icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

romi2
30. jún 2017

@kattky sledujem ako pokračuješ, v noci som aj ja bola hore ,včera na poradni otvorená na 3, tak idem prezliecť periny a umyť okná , 1.7.2017 je krásny dátum 🙂 , ale fakt už ledva prejdem

sanylind
30. jún 2017

@petrikazuzka ahoj a tu pupočnú šnúru je vidieť bežné na usg či ako ti zistili ďakujem

petrikazuzka
30. jún 2017

@sanylind no ked mi robil ultrazvuk, tak vravi, ze no a sme obtoceny pupo.snurou....citala som, ze 30% deti sa tak narodi...ale kazdy den s tymto pocitom mi vobec nepridava na pohode...a uz fakt neviem, co je lepsie...

slniecko323
30. jún 2017

@matulka1981 gratulujem 😉

sanylind
30. jún 2017

@petrikazuzka ďakujem lebo malinký v 36tt ešte nie je otočený a už mi napádajú rôzne hlúposti či nemá problém sa otočiť aj kvôli tomu že je zamotaný v pupočnej šnúre.Lebo mám pocit že ani nemá snahu raz za čas sa len vypuci a pomrvi.Skusim mu ešte dohovoriť 😂 sekciu by som nerada.Ale tak priberá snáď to bude oki

kattky
30. jún 2017

@zuzacka16 ved prave. Puci sa aj do mechura ako keby s nechtikom mi sparal. Sla som do mesta, tak ledva di sestry som dosla. Mama uz nemoze na mna pozerat co uz ona sama by chcela, aby som to mala zasebou.

kattky
30. jún 2017

@romi2 tak postelne aj ja planujem dnes prezliest. Ja na okna si uz netrufnem nakolko neviem ci by som na stolicku vyskocila.

petrikazuzka
30. jún 2017

@sanylind hovori sa, ze niekedy sa babatka neotocia, lebo vedia preco, ze tak to bude lepsie... snazim sa verit v to, ze vsetko je tak ako ma byt...❤

slimstar
30. jún 2017

@racica12 ja som nemala zazmluvneneho, odrodila má ťa lekárka čo mala službu. Náhodou to bola taká, ktorú chvália, aj ja som bola spokojná s ňou. Všetko prebehlo v poriadku, veď ona to robila už miliónkrát.

zuzacka16
30. jún 2017

@kattky no tak ja nastastie vladzem fakt keby nedavala o sebe vediet ani neviem ze som tehu..dnes som kolac robila,2 pracky oprala,periny sa mi vetraju,este ich obliect musim,povysavala som a prach utrela..a stale mam energiu 🤣🤣 keby som taku mala aj pri porode 😉

olylili
30. jún 2017

@zuzacka16 jemine daj mi z tvojej energie mňa tiež zajtra čakajú periny

zuzacka16
30. jún 2017

@olylili keby si bola blizsie este aj tebe prezleciem 🤣🤣

olylili
30. jún 2017

@zuzacka16 noooo tak toto už hej 😀

kattky
30. jún 2017

@zuzacka16 tal ja v meste bola som. Ledva do sestry som dosla. Tiez este saty mi treba vonku povesat a aj postelne chcem prezliest. Ja uz len odfukujem z posledneho.

kayla_gombosova
30. jún 2017

Ahojte tak isto čakáme prírastok v júli 🙂 je tu niekto z KE? 🙂

ivonkaivikk
30. jún 2017

@kayla_gombosova ja som 👋🏻

kayla_gombosova
30. jún 2017

@ivonkaivikk a kde budete rodiť? 🙂

zuzacka16
30. jún 2017

@kattky no tak prezliekaj dnes lebo zajtra ma prsat a v nedelu neviem ako bude..aj cvicis s aniballom ci nie

kattky
30. jún 2017

@zuzacka16 necvicim. Suseda cvicila a aj tak 4 stehy mala co ju nastrihovali a popritom jej maly nebol velky mal 2750g a 49cm. Keby ma tak vsetko zo spodu nebolelo, tak by som sa nemusela do vsetkeho len nudit.

zuzacka16
30. jún 2017

@kattky ja tiez nie lebo mi to prislo dost drahe,no zas si to pochvaluju,ze vedia tie zeny tlacit,ked mas byt nastrihnuta budes..no je to zle,ked ta to boli,to verim,to by sa ani mne nechcelo

ivonkaivikk
30. jún 2017

@kayla_gombosova
V Saci 🙂 a vy ?

sanylind
30. jún 2017

@petrikazuzka tak snáď to tak bude😊

kayla_gombosova
30. jún 2017

@ivonkaivikk v starej nemocnici. A píšu mi také správy že sa v tom absolútne nevyznám :D myslela som že sa najde niekto kto tomu trošku rozumie a bude ni to vedieť vytlmočiť. 😂

miriama11
30. jún 2017

@kayla_gombosova aj ja som z ke

kattky
30. jún 2017

@zuzacka16 no veru a este nieco narychlo navarit 😒 v tej horucave, najradsej by som oddychovala niekde na lehatku v chladku.

zuzacka16
30. jún 2017

@kattky my tu dnes mame fajnovo,lebo vcera prsali,tak sa trosku ochladilo..inak by som nemala tolko energie dnes 😉

kattky
30. jún 2017

@zuzacka16 tu energiu by som aj ja prijala aspon 30%

kattky
30. jún 2017

Kocky to ako sa pije ten caj z ostruziny malinovej?

kayla_gombosova
30. jún 2017

@kattky ja som si to akurát zaliala🙂 3x denne ho pijem

kattky
30. jún 2017

@kayla_gombosova a aj ho cukris???