Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@olylili ja si myslim ze oni by si to bez problemov mohli vyziadat...ved bezne ked predtupujes od jedneho dr k druhemu tak si vyziada kartu...skus cinknut obvodnemu zajtra ze ako by sa to dalo poriesit...
@matulka1981 veď aj keď som ku gynekologovi predtupovala tak si vyžiadali teraz ti lekár kartu len tak do ruky nedá tak neviem či zaspali dobu tam
@olylili uz som docitala 😉 Ach jaj,co by nekomplikovali,ked mozu. Mna poslali len na EKG, ja by som normalne povedala ako to je,hadam nebudes v tomto horku cestovat 300km hore dole kvoli nejakemu papieru. Mna vzdy udivuje fakt, ze ked je to akutna sekcia, tak ta fiknu bez akychkolvek vysetreni a ked je to planovana, traposi sa s papiermi.
@senta_sofia veď ja nechápem keď mi toto povedala som ostala ako obdarená až mi do plaču išlo čo teraz bude
@blondie257 veru tak to este nevie co je zivot aj my sme take boli 😉
Fakt sa ti tak vrti?ja uz len pucenie citim posledne tyzdne ale zas sa obavam ci sa nedala priecne lebo ju akosi po bokoch citim 😑 uvidim co zajtra na poradni
@blondie257 dopadnes dobre, ako inak ;) drzim palusky
@zuzacka16 mala take obdobie ze sa len pucila som sa bala,ze pohyby stagnovali,ze ci je ok..to bolo este minuly tyzden ...ale teraz co stvara id noci uuuffff .... doslova vrtulka
@slniecko323 veriiiim ze dobre bude
@blondie257 moja je celkovo od prvych pohybov taka kludnejsia tak uvidim co to bude po porode 😅😅
@zuzacka16 no ja dufam,ze nebudemmat vrtulku doma ja po narodeni 😉
Prva dcera bola klud pohodicka...a v podstate aj je....az na obcasne pubertiacke vykyvy nalad
@blondie257 tak vies po tolkych rokoch nech vies,co je to sa starat o dieta 😅😅 aby si sa na tej materskej nenudila 😁😁
@zuzacka16 hahaha dikyyyyy .😂 ono to je jedno..hlavne nech je zdrava to je zaklad
@blondie257 ale tak vobec to tak nemusi byt,moze to byt aj opacne 😉 jasne najdolezitejsie je,aby tie nase uzlicky boli zdrave a my schopne sa o nich postarat 😉
@zuzacka16 tak veru....
@blondie257 jooj vsak kolko hodin a ja nie ist spat..hlavna vec,ze rano vstavam na tu poradnu,zas sa mi nebude chciet vstavat 😕
@zuzacka16 mne sa vobec nechce spat....ani naznak spanku....minulu noc to iste....a mala sa furt bavi na vrtulku.....a rano budik 5:30
@blondie257 tak ja ked uz zaspim je to pohodka no teraz nie a nie..fakt este vystraja aj o takomto case?moja je ticho uz ale celkovo v poslednej dobe uz nie je taka akcna..no to skoro vstavas veru nie si potom unavena cez den?!?
@zuzacka16 som unavena,ak sa da,tak si zdriemnem cez den,no nie vzdy sa da,hlavne ak vela premyslam nad stavom a porodom
@zuzacka16 a jj vystraja aj teraz.....a ked si lahnem,je jedno aka poloha,hned vystraja a ma kope a zapiera sa....no spat mi neda.
Minulu noc,celu tak.do 3tej rana bojovala.Potom si uz clovek vselico mysli,ci je ok,ci sa tam nieco nedeje 😔
@blondie257 no to verim,ze niekedy cloveku beha vselico po hlave a potom sa spat neda,ale bude vsetko OK proste uz ma len malo miesta,ved ideme pomaly do finale 😉
@zuzacka16 tak, tak ako pises. Teraz rano mu zvonil budik. A aj mne s nim zacali take slabsie menstruacne bolesti, tak cakam ci su to zasa len poslickovia nakolko ostavam sama doma, lebo on ide do prace a mama s nim naraz takisto. Uvidime ci sa nevrati naspat a desiatu zje uz v porodnici 😂
@juliane126 no moze to byt lebo to co zo mna vyteka je uplne cire ako voda a bez aromy. No uvidi sa ak sa dockam este poradne ktoru mam v stredu, tak uvidime co mi povie doktor.
@kitty18 ja som s tym vobec necvicila. Unas na sanitku treba dlho cakat. Si zober ze v meste je nemocnuca a aj moja praca. V praci odpadol jeden kolega teraz a cakali za sanitkou vyse hodiny. Ja som z okolia cize by som na nu cakala asik hodinu a pol alebo 2 hodiny 😨 radsej asik obetujem 10€ a zavolam taxik.

@senta_sofia ved aj mne dali v nemocnici no na internom melú o obvodnom pri malej som nepotrebovala nič od obvodného tak neviem