icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

sofia1
1. júl 2017

@racica12 no prave ja na kramare v posl.dobe len dobre pocujem,tak zazmluvn.si nebudem nikoho a nadštandard si chcem zaplatit.chodis aj na predpor.pripravu?

vierkadominik1
1. júl 2017

@kattky skus dat dnes sex možno ti to pomôže rozbehnúť pôrod 🙂

lilianna1xs
1. júl 2017

@sofia1 bola som v meste z mužom a sme boli na káve sedeli sme a zrazu som z mužom obdivovala malú čo robí brušku muž mi vraví pozri ako ti išla na ľavý bok a zrazu sme ken počuli ako niečo prasklo vo mne takze všetci mali divadlo ale muž klude sa postavil išiel po auto a ľudia mu gratulovali hihihi

lilianna1xs
1. júl 2017

Naša mala mysicka.

sofia1
1. júl 2017

@lilianna1xs no aky trapas,ze?! a mohli dlazku umyvat😁😁,no a co hlavne ze ste v poriadku.

sofia1
1. júl 2017

@lilianna1xs nadherne dievcatko naozaj

zuzacka16
1. júl 2017

@blondie257 joj zavidim ze to uz budes mat za sebou ktovie kedy ta nasa drnda sa vypyta 😉

elliie
1. júl 2017

@diannna ja mam maleho tiez velmi nízko uz dlho ale na svet sa mu nechce a to som mala rizikove tehotenstvo cele som prelezala na posteli so zdvihnutou panvou a teraz sa drží ako kliešť..... v noci bolesti ako keby sa to uz malo stať a cez den klasika iba sem tamtvrdne brucho alebo tlači uplne dole ale nič sa nedeje.....

zuzacka16
1. júl 2017

@kattky no ved to by bolo fajn,mali by ste spolu oslavy..moj priatel ma 6.7. meniny tak by bolo pekne keby sa aj vtedy alebo aj tohi 7.7. 😉

juliane126
1. júl 2017

@lilianna1xs Gratulujem. Krasna. A ziaden trapas to nebol, len novy zivot sa pytal na svet.

lilianna1xs
2. júl 2017

@sofia1 ťažký prid som mala už som nevládala tlačiť .

sofia1
2. júl 2017

@lilianna1xs ja som maleho nevedela vytlacit,uz chcela brat klieste😠potom si mi lahol na brucho sanitar 40kg a uz bol vonku.

kattky
2. júl 2017

@vierkadominik1 nepomaha ani sex. V noci bolesti opat som mala a aj rano a nic. Vzdy som cela.

kattky
2. júl 2017

@zuzacka16 tak nechame sa prekvapit 😉

blondie257
2. júl 2017

@sofia1 och klieztovy porod ani za svet....

@zuzacka16 dnes rano znova bolesti,zas poslickovia
som sa zobudila na.to ze mi stvrdlo brucho s bolestami az do krizov a zacalo zo mna vytekat ja ze stres plodova voda....ale zas len ten vytok...aspon dufam teda...nebolo toho vela....potom to.prestalo ale mala tlaci tak,ze sa vystriet nemozem a ked si sadnem hned kopance,asi ju to tlaci...a mna potom boli az kdesi do slabin sa tah bolest...dnes si asi nesadnem...
Jj uz len 2 dni a mala je tu s nami,len nech je vsetko v poriadku...clovek sa na to tesi ale aj sa obava

blondie257
2. júl 2017

@kattky ja ti verim,ze uz to chces rozbehnut a mat za sebou...asi uz vsetky,ktore mame okolo terminu.
Pride to kedy to ma 😉

blondie257
2. júl 2017

@lilianna1xs nadherna princezna...
Pozeram,ze mas vankusik na polohovanie hlavicky?

kattky
2. júl 2017

@blondie257 ja tiez dlho neobsedim nakolko maly mi kope do rebier a az ma pecen boli. V noci 3x bolesti som mala. Dokonca aj zvracala som

blondie257
2. júl 2017

@kattky tak mne do rebier nie,mala ma polohu taku do C ,ja citim nozicky dole nie pri rebrach,pod rebrami ma ritulku.ale zato dole vie riadne potrapit.
Ja som po sexe vzdy mala bolesti ...tych poslickov....aj zle mi bolo od zaludka.
Ja kazdym.dnom tu cakam,ze sa ti to.rozbehne a budes to mat uz za sebou...ale uz prenasas?

