Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
caute baby
otazocka. uz stvrti den mam take bolesti zo spodku. akoby do mna nozim pichali. viem ze mi maly klesol dole ale pri prvom babu som toto nemala. musim len lezat. ako nahle vstanem mam nutkanie cikat. hoc mi uz nic nejde. tie bolesti su podobne ako pri zapale moc.mechura ale viem ze z toho to nieje. neviem ci ist na pohotovost ked mi nic ine nie je lebo poradnu ma za dva dni. hm. mate to dakto? ja mam este cca 2 t
tyzdne do porodu
Zienky mamicky Kosicanky, ktore tu chodite? lebo ja mam z tych nickov misung 🙂
@sofia1 objednala som cez internet ale ja som v Nemecku neviem doma na sk možno predávajú predajniach.
Strašne ma bolia prsníky mám ich zaliate masírujem ich mala často papa ale vkuse sú zaliate odsávačku som skúšala no nenormálne boli ani si stym radšej nerobím vidím hviezdičky studený zábal mi poradili.teraz ešte aj maternicu citim Jak ma boli brucho zevraj mám ist na kontrolu ale u nás doma po pôrode nejde sa hneď tu sa musí.Trocha som upratovala a už ma boli asi som nemala radšej nič robiť.😂
@lilianna1xs kapustový list skus. ten vraj pomaha. mna pobolievala maternica tiez po prvom porode. to sa dava do povodneho stavu ale ak je to prilis radsej chod na kontrolu aby si tam daco nemala. kamoske takto uplne nevycistili od placenty a mala problem.
@blondie257 No veru a flegma po tatovi.
ja mam az 20teho ale dufam ze to bude aspon o tyzden skor. uz som sa zacala otvarat tak dufam 😃 a ty mas planovanu sekciu?
@matulka1981 to mas aj po tretom naliate prsia? Dufam, ze male si s nimi dokaze poradit. Kedy si naposledy kojila?
@juliane126 hej mam aj teraz...starsia ma 7 rokov a maly ma 5 rokov ,kojila som ho do cca 15 mesiacov...mne sa este len vcera zacalo tvorit mlieko trichu,dnes rano prsia naliate a maly ma zltacku tak sa musi ist slnit toz o to horsie...keby ho mam na izbe tAk ho prikladam aj kazdu hodku taktko len cxa kazde 3 takze je to na prd....ale tak hadam sa utrasieme za chvilu...najradesj by som uz isla domov nech si najdeme aky taky svoj rezim....
@lilianna1xs len pozor aby ti zo spodu nezatvrdlo mlieko a neurobila sa zapcha. Ak mas vela mlieka, nepi kojenecke caje, nepouzivaj kmin, kym sato nezlepsi. Sprchuj sa len vlaznou vodou, na prsia nesmies pouzivat teplu vodu, inak sa urobi via mlieka. A striedaj ich pri kojeni. Pomaha aj menenie poloh babatka, aby neslo mlieko stale z tej istej strany. Drzim palce nech to rychlo prejde
@matulka1981 nasa mala tu zltacku asi mesiac. Mala som ju cely cas pri sebe a odkedy ju dostala, nechcela vobec pit. 3x potiahla a zaspala. Tym mi spravila este viac mlieka. A nedali ju nikde slnit a vonku januar, ziadne slnko...
@blondie257 jaj no tak ty za 2 dni budes uz dvojnasobnou maminou 😉 ale kde naposledy som bola len na spic prsta a myslim ze teraz v utorok to bude tiez tak..uz to chcem mat aj za sebou no sa aj bojim zaroven
@zuzacka16 mam pocit, ze som tu jedina, kt. sa este nechce rodit. Mala dostala dnes horucku, tak sa mi od nej moc nechce. A ja si brusko uzivam ako mozem. Ked nie su horucavy, tak mi tiez nic nie je. Akurat dnes mam akoby menstruacne bolesti prvy raz. Tak dufam, ze este chvilu pocka.. este nemam doupratovany byt🙂
A pri malej som sa zacala otvarat az v den porodu, po odteceni vody.
@juliane126 tak je ine ked mas dieta doma toto bude nase prve..hej mna tiez od rana akoby na MS pobolievalo no teraz akosi to preslo..vsak termin mam presne o tyzden tak uvidime ci sa jej bude chciet..chcem aj nechcem to mat zaroven za sebou strach je silnejsi 😕
@kattky ako dlho mavas tie menstracne bolesti? Zmizne ti to po par hodinach? By som sla i daco robit, len sa bojim ze vertikalnou polohou by prisiel porod o daake %skor. Mala je chora a este neviem vysledky na streptokoky.
Ty si este aj vracala. Vsak uz mas skoro vsetky priznaky porodu. Tym chlapcom sa fakt akosi nechce von. Okrem jedneho, vsetci su este v brusku. Sekcie neratam.
@zuzacka16 tak zvedava som aj ja strasne, ale tym porod nevyvolam, len sa mi to bude zdat nekonecne to vyckavanie. Brusko uz asi nebudem mat, ak len tukove, ale s tym sa moc neporozpravam😊. Teraz je babo strasne komunikativne a vzdy nam odkopka, ked sa mu prihovarame a spievame mu cervene jablcko ci pustame pesnicky. Tak aj toto obdobie ma svoje caro, kt. mi bude chybat..
@juliane126 ano to mas pravdu toto obdobie ma tiez svoje caro, ved sme 9.mesiacov boli predsa 2v1..ked si spomeniem ako som sa strachovala,ci vsetko bude OK,ci nezacnem krvacat alebo podobne a teraz uz je to za par a zas strach ale z porodu,ci tam nebudu nejake komplikacie..a po porode zas strach, aby sa clovek vedel postarat, bolo vsetko OK a podobne..to uz bude strach ale aj radost na cely zivot 😉 kedy mas termin?!?
@zuzacka16 uz len dva dni....ked sa to ta veme ....uz len den...a budeme styria..uffff....
Tak si aspon uz otvorena....ja nic 😂
Keby ne sekcia tak asi prenasam do konca jula 😂

@kattky jaaj tak to este mas par dni 😀 maemu je v brusku maminkinom fajnovo....to bude potom taky pohodacik mamickin 😉
@zuzacka16 sekcia hned v utorok.a ty sa uz otvaras,ci?
@lilianna1xs aj ja som zvazovala ci kupit alebo nie,su aj take cele podlozky pod miminko. Asi este pockam kym sa narodi a potom kupim ak bude treba.