icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
1. júl 2017

@ttami blahozelam 😘

kattky
1. júl 2017

@zuzacka16 termin mam v utorok. Neviem, ale asik mi pred chvilkou odisla uz aj zatka. Vsetko zo mna vychadza len maly nie a nie 😂

zuzacka16
1. júl 2017

@kattky vsak zatka ti uz odchadza od kedy 🤣🤣 ale nie nech sa to uz rozbehne,uz moze prist

slniecko323
1. júl 2017

@ttami jeeej, gratulujem ku krasnej bambulke 🙂 Rozvaluje sa ako na plazi 😉 rozkosna je ❤
Tak nech Ti rastie do krasy. Prajem Ti skore zotavenie a dobry rozbeh laktacie 😉

kattky
1. júl 2017

@zuzacka16 tak asik zbytok z nej najvacsi odisiel. Ved uz by bolo na case. Aj ked dnes to by bol taky nie moc dobry datum kedze dnes je 18 rokov co zomrel priatelov otec. Necgcem aby s maleho narodeninami si pripominali aj to.

zuzacka16
1. júl 2017

@kattky tak nemusis hned dnes porodit,moze to byt aj zajtra..to uz je jedno,nic si nebudu spajat,toto je uplne ine a za dalsie keby to bolo aj dnes,tak by to zariadil priatelov otec,ktory ho bude navzdy ochranovat,ber to tak 😉

katie23
1. júl 2017

@ttami Takze to uz mate za sebou...zhorsili sa prietoky, alebo sa spustil porod?

katie23
1. júl 2017

@ttami Malicka je nadherna...posielam vela bostekov nech ju uz mate coskoro doma❤❤❤

petrikazuzka
1. júl 2017

@ttami blahozelam, krasna mala princezna, az mi slzicky vysli...ja som sa narodila tiez skor mala som len nejakych 1300g...vela zdravicka, skore zotavenie a nech cim skor naberie na vahe vasa dcerka ❤

ttami
1. júl 2017

Daaaaakuuuujeeeemeeee Vam dievcata,dufam,ze uz bude len dobre,akurat lezim a tecie mi infuzka,po spinali mam silne bolesti hlavy,prietoky sa zhorsili tak uz to riesili sekciou,ze to uz nebude mat vyznam tahat dalej,ocakavame aj od Vas tiez dobre spravy a aby ste sa zaradili k nam stastnym rodicom😉😍

katie23
1. júl 2017

@ttami Lekari vedia co robia...a malicka to ochvilku dobehne...uz aj tak si bola v dobrom tyzdni😉😉😉

kattky
1. júl 2017

@zuzacka16 no asik mas pravdu. Len ten moj priatel na neho caka ako na zlutovanie. Cim viacej clovek caka, tym to dlhsie trva.

senta_sofia
1. júl 2017

@ttami gratulujem 😉 velmi zivotaschopna, dycha sama ako
pozeram a vaha a dlzka su len cisla, za mesiac bude uplne niekde inde 🙂

zuzacka16
1. júl 2017

@kattky no ja som sa toho mojho pytala,ze ci si mysli,ze mala budu v piatok na svete (vtedy je 7.7.,bol by to pekny datum) a on ze nie ze este prenasat budem a pojdem na vyvolavacku..tak to ma teda potesil 😕

blondie257
1. júl 2017

@ttami blahozelame rodicom,rychle zotavenie a malej Eliske veeela zdravicka...je nadherna 😍

zuzacka16
1. júl 2017

@blondie257 a ty co moja?bola si dnes na tej kontrole ci??

blondie257
1. júl 2017

@zuzacka16 ano bola...vsetko ok,aj tlak sa po tabletkach upravil...takze do utorka mam vybrat dopegyt a 4.7. rano vysetrenia a prijem ...🙂

blondie257
1. júl 2017

@zuzacka16 a ty ako??

zuzacka16
1. júl 2017

@blondie257 jaj dali ti teda predsa dopegyt?to som nevedela..v utorok uz prijem?takze bude teda opat sekcia?ja nic stale takisto v utorok mam poradnu..ma este predbehnu aj tie co mali po mne rodit 😕

blondie257
1. júl 2017

@zuzacka16 jj nakoniec dali lebo spodne hodnoty tlaku uz sli cez 100 tak mi dali.dopegyt.
Ano uz prijem na sekciu tak.som zvedava ....kebyze som mala blby tlak po tabletkach tak by som sla uz dnes,ale tlak po dopegyte ok,prietoky tiez,ctg tiez tak az na ten utorok,aby sa tlak.stabilizoval.
Ja by som.to.uz najradsej mala za sebou...

kattky
1. júl 2017

@zuzacka16 no nas keby sa narodil 7.7. Tak hned 8.7. ma priatelova neter narodeniny. Este sa priatelova mama smiala, ze dostane bratranca na narodeniny ako darcek.

lilianna1xs
1. júl 2017

Tak Baby v štvrtok sami narodila naša Francesca o 20.30 veľmi ťažký pôrod bol kvôli tomu že som rodila na sucho voda mi odtiekla v meste normálne hamba.Ale hlavne je že sme už poriadku 3,160kg 53cm mali sme termín 16.7.

vierkadominik1
1. júl 2017

@lilianna1xs fuu ha v meste? Veď toho sa aj ja bojim. Ale hlavne že mala je v poriadku Gratulujem aj maličkej aj mamičke nech ste zdravucke.

blondie257
1. júl 2017

@lilianna1xs gratulujeme,prajwme rychle zotavenie a malej vela zdravicka

ashley31
1. júl 2017

@lilianna1xs blahoželám 🙂 veľa zdravíčka prajem

slniecko323
1. júl 2017

@lilianna1xs gratulujem a vela zdravicka prajem 😉

niny299
1. júl 2017

Ahojte 🙂 prosim Vas je tu mamicka kt.bude rodit v Nr a ma termin sc/tp 13.7? Dakujem

kattky
1. júl 2017

@lilianna1xs blahozelam 😘

ttami
1. júl 2017

@lilianna1xs blaaaaahozeeeelaaaaame a prajeme veeelaa zdravia😉 a este raz Vam dievcata dakuuujeeemeee😉

sofia1
1. júl 2017

@lilianna1xs gratulujem a prajem ti skore zotavenie.a voda ti odtiekla normalne medzi ľuďmi?to sa nojim aj ja,lebo uz aj mne sa to stalo a hanba hroznnaa