Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@ttami jeeej, gratulujem ku krasnej bambulke 🙂 Rozvaluje sa ako na plazi 😉 rozkosna je ❤
Tak nech Ti rastie do krasy. Prajem Ti skore zotavenie a dobry rozbeh laktacie 😉
@ttami blahozelam, krasna mala princezna, az mi slzicky vysli...ja som sa narodila tiez skor mala som len nejakych 1300g...vela zdravicka, skore zotavenie a nech cim skor naberie na vahe vasa dcerka ❤
Daaaaakuuuujeeeemeeee Vam dievcata,dufam,ze uz bude len dobre,akurat lezim a tecie mi infuzka,po spinali mam silne bolesti hlavy,prietoky sa zhorsili tak uz to riesili sekciou,ze to uz nebude mat vyznam tahat dalej,ocakavame aj od Vas tiez dobre spravy a aby ste sa zaradili k nam stastnym rodicom😉😍
@ttami gratulujem 😉 velmi zivotaschopna, dycha sama ako
pozeram a vaha a dlzka su len cisla, za mesiac bude uplne niekde inde 🙂
@ttami blahozelame rodicom,rychle zotavenie a malej Eliske veeela zdravicka...je nadherna 😍
@blondie257 a ty co moja?bola si dnes na tej kontrole ci??
@zuzacka16 ano bola...vsetko ok,aj tlak sa po tabletkach upravil...takze do utorka mam vybrat dopegyt a 4.7. rano vysetrenia a prijem ...🙂
@zuzacka16 a ty ako??
@blondie257 jaj dali ti teda predsa dopegyt?to som nevedela..v utorok uz prijem?takze bude teda opat sekcia?ja nic stale takisto v utorok mam poradnu..ma este predbehnu aj tie co mali po mne rodit 😕
@zuzacka16 jj nakoniec dali lebo spodne hodnoty tlaku uz sli cez 100 tak mi dali.dopegyt.
Ano uz prijem na sekciu tak.som zvedava ....kebyze som mala blby tlak po tabletkach tak by som sla uz dnes,ale tlak po dopegyte ok,prietoky tiez,ctg tiez tak az na ten utorok,aby sa tlak.stabilizoval.
Ja by som.to.uz najradsej mala za sebou...
Tak Baby v štvrtok sami narodila naša Francesca o 20.30 veľmi ťažký pôrod bol kvôli tomu že som rodila na sucho voda mi odtiekla v meste normálne hamba.Ale hlavne je že sme už poriadku 3,160kg 53cm mali sme termín 16.7.
@lilianna1xs fuu ha v meste? Veď toho sa aj ja bojim. Ale hlavne že mala je v poriadku Gratulujem aj maličkej aj mamičke nech ste zdravucke.
@lilianna1xs gratulujeme,prajwme rychle zotavenie a malej vela zdravicka
@lilianna1xs blahoželám 🙂 veľa zdravíčka prajem
@lilianna1xs gratulujem a vela zdravicka prajem 😉
Ahojte 🙂 prosim Vas je tu mamicka kt.bude rodit v Nr a ma termin sc/tp 13.7? Dakujem
@lilianna1xs blahozelam 😘
@lilianna1xs blaaaaahozeeeelaaaaame a prajeme veeelaa zdravia😉 a este raz Vam dievcata dakuuujeeemeee😉
@lilianna1xs gratulujem a prajem ti skore zotavenie.a voda ti odtiekla normalne medzi ľuďmi?to sa nojim aj ja,lebo uz aj mne sa to stalo a hanba hroznnaa

@ttami blahozelam 😘