icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kayla_gombosova
30. jún 2017

@kattky nie ani med nedávam je to hnusné ale som toho názoru že všetko co je hnusné je zdravé 😅

kattky
30. jún 2017

@kayla_gombosova aha. Moj sa smeje ze vypijem ho raz, alebo 2x a ze pojdem, lebo termin mam v utorok 😂

kayla_gombosova
30. jún 2017

@kattky no dúfajme že zaberie 😅ja ho pijem týždeň v nedelu mi začína 38 tt a malej sa nejako nechce asi sa nejak extra neotváram hrdlo 1 cm a hlavička nalieha na vchod mám v správe a je sakrálne orientované a polopresiaklé no lekár sa vyjadril že je to OK a vidíme sa o týždeň 😂 čiže asi toľko k nášmu zdravotníctvu ani neviem či sa otváram. Najradšej už by som to mala za sebou :(

zuzacka16
30. jún 2017

@kattky no ma sa pit2x denne ten caj a moc tomu never ze pojdes ja ho pijem uz 3 tyzden spolu aj s alchemikou a nic 😉

kattky
30. jún 2017

@kayla_gombosova mne povedal, ze nalez mam dobry a ze otvirena som na spic prsta. Pytala som sa ho ci sa vidime aj o tyzden tak povedal, ze si mysli, ze nie, tak uvidime.

nenuska25
30. jún 2017

@kattky ja som na spic prsta asi 3 tyzdne a nič...Takže rátam ze porodim tak ako mi bolo stanovené 10.7.

kattky
30. jún 2017

@zuzacka16 tak dufam, ze uz dalsi tyzden pojdem, lebo ma porazi uz. Potim sa jak hovado. Vystupujem z auta ta moj ma tlaci vonku 😂 cista hrosica nemotorna.

kattky
30. jún 2017

@nenuska25 no ved keby som nenaliehala nanho, aby ma skontroloval, tak by som ani nevedela na com som. Mna len zospodu vsetko boli odkedy mi to vysetrenie robil.

zuzacka16
30. jún 2017

@kattky ked su take tepla tak ja tiez spotena ako mys,ked sa postavim odniekal zo stolicky,akoby som sa pocurala 😂😂 v aute v pohode zbladam,ved ja soferujem este stale,na poradne sa vzdy sama zaveziem aj do porodnice sa mozem 😀😀

nenuska25
30. jún 2017

@kattky noo ja len že nie je to vôbec smerodajne, niektoré sú otvorené aj 2 mesiace a porodia normalne na termin alebo dokonca prenasaju....ale tak vies ako, keď to má prist, tak to pride....Musime vydržať 🙂

kattky
30. jún 2017

@zuzacka16 tak ja moc nesoferujem tak a teraz uz vobec nie. Tiez ked vstavam zi stolicky, tak tiez ako pocikana sa citim, ale mam ah brutal silny vytok. Intimky mi uz nestacia cize uz musim vlozky nosit, lebo inac nohavicky hned mokre su.

nenuska25
30. jún 2017

@zuzacka16 aj ja v poho soferujem, niektorí sa ma pýtajú ci mi sibe...Akože nechápem čo je na tom, ved nie som kamionista alebo podobne, že celý deň na dialnici alebo co, ale tak ved po meste v pohode, práveze uplne paráda s klimou mi je tam lepsie ako kdekoľvek inde :D

zuzacka16
30. jún 2017

@kattky no ja velmi rafa soferujem,je to pre mna relax 😉 no tak to ja zas az taky vytok nemam a neodteka ti takto postupne plodovka?

zuzacka16
30. jún 2017

@nenuska25 no mna priatel nexce pustat uz autom,ako zas ho na jednej strane chapem,moze sa cokolvek stat,ale na poradne uz chodim do nemocky,kde budem rodit a od domu to mam cca 15 km a nemienim ist busom v takomto teple..a pokial mi brucho nezavadzia tak pohodka 😀😀

kattky
1. júl 2017

@zuzacka16 no neviem. Spominala som to dokymu a ten povedal, ze je to normalne. U neho je vsetko akesi normalne.

