icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

matulka1981
2. júl 2017

@juliane126 no asi ajnpodla toho ake hodnoty toho bilirubinu ma...nas sa uz solarkuje...😞...a to som sa chystala uz v utorok domov...no uvidime....

ttami
2. júl 2017

No dievcata dnes mam za sebou uz aj krvnu zatku,pretoze po spinali ma strasne bolela hlava,hlava nastastie prestala ale tie miesta vpichu,brutus,vobec tonevedel napichnut,akoby sa to namne ucil robit,ani za malou som nesla😢dufam,ze zajtra uz budem fit,dufam,dufam,dufam...

juliane126
2. júl 2017

@matulka1981 zlta bola cely mesiac. Vzdy hranicne hodnoty. A ked jej to konecne preslo, tak sa nevedela po mesiaci dojest a spala len raz za den. Stale len jedla a nestihala to travit, kedze velmi pochudla.

matulka1981
2. júl 2017

@ttami juuj a je uz lepsie po tej krvnej zatke?...toto ma nastastie obislo....tak nedh uz ta to rychlo prejde a mozes sa tesit z drobca🙏

matulka1981
2. júl 2017

@juliane126 no musela dobehnut zameskane😉No ja som bola maleho teraz nakrmit a zdal sa mi menej pomarancovy ako doobeda...ale tak mozno to je len zdanie../uvidime zajtra podla vysledkov

juliane126
2. júl 2017

@zuzacka16 termin mam medzi 5. (Sono) a 7./8. 7. Ale lèn do 5% deti sa narodi presne. V 40. tyzden sa narodi do 30% deti. Najneskorsie 18. porodim, kedze to mi budu uz ak tak vyvolavat. Ale radsej skusim tie schody predtym a pojdem do nejakej indickej restiky na riadne chili. A poslickov citim od 20. Tyzdna a nic. Ale nedockava budem az od buduceho tyzdna, zatial si myslim, ze babu sa v brusku este paci, ked sa mu nechce von.

juliane126
2. júl 2017

@matulka1981 ved hej, len polovicu vyvracala. Silny reflux. A ked kojis to mlieko si proste na mesiac nevypnes, ked ho tam mas. A i ked ides prasknut, tak sa tvori dalej.

juliane126
2. júl 2017

@ttami drzim palce nech si co najskorsie fit. Netusim co je krvna zatka, ale asi nic prijemne. Mala sla teda cisarskym asi.

blondie257
2. júl 2017

@ttami preto chvem radsej celkovu anestezu...a s mojimi migrenami mi ani neodporucili spinal

ttami
2. júl 2017

No bol to brutal poviem vam,nikdy viac spinalku,a ja som ju ani nechcela,som chcela byt v CA😕drzim vam vsetkym palce,aby vas to zle obchadzalo,aby stesi na klude uzivali vasich drobcov😉

kattky
2. júl 2017

@juliane126 niekedy uch mam kazdy den a niekedy raz za 3 dni. Niekedy ich mam cca pol hodinu no raz som ich mala od 4 rana do 1 poobede. No veru chalanom je v brusku dobre

lilianna1xs
2. júl 2017

@pishtok tu vôbec nedávajú ani antibiotikum a bojim sa či ma dobre vyčistili lebo mna už nestihli ani zaniesť do pôrodnej Šali som rodila v ambulancii v nemocnici.Muz hotový bol.

zuzacka16
2. júl 2017

@blondie257 ano uz len den a potom ste uz styria..aspon vies co ta caka kedze uz 2krat budes mat sekciu..a preco si nesla teda prirodzene,hm?!?

