icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

jarunka102
29. jún 2017

Sa nam to tu krasne rozbehuje s babatkami 🙂 juuuj,uz nech to zbehne a mame aj my nasu princeznicku doma :-*

sofia1
29. jún 2017

@racica12 ahoooj a ako to tam vyzera,akí su???ja som teraz v 31tt ale uz zistujem co a ako

slimstar
29. jún 2017

Ďakujem za povzbudenie, nesmiem sa stresovať, zatiaľ budem oddychovať, snažiť sa odsávať. On je Mallorcan, tak sa predsa musí opaľovať, už je sezóna ;)

zlatino9
29. jún 2017

Ahojte, 27.6 sa nam narodila Viktoria 48cm 3250g. Sme zdravucky a stale spinka. Ani hodinka a bola vonku...ja sa citim ako keby som ani nerodila 😂.

zuzacka16
29. jún 2017

@zlatino9 super,gratulujem ku krasnemu porodu,kiez by sme aj my cakatelky mali take porody 😊 a vela zdravia tebe aj malinkej 😙

petrikazuzka
29. jún 2017

vsetkym maminkam zo ❤ blahozelam...

slimstar
29. jún 2017

@zlatino9 môj mal 3370 gr, 53 cm a narodil sa 26.6 o 20:39. Zato mne to trvalo od 8 rána - vtedy mi odtiekla plodová voda. Ale aj my máme také v rodine, za hodku bolo na svete.

racica12
29. jún 2017

@sofia1 ako kde a ako kto.. v globale som zatial spokojna, snazia sa byt mili a niektori aj skutocne su. Tak uvidime ako dalej..

elliie
29. jún 2017

Ja mam termin 25 júla, ale najradsej by som chcela porodiť uz 7 jula . Aj koli datumu ale hlavne kôli tomu aby sme uz mali synčeka doma a ja abu som sa uz tolko neznesitelne nepotila....
Neviem ako vy ale mne to teplo vôbec nerobí dobre, velmi ťažko sa pohybujem uz a to som pribrala iba 15 kg za cele tehu....

Taka otázka, kolko dni pred porodom ste citili takých silnejších poslivkov????

diannna
29. jún 2017

@elliie mne v noci a dnes strašne tvrdlo brucho. A to mam termin 17.7

miriama11
29. jún 2017

@elliie ako ja mam taku skusenost ze po porode som sa potila oveeeela viac😂Taze asi tak , hormony robia svoje, potom sa to ukludnilo.tak mam cca termin ako ty a zatial ziadne tvrdnutie brucha ani poslickovia ani nic

elliie
29. jún 2017

Veľmi pekny dátum ale tiez by si asi radsej brala toho 7 ze?? 😁😁 ak chceš uz porodiť tak určite uz neber magnézium. Ja som uz vysadila.pred týždňom 😊

jance333
29. jún 2017

júj, jak sa to rozbehlo 😇 blahoželám všetkým novopečeným mamkám a bábänkam, hlavne buďte všetci zdraví. a nám stále 2v1, veľa trpezlivosti, odvahy a sily.
verím, že už v utorok sa s našou malou papuľkou pridáme do prvého spomínaného "tábora", že to nebudú v nemocnici zbytočne naťahovať. škoda toho sviatku v stredu, lebo vtedy u nás sekcie neplánujú... jedine, že by sme ich posúrili, ale nemám ten pocit. dnes, keď nie je tak horúco sa vôbec necítim na to, že už je vlastne čas. akurát som nenormálne zarevaná, hormóny si asi myslia svoje 😢

olylili
29. jún 2017

@jance333 pridávam sa k tebe som strasne nervózna a z toho až revem všetko a všetci mi vadia na každého vrieskam najradšej som teraz sama keď je manžel v práci a deti sa hrajú von

elliie
29. jún 2017

@jance333 aj ja som taká citlivá teraz poslene 2 tyzdne a ak nie to tak ma dokáže velmi ľahko rozculit aj hoci aká maličkosť.....😆

sofia1
29. jún 2017

@racica12 ja tam tiez pojdem....aj mam strach.aj si zazmluvnujes dr?

jance333
29. jún 2017

@olylili
@elliie, haha, dobre vedieť, že nie som sama "prepnutá". obehávam si teraz predoperačné a je to šialenstvo. všade plno ľudí, horúco, dusno, smrad, musela som včera z anesteziológie odísť, lebo som sa bála, že sa tam rozrevem rovno v čakárni, jak ma ten pohľad a pocit rozhodil 😂

olylili
29. jún 2017

@jance333 no ja včera tiež ultrazvuk poradňa 5 hodín som čakala už som myslela že to vzdám v utorok ma čakajú predoperačné

jarunka102
29. jún 2017

@zlatino9 gratulujem a vsetko dobre prajem :-*

slniecko323
29. jún 2017

@zlatino9 gratulujem 👍😉

diannna
29. jún 2017

@elliie neberiem uz magnezium, len vcera som si musela dat lebo mi uz tri dni trpli pery jedna polka. Tak som si šípka magnezko a prestalo to. Veru by som brala aj v sobotu. Aj jej dohovaram, ze ak mi chce dat ten najkrajší meninovy darcek tak v sobotu by sa mohla vypýtať na svet. Spolu by sme potom vzdy oslavovali. Ona narodky a ja meniny. Ved toto je uz len take dožívanie. Uz sa mi ani nikam nechce ist len sedím doma a čakám a čakám....

elliie
29. jún 2017

@diannna aj by to bol krasny dátum 😊 ja keď mám uz kŕče v litkach, tak vtedy si dam jednu tabletku magnezia aby to ustupilo ináč sa maximalne snažím aby som porodila... 😊🎁

diannna
29. jún 2017

@elliie ani nevrav, mne sa zdá, ze mi aj brucho uz kleslo. A vlastne pohyby citim uz tak nižšie. Ale nic ine neostáva len cakat kedy sa rozhodnú nas prekvapiť. Neviem preco, sle ja mam vsugerovane, ze bolesti prídu v noci. Vzdy sa aj budím a sledujem, ci nemam uz bolesti a stale nic. Ale tak mame este do terminu 18dni. Uz si pripadam ako cvok.

kattky
29. jún 2017

Odkedy do mna doktor posprtal, tak mam bolesti zo spodu aj pri chodzi. Dnes opat zo mna vytekal taky hlienovy vytok. Vcera po vysetreni tiez.

olylili
29. jún 2017

Dievčatá a bruška vám ešte rastu? Mne sa zdá že moje už ani nie a už som aj kilo schudla

zuzacka16
29. jún 2017

@olylili neviem ci brusko ale vaha mi ide stale hore z tyzdna na tyzden 😕

zuzacka16
29. jún 2017

@kattky a predtym ta pri chodzi nebolelo?tak pomaly sa ti to uz asi rozbieha

diannna
29. jún 2017

@olylili mne narástlo posledný tyzden ale asi aj kleslo.

olylili
29. jún 2017

@zuzacka16 aj mne išla týždenne som priberala po 2 kilá a teraz kilo dole a už ani chute nemám ani jesť mi už nechutí

olylili
29. jún 2017

@diannna prvorodickam skôr klesá bruško bábätko skôr vstupuje do panvy