kayla_gombosova
1. júl 2017

@zuzacka16 ja som si včera urobila večer trošku silnejší ako obvykle. Po 15-20 minútach cca som začala máť také bolesti krížov že až ale tie ma bolia bežné čiže som tomu nič nepripisovala. Prelahla som si na bok a zrazu v podbrušku taká bolesť, že som myslela že ked todo hodiny neprestane tak pojdem. Bruško netvrdlo iba to pichanie bolo hrozné 😔 ako keby mi niekto pchal nôž do podbruška každé dve sekundy... Nedalo sa to an stopovať lebo to bolo intenzívne tak som sa o 23:00 prechádzala po byte. 😅 nakoniec to chvalabohu prestalo a zaspala som. Neviem či to pripisovať tomu čaju, ale každopádne ak toto sú poslicky, začínam sa báť ešte viac. 😂😂

zuzacka16
1. júl 2017

@kattky ach jaj mala si ist s tou vlozkou na pohotovost a tam by ti hned povedali

zuzacka16
1. júl 2017

@kayla_gombosova vies co mne tie caje nic a to pijem 2 - alchemiku a ostruzinu - no niekedy mam ako keby MS bolesti a poviem ti ze tiez nic moc prijemne,tak si neviem predstavit,co bude potom 😕

kattky
1. júl 2017

@zuzacka16 no sestricka chcela, ze mi da roztok na intimku, ale ze mam povedat doktorovi otom, ze on mozno mi povie hned ze ci to je vytok, alebo voda. No povedala som mu a on ze to jd normalne.

kayla_gombosova
1. júl 2017

@zuzacka16 nokeby sa to nedalo zvládnuť tak by sme tu neboli 🙂 stále si hovorím že budem to máť rýchle :D

erus94
1. júl 2017

Čaute ženy. No ja už som zúfalá, už to nezvládam. Nohy, ruky spuchnute, nedá sa mi chodiť, čo ma tak nohy palia a všetko ma bolí. Termín za týždeň, ale nevyzerá, že by sa krpcovi chcelo... ☹ máte nejaké rady?

ttami
1. júl 2017

29.6 sme sa aj mi stali rodicmi malickej Elisky-1642g,42cm,zatial je v inkubatore,dufam,ze to rychlo dobehne a bude s nami😍
A vsetkym dievcatam,kt.to uz maju tiez za sebou a su stastnymi rodicmi blaaaahooozeeelaaaame😉

zuzacka16
1. júl 2017

@erus94 no hovor mi nieco ja mam termin buducu nedelu a tiez to nevypada,ze to vtedy bude..citim sa az moc dobre..caje pijem,furt nieco upratujem,na lopte sa pohupavam a nic 😕

jance333
1. júl 2017

@ttami 😍 prekráááásna je, bambuľka malá. blahoželám z celého srdca a prajem rýchly rast a úspešné priberanie, nech je zdravučká a tebe tiež rýchle zotavenie. držte sa 😘 😘 😘

zuzacka16
1. júl 2017

@ttami nadherna je,prajem malinkej vela zdravicka a rychle zotavenie samozrejme aj tebe..neboj este predbehne aj rovesnikov 😉😙

zuzacka16
1. júl 2017

@kattky no len aby to tak aj bolo..tebe sa to uz krati kedy mas termin?zatial stale nic co

ttami
1. júl 2017

@jance333 daaaakuuujeeemee tiii😉

ashley31
1. júl 2017

@ttami gratulujem ku krásnej princeznej 😍 veľa zdravíčka a neboj sa ona to dobehne 😉

zuzacka16
1. júl 2017

@kayla_gombosova no hej nejak to snad dame a kazda by to rychle chcela mat,vsak uvidime,hlavne aby malinke boli v poriadku

ttami
1. júl 2017

@ashley31 zuzacka16 daaakuuujeeemee vaaam😉