine co mi povedali,je ze ak.bude vyssi tlak a neprelieceny streptokok tak sa ASI priklonia k sekcii.
Ziadne ctg,ziadne sono ci kontrola zospodu...
@blondie257 takze ta odbili ako mna v stredu na poradni. Uz len nech to nejako dobojujeme.
@kattky jj presne som na to myslela ako teba odbili...tak aj mna...🙄
Uvidim ako dopadnu vysledky v pondelok u obvodaka....a potom utorok na tom ctg.
Ako sa vam hybu miminka v brusku? Uz tak.pomenej? Ja mam.pocit, ze dajak.malo,ci to len preto,ze som bola zvyknuta na to,ze mala bola moc aktivna a teraz uz pomenej.
Dufam,ze je v poriadku.
@blondie257 moj je prave ze akcny nejaky teraz, tak neviem a u gynekologa tiez bol az moc velky zbojnik, lebo ani ctg mi nemohli natocit.
@blondie257 môj sa tiež zase nejak rozhýbal a jeho pohyby aj dosť bolia keď ho včera kontrolovala ultrazvukom tak sa smiala ako keby chcel utiecť 😀
@blondie257 presne aj mne na tie časti až ma vystiera nepríjemné 😀

@freya1111 Ináč aj ja som v Nemecku akom meste si?