Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@freya1111 gratulujeeem a vela zdravicka a skore zotavenie :-*
@blondie257 no zbohom ☹ k tej pohotovosti
@kattky tiez som mala taky podvecer ze kazdych 10 min poslickovia. Asi od 10hod do 2hod. Uz som cakala kedy mi odide plodovka. Lenze mna to neboli a ked boli,tak viem ze idem rodit. Ale ma to suvis i s pohybmi baba. Moj tiez dlho santil. A i ked sa chyta brucho,tak to moze maternicu trosku povzbudit.
@blondie257 mne sa nepaci, ze ti stale posuvaju termin dozadu a nie naopak dopredu. Netusis, kedy si mala ovulaciu? Ktomu pripocitat 266 dni
Ved vkuse mas nejake komplikacie, vsetko na hrane a mas pocit ze mala sa tam tlaci a i plodovky mas malo. A i starsiu si mala upucenu ako pises. Bola fakt taka mala naposledy? Ved vsetky deti nemusia mat 4kg. Napresnejsi datum by mal byt podla 1. 3D ked su deticky viacmenej rovnake,potom je to o genetike
Zdravím tehulky. ..prosím vás ktoré máte pôrod sekciou neviete mi poradiť keď mam zlý krvný obraz, teda zvýšené leukocyty,zvýšený fibrinogen, znížený bilirubin,znížený kreatinin,znížený sodik...všetko ma len malú odchýlku, dr sa vyjadrila že ešte v poriadku okrem sodíka....ale vrta mi to v hlave, lebo ako každá aj ja študujem hneď na nete o čo ide a mam z toho depku, lebo tam píšu hrozné veci ..teraz ani neviem ako sa vyjadria k sekcii a vôbec bojím sa o babatko
@nenuska25
@gabrielita3
@lyly11
Dakujem Vam velmi pekne 😘
@juliane126 dakujem 😘
@juliane126 ani me sa vcerajsi pristup nepacil ...a termin som mala vzdy 15.7 az na poslednom morfo sone a prietokoch bol posunuty na tych 23.-25.7.
Ano bola malinka taka,terz mi vraveli ze mi.dost brucho narastlo dopredu aj.do.sirky tak.snad podrastla,len neviem ci to vobec este skontroluju.
Ja postupy vobec neviem,kedze prva bola pred 11r a to bolo uplne ine vtedy.
Genetika no neviem,vsetky deti boli vzdy nad 3,5kg okrem.mojej maminy,ta sa narodila v termine a mala nieco cez 2400g.Ved ja som velka aj brat, manzel tiez nejake 3,5kg.
Ovulaciu som mala posunutu az na 19.den cyklu.Ale to vzdy som mala neskor kedze ja mam cyklus 32dňovy
@blondie257 ty chodis na tie prehliadky do
mononloku?
@silvikaaa1 ano tam
@blondie257 nebojis sa ze tam nieco zanedbaju s takym pristupom? lebo len citam a citam co pises a sa mi to nezda... ja chodim do sace na poradne a aj rodit sa tam chystam ale tam su dosledny, tak neviem no....
@katuscakzms co sa tyka zvýšených leukocytov a fibrinogenu to je v tehotenstve úplná norma.
Ten znížený kreatinin a bilirubin ma co s pecenou a oblickami, ale skúsim najst článok kde sa píšu tie odchylky v tehotenstve.
@katuscakzms preco studujes na internete veci, ktorym vobec nerozumies,'nevies si to dat do suvislosti a potom sa zbytocne stresujes? Spoliehat sa na doktora google... ach jaaaj... radsej dalej nekomentujem...
Takze teraz k veci: mas len drobne odchylky v odberoch, takze sa vobec nevzrusuj. Nizky bilirubin, kreatinin je uplna pohoda, zvysene leukocyty je siroky pojem, mierne zvysenie je v poriadku, fibrinogen v tehotenstve moze byt zvyseny taktiez a nizky sodik? Musel by byt velmi nizky, aby Ta neoperovali. Urcite este ak uznaju za vhodne, tak to skontroluju. Hlavne slovo ma anesteziolog, ktory si prestuduje Tvoje predoperacne vysetrenie, takze nechaj to na neho ok?
