Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@petrikazuzka ahoj a tu pupočnú šnúru je vidieť bežné na usg či ako ti zistili ďakujem
@sanylind no ked mi robil ultrazvuk, tak vravi, ze no a sme obtoceny pupo.snurou....citala som, ze 30% deti sa tak narodi...ale kazdy den s tymto pocitom mi vobec nepridava na pohode...a uz fakt neviem, co je lepsie...
@matulka1981 gratulujem 😉
@petrikazuzka ďakujem lebo malinký v 36tt ešte nie je otočený a už mi napádajú rôzne hlúposti či nemá problém sa otočiť aj kvôli tomu že je zamotaný v pupočnej šnúre.Lebo mám pocit že ani nemá snahu raz za čas sa len vypuci a pomrvi.Skusim mu ešte dohovoriť 😂 sekciu by som nerada.Ale tak priberá snáď to bude oki
@sanylind hovori sa, ze niekedy sa babatka neotocia, lebo vedia preco, ze tak to bude lepsie... snazim sa verit v to, ze vsetko je tak ako ma byt...❤
Ahojte tak isto čakáme prírastok v júli 🙂 je tu niekto z KE? 🙂
@kayla_gombosova ja som 👋🏻
@ivonkaivikk a kde budete rodiť? 🙂
@kayla_gombosova
V Saci 🙂 a vy ?
@petrikazuzka tak snáď to tak bude😊
@ivonkaivikk v starej nemocnici. A píšu mi také správy že sa v tom absolútne nevyznám :D myslela som že sa najde niekto kto tomu trošku rozumie a bude ni to vedieť vytlmočiť. 😂
@kayla_gombosova aj ja som z ke
Kocky to ako sa pije ten caj z ostruziny malinovej?
@kattky ja som si to akurát zaliala🙂 3x denne ho pijem
@kayla_gombosova a aj ho cukris???

@kattky sledujem ako pokračuješ, v noci som aj ja bola hore ,včera na poradni otvorená na 3, tak idem prezliecť periny a umyť okná , 1.7.2017 je krásny dátum 🙂 , ale fakt už ledva prejdem