luccki
2. júl 2017

darujem plienky, 2 baliky, babylove 2-5kg. malemu su uz male. osobny odber karlova ves.

kattky
2. júl 2017

@blondie257 este neprenasam. V utorok mam termin. Si robim srandu, ze maly caka na dedka, ktory ma dojst zajtra doobeda z ceska domov.

zuzacka16
2. júl 2017

@blondie257 no a kedy ti robia sekciu uz v utorok ci az v stredu?no ja stale nic len trosku ma podbrusko pobolieva,presne takto o tyzden mam termin,som zvedava co v utorok mi povedia

vierkadominik1
2. júl 2017

@blondie257 no nic ine nám neostava len čakať

lilianna1xs
2. júl 2017

@blondie257 Diki ,Áno veľmi som snim spokojná.

jance333
2. júl 2017

och, baby, ja od rána behám, varím, periem, upratujem, vybaľujem a znovu balím tašky, už to na mňa ide. akože nervy 😂 i chlap už chodí okolo mňa a nemôže sa ma doobjímať a dohladkať. už dochádza i jemu, že je to na spadnutie 😂
dúfam, že to v nemocke nebudú naťahovať, ozvem sa, keď nás pustia domov, lebo na mobile MK dajak nevykrývam, ale možno sa predsa pošťastí podať dobré správy.
držte sa a myslíme na seba, jak fajne ste to dali, kto ste to už dali a jak to dáme my, čo to v najbližších dňoch dáme 😘

sofia1
2. júl 2017

@blondie257 hej ale nebolo treba👍

sofia1
2. júl 2017

@lilianna1xs kde si kupila ten vankusik?

freya1111
2. júl 2017

Ahojte! Nehnevajte sa ze dlho som sem uz nepisala. Ako niektore viete narodila sa mi dcerka o 2 tyzdne skorej od planovaneho terminu. Narodila sa malunka 2.75 a 49 cm. Ale je to krásna a zdrava laska nasa! Spociatku vela plakala. Malo sme spali. Nechcela pit mliecko z prsnika. Mliecko som odsavala. A dostavala ju z flasky. Vraveli ze je prilis slabucka na to aby jedla z prsnika. Takto jedla coraz viac. 4 dni som bola v nemicnici. Ako viacej jedla z flasky bola coraz kludnejsia a doma to bolo uz super. Nebola som ani ja nervozna ani ona. Manzel mi neskutocne vela pomahal a v nemocnici aj viacej vedel ukludnit malinku ako ja. Som sa bala ze u mna sa neukludni. Ale doma je to uz fajn. Aj pribrala ma uz 3.12 kg a ma 10 dni. Uz dva dni papa z prsnika je to sikulka a som rada ze aj mne to uz ide a nie som nervozna viem ju ukludnit atd. Malo place. Vela spinka a papa. Aj ked za pomoc manzela velmi vdacim! Drzim palce aj Vam! Naozaj to neni jednoduche ale oplati sa vsetko za nasu lasku! Pekny den Vam prajem!

matulka1981
2. júl 2017

Dievcata dakujeme za gratulky....my sme isli planovanou sekciou,v stredu prijem a vo stvrtok sekcia...v utorok by sme mali ist uz domov ale maly je zlty tak sa slni tak uvidime kedy pojdeme...inak vsetko ok...ja som po tretej sekcii ale co sa tyka zotavenia tak najlepsie...😉Len keby tak tie naliate ciciky teraz neboleli🙈🙈😂ale tak casom doladime aj to..vsetkym ktore to mate este pred sebou prajem co najrychlejsie a bezrproblemovy porod a nech sa mozte xim skor tesit zo zdravych deticiek...😉🙏

sofia1
2. júl 2017

@sofia1 pockaj to bola pred 15timi rokmi ako prborodicka,teraz idem na tretie.som zvedava aky bude treti porod🤔