@jarunka102 dakujem 😉
Som uplne zufala a nazlostena sama na seba :😢 na nose sa mi urobili 3klasicke vyrazky, ktore som najprv vytlacila a potom bohuzial stale skriabala skriabsla az pomaly diery tam mam vyzera to hrozne, ale ked v noci som nemohla spat, tak som takto ja truba dopadla...asi cca 2tyzdne tomu uz je...dnes vecer po sprche som si vsimla, ze spicku nosa mam opuchnutu, navretu, mierne cervenu, akokeby zapalenu...mam strach z toho a ani neviem co na to pouzit, znama vravela, ze framyko. ale to je antibiotikum...vsetko bolo ok u mna az na to, ze nevladzem a vela lezim...teraz toto...mozno zvelicujem neviem...
@blondie257 tak potom posunuty termin by i sedel kedze nemas o na 14. den. A i nidacia mohla byt o 2 dni neskor ako priemer. Ja som mala pravdepodobne nid. Krvacanie a bolo dost neskoro od o.
Tak dufam, ze ti vyjdu dobre pecenove testy a i plodova voda sa zväcsila.
Mne vravel, ze babo mam uz tak nizko, ze sa mu ani hlavka uz neda zmerat, teda ani velkost nevie urcit. I plodovky mam o dost menej. Cize do mesiaca urcite porodim😊
@petrikazuzka joj neprijemne. Hlavne si to nechytaj a uz vobec neskrab. Ani uterakom sa neutieraj, aby sa to neroznieslo. Ak mas aloe rastlinku, tak jej gel by mal dezinfikovat ranu. I tea tree olejcek dezinfikuje. Mne pomahala i hruba vrstva make upu, ale len ked to nebolo doskrabane do krvi.
A ked uz tlacis vyrazky, tak az ked ta svrbia a nie su len cervene. Taka sa ti len zapali a cele sa to zhorsi. Vtedy to treba preliecit a nechytat rukami.
@kattky ja od včera cely deň bolesti som mala aj mám ani chodiť neviem tak ma boli medzi nohami že až,no neviem čo to ma byt.
@lilianna1xs tak ja uz tuto noc som sa vyspala celkom dobre. Bolesti zo spodu mam aj ja a vcera sa mi maly hrozne dlho tlacil pod rebro prave, tak som ani nevedela ako mam lezat.
@slniecko323 ďakujem za odpoveď,áno máš pravdu,viem že internet nieje lekár, ale keď mi to internista nevysvetlil,musela som. ..hlavne som si prežila dosť s mojimi detičkami a pribúdajú problémy jeden za druhým,tak mi to jednoducho nedalo. ...ale ďakujem, som už pokojnejšia
@petrikazuzka skúste si natrieť nos,sudokremom.V krfriku pre bábo bola vzorka.Mne sa tak na brade vyhodilo,dala som alpu dezinfikovalo a na noc poriadne sudokrem.Mne to ponohlo.A ukliudnila sa koža.
@kattky ty si už 40tt a nič?
@lilianna1xs no od pondelka budem ... Tak vidis. Nechce sa mu vonku ist ... Dookola mna vsetci rodia predcasne len nasmu sa akosi nechce co uz ... Asik budem musiet na styroch dlazku zacat umyvat, tak mozno ze nieco to pozenie.
@kattky 2tt niektoré preťažujú z chlapcami,svagrina tiež
Toto mala 41tt a nič vôbec sa neotvárala nakoniec cisarsky jej urobili.
@lilianna1xs aj moja sestra chlapca pretahovala 2 týždne a dievčatá 2 týždne skôr
@lilianna1xs tak dufam, ze ja porodim normalne. Uz som aj stvornozky v izbe podlahu poumyvala. Zacnem sa asik viacej hybat. Mozno to pozeniem
@kattky vieš čo svagrina sťahovala cely nábytok malovala a nic😀nechcelo sa mu von.Museli cisarsky.
@olylili mám take bolesti iné z chlapcom som mala bolesti iba vten deň ináč som pendlovala po nákupoch pratala.teraz normálne nemôžem urobiť rozkrok tak ma boli zos spodu ,pondelok neviem Jak zanesiem chlapca do školy .)))))Až piatok mám poradňu tak uvidíme čo mi povie lekár .
@lilianna1xs tak ja poradnu v stredu mam no neviem ci nieco mi kontrolovat bude, lebo mne to take pride ako keby ma v poslednom case len tak odbil.

@blondie257 to na mechur dobre poznam. To ako keby ihlicou mi do neho stuchal.