icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

marienka2424
29. jún 2017

@zuzacka16 áno nech už porodim.akurat mi dali už druhú tabletku.a brucho bolí presne ako keď mas 1 deň menštruáciu.tak mne sa to rozbieha pomaly.

slimstar
29. jún 2017

Ahojte, 26.6 sa mi narodil zdravý chlapček Michael. Za chvíľu pôjdeme domov z pôrodnice. Nečítala som forum, takže neviem koľko chlapčekov už prišlo na svet, ale nás sa ponáhľal ;)

slniecko323
29. jún 2017

@slimstar srdecne blahozelam 🙂

slniecko323
29. jún 2017

@dundula gratulujem 😉

kattky
29. jún 2017

@dundula blahozelam.

kattky
29. jún 2017

@slimstar blahozelam

ashley31
29. jún 2017

@marienka2424 držím palce 🙏

lilianna1xs
29. jún 2017

Baby včera večer začali mi bolesti úplne Jak keby MS mala prísť potom ešte až zlata žila ma tiež začala bolieť úplne nohy stehná sami začali klepat celu noc som chodila na wcko.teraz citim sa taká slabá trosku ešte pobolieva ma pravý ľavý vaječník.zajtra mám ist na poradňu uvidíme čo povie lekár čo sú zo za bolesti zos synom som mala tak rýchlo tie bolesti večer začali slabé bolesti a ráno už som krvacala troska a o hodinu nato som porodila.teraz neviem Jake budem mat falošné bolesti koľko to bude trvať bože môj.Muz v noci čítal hľadal na Google kedy sú bolesti tie práve 😂

kattky
29. jún 2017

@lilianna1xs ja pred vcerom som bolesti mala a tiez som googlila, ze co a ako. Moj mi vravy, ze este dnes a zajtra doobeda mam vydrzat a potom mozem rodit, lebo vikend. Vravim mu ze maly caka asi na dedka, lebo ma prist bud koncom alebo zaciatkom tyzdna domov z ceska.

zuzacka16
29. jún 2017

@marienka2424 ano ale preco ti 7z davaju vyvolavacky mas nejaky problem alebo?ved este nemas termin ci

zuzacka16
29. jún 2017

@dundula srdecne blahozelam,vela zdravicka 😉

zuzacka16
29. jún 2017

@slimstar gratulujem,vsetko dobre zelam,hlavne pevne zdravie

denisekkk
29. jún 2017

@slimstar gratulujem🙂

petrikazuzka
29. jún 2017

@dundula blahozelam, aj my cakame vytuzeneho Petrika, no az koncom jula. Rychle zotanie a vela zdravicka obom

marienka2424
29. jún 2017

@zuzacka16 chcú to jednoducho ukončiť.termín mam za týždeň a prenášať ma nenechajú mi vraveli.ja lezim v nemocnici kvôli tlaku.

sofia1
29. jún 2017

Kocky planujete niektora rodit na kramaroch??

zuzacka16
29. jún 2017

@marienka2424 aha takze kvoli tlaku ti uz vyvolavaju tak to potom ano 😉 a rodit ides prirodzene ano?

petrikazuzka
29. jún 2017

kupujem cez eshop posledne veci a natrafila som na korektor prsnych bradaviek myslite, ze to je ok? prip. mate skusenost? ja mam celkovo vzdy jednu bradavku vtiahnutu...len ci to, ale nebude blbost...

lilianna1xs
29. jún 2017

@kattky hej aj môj dneska nevedel či ma ist do roboty či nee ale teraz mi je pohode len chodím pomaly Jak slimák ešte som aj varila vysavala pomaličky nech mám čisto kedy že už príde to namna.

kattky
29. jún 2017

@lilianna1xs no ved aj ja rozmyslam, ze este prehodim postelne, kvoli tomu, aby bolo cisto nakolko teraz clovek sa brutal poti. Treba aj kosit no v noci bola burka, tak je trava mokra.

slimstar
29. jún 2017

@slniecko323
@kattky
@zuzacka16
@denisekkk
Ďakujem za gratulácie, tak dnes som sa dozvedela, že má žltačku a že je dehydrovaný, tak mu dajú infuzku a to je na nejakej detskej izbe, veľmi mi chyba. Za tých pár dní mi veľmi prirástol k srdcu. Najhoršie je, že má bolia bradavky a musím odsávať aj maličký ťahal ostošesť, ale asi mu to bolo zatiaľ málo a ešte tie teplá, tak sme zatial na umelom čo tu dávajú. Otázne je ako sa mi má vytvoriť mlieko, keď tu máme takú suchú stravu bez chuti. Suché rožky so sunkovou penou, včera bola polievka bez chuti a sucha fašírka so suchými zemiakmi. Dnes suchá vianočka s margarinom a také nám tu dávajú a teraz choď kojit. Nechcem sa sťažovať, ale aspoň si môžem uľaviť písaním.

zuzacka16
29. jún 2017

@slimstar neboj deti mavaju bezne zltacku,daju ho pod lampu alebo na slnko a za par dni je fit,akurat ho tam asi budes musiet chodit kojit..a papat musi lebo tym vycika tu zltacku viem co mi znama hovorila co nedavno rodila..no ta strava ako v nemocke,nech ti z domu nosievaju polievky hlavne 😉

kattky
29. jún 2017

@slimstar tak moja sestra ked bola v nemocnici, tak jej manzel nosil stravu z domu a aj my vyvary sme jej nosili. Drobcekovi skore zotavenie prajem a tebe vela mliecka.

racica12
29. jún 2017

@sofia1 ja tam uz chodim na poradne

marienka2424
29. jún 2017

@zuzacka16 zatiaľ áno.sekcia mi nehrozí.krcok mi už makne.vecer by sa to malo rozbehnúť

zuzacka16
29. jún 2017

@marienka2424 ja len tak ze ci nerobia kvoli tomu tlaku..no drzim palce,aby si mala hladky priebeh,bez komplikacii a co najmenej sa vytrapila 😊

lilianna1xs
29. jún 2017

@kattky Mama mi vravela že teraz nech nepozerám aby bolo všetko domácnosti tip top nech len odychujem,aby som nebola vyčerpaná teraz mi trocha je lepšie tak som samozrejme začala vysávať .Ja proste neviem nato pozerať keď vidím trocha bordel rozčuľuje ma to.tu ešte dobre že nesú take horúčavy.

kattky
29. jún 2017

@lilianna1xs tak dnes mi aspon tu mame prijemne. Je pod mrakom a aj prsalo. Fukal vietor, tak som pootvarala dvere a okna aby poprefukovalo cely dom. Teraz uz je fajnucko vsade.

shannonldy
29. jún 2017

@slimstar @dundula Gratulujem dievcata,tisko zavidim (ale samozrejme doprajem 🙂 ) a vela zdravicka vam a vasim detickam prajem 😍

slniecko323
29. jún 2017

@slimstar v tom teple sa ani necudujem. Deticky potrebuju hydratovat a ak nemas este dost mliecka, je potrebna infuzia... Proste ma hustu krv a z toho je zltacka, potrebuje rozriedit. Neboj, to sa spravi ;) Co sa tyka jedla v nemocnici. Nech Ti nosia zaprazene polievky z domu. Nesmies hladovat, pi vela tekutin a nestresovat hlavne- aj to ovplyvnuje laktaciu. Drzim palce, zvladnete to ;)