Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kayla_gombosova aha. Moj sa smeje ze vypijem ho raz, alebo 2x a ze pojdem, lebo termin mam v utorok 😂
@kattky no dúfajme že zaberie 😅ja ho pijem týždeň v nedelu mi začína 38 tt a malej sa nejako nechce asi sa nejak extra neotváram hrdlo 1 cm a hlavička nalieha na vchod mám v správe a je sakrálne orientované a polopresiaklé no lekár sa vyjadril že je to OK a vidíme sa o týždeň 😂 čiže asi toľko k nášmu zdravotníctvu ani neviem či sa otváram. Najradšej už by som to mala za sebou :(
@kayla_gombosova mne povedal, ze nalez mam dobry a ze otvirena som na spic prsta. Pytala som sa ho ci sa vidime aj o tyzden tak povedal, ze si mysli, ze nie, tak uvidime.
@zuzacka16 ja som si včera urobila večer trošku silnejší ako obvykle. Po 15-20 minútach cca som začala máť také bolesti krížov že až ale tie ma bolia bežné čiže som tomu nič nepripisovala. Prelahla som si na bok a zrazu v podbrušku taká bolesť, že som myslela že ked todo hodiny neprestane tak pojdem. Bruško netvrdlo iba to pichanie bolo hrozné 😔 ako keby mi niekto pchal nôž do podbruška každé dve sekundy... Nedalo sa to an stopovať lebo to bolo intenzívne tak som sa o 23:00 prechádzala po byte. 😅 nakoniec to chvalabohu prestalo a zaspala som. Neviem či to pripisovať tomu čaju, ale každopádne ak toto sú poslicky, začínam sa báť ešte viac. 😂😂
@kayla_gombosova vies co mne tie caje nic a to pijem 2 - alchemiku a ostruzinu - no niekedy mam ako keby MS bolesti a poviem ti ze tiez nic moc prijemne,tak si neviem predstavit,co bude potom 😕
@zuzacka16 nokeby sa to nedalo zvládnuť tak by sme tu neboli 🙂 stále si hovorím že budem to máť rýchle :D
Čaute ženy. No ja už som zúfalá, už to nezvládam. Nohy, ruky spuchnute, nedá sa mi chodiť, čo ma tak nohy palia a všetko ma bolí. Termín za týždeň, ale nevyzerá, že by sa krpcovi chcelo... ☹ máte nejaké rady?
@kayla_gombosova no hej nejak to snad dame a kazda by to rychle chcela mat,vsak uvidime,hlavne aby malinke boli v poriadku

@kattky nie ani med nedávam je to hnusné ale som toho názoru že všetko co je hnusné je zdravé 😅