No dakujem pekne za take otvorenie,ved iba na spic prsta,to je nic 😕

lilianna1xs
2. júl 2017

@juliane126 ja hlupa robím pravý opak teplu vodu dávam

erus94
2. júl 2017

@zuzacka16 presne aj ja mám termín buducu nedeľu. V sobotu ma manžel meniny, ale najradsej by som to uz teraz mala za sebou...

zuzacka16
2. júl 2017

@juliane126 aha ja mam takto termin o tyzden,teda 9.7. no tiez nemam ten pocit, zeby to malo byt vtedy a neviem kolko dovolia v nasej nemocke prenasat..poslickov nic niekedy len slabe MS bolesti ale to je asi len tak cca 2 tyzdne a to tuez nie kazdy den..a som myslela, ze baby sa pytaju skor, no nakoniec to este chlapec bude 😊😊

zuzacka16
2. júl 2017

@erus94 no priatel ma meniny 6.7. co je vo stvrtok, no keby sa mala vypytat, tak radsej teda uz toho 7.7. by bolo krasne 😉

erus94
2. júl 2017

@zuzacka16 no tak uvidíme možno ten dátum nepáči aj nášmu. Lebo mne už dr povedala, že 7.7 sa hlásiť v nemocnici, keď termín 9.7... a radšej by som uz mala cez víkend po tom. No už som bola v nemocnici 2x kvôli tlaku, tak som povedala, že keď uz mam ist 3x tak už chcem odísť s batôžkom 😊

elliie
2. júl 2017

Ja som dnes podnikla kroky na vyvolanie pôrodu ' chodila som dvihala male deti....
- dala som si horucu vaňu
- vypila som malinový caj domaci pripravený
-a bol aj sex
Nooo hádam sa uz bude pytat na svet dokonaly datum bu bol 7.7 😊😊😊

olylili
2. júl 2017

@elliie prečo chceš vyvolávať pôrod si len 37tt

diannna
2. júl 2017

@elliie vsetko ma svoj cas a kazdy dátum narodenia dieťatka bude ten najkrajší a najúžasnejší v tvojom zivote

zuzacka16
2. júl 2017

@erus94 ako 7.7. uz akoze na prijem alebo??lebo u nas samizda hospitalizuju az po tyzdni prenasania..ja som tiez lezala kvoli tlaku v nemocke no naloniec som zistila ze mam syndrom bieleho plasta lebo doma tlak nizky

juliane126
2. júl 2017

@lilianna1xs tepla je dobra ak sa ti robi zapcha, tuhne ti na urcitych miestach, kde ho malicka este nevytiahne. Len potom co dopije, je dobre ho aspon niekedy odstriekat, pripadne odpumpovat, hlavne z miest, kde to boli. Ale pozor. Z odsavania sa tvori este viac mlieka.
Ukazali ti v nemocnici ako mozes polohovat malu, aby vytiahla mliecko i zo spodu ci z boku? Je to strasna ulava od bolesti. Skus to, i ked to niekedy vyzera krkolomne.
Hebammu nemas? Ona by ti to urcite najlepsie skontrolovala. Hlavne nech sa neurobia hrcky. Ja som uz nezohnala.
Sediet a chodit sa ti uz da normalne? Ci si bola hned fit?

juliane126
2. júl 2017

@kattky kazdy den? No pomoc. Ja som ich mala asi 6 hodin a stacilo. Podobne som to citila i pri porode az na ten rozdiel, ze teraz to bolo v kuse a pocas porodu bolest chodila v intervaloch a medzi nimi zmizla. Uz sa zacinam citit ako prvorodicka, vsetko sa mi zda ine.

kattky
3. júl 2017

Tak kocky uz je to tu. Som v nemocnici odtiekla mi voda a otvorena som na 4 palce

vierkadominik1
3. júl 2017

@kattky tak veľa šťastia prajem nech ste zdravy.mňa od 18:00 boli bod bruchom tlaky aj krize take ze až predichavam boli to dosť a je to kazde 10 minut

kattky
3. júl 2017

@vierkadominik1 my cakame este vzdy a aj predychavame. Hrozna bolest to uz je.

romi2
3. júl 2017

@kattky drzim palce,tak uz to hadam aj bude

ssiska_1
3. júl 2017

@kattky fiiijha tak to drzim palcoky ..pfu pfuj nech to ide rychlo a hlavne nech je vsetko ok.

kchan
3. júl 2017

@kattky drzim palce nech je vsetko v poriadku! 😍