Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@sonulcicka
@kattky babenky deticky su nadherne 🙂 prajem vela zdravicka a stasticka, mamkam rychle zotavenie a deticky nech vam rastu pre radost...tesim sa s vami a tisko zavidim :-* drzte sa :-*
@kattky gratulujem ku krasnemu syncekovi. Prajem rychle zotavenie a vela krAsnych chvil s babatkom.
Najskor ti odisla voda, ci az po kontrakciach.?
@sonulcicka @kattky blaaaahooozeeelaaaam Vam dievcata😉skore zotavenie😉
@jarunka102 ano kvoli prietokom,malo plod.vody,nepriberaniu malej
Ahojte 🙂 mate niektora termin okolo 13.7. a budete rodit v Nitre?
Ahojte 🙂 tak konecne mam chvilku casu tak vam pisem 🙂 sobotu o 1 v noci som sa zobudila na bolest v podbrusku myslela som ze zas poslickovia kedze prvu hodku boli na striedacku po 10 6 8 min...tepla sprcha dopomohla tomu ze sa interval skratil na kazde 4 min tak sme o pol 3 sli do nemocky...tam ma vysetrili pomaly som sa otvarala pekne ale plodovka mi neodtiekla tak az ked som boka na 7 centi tak mi ju prepichli a uz len chvilka a o 7:05 nas Tomáško uvidel prvy raz svetlo sveta 🙂 mame 53cm a 3670g 😍 cely porod bol velmi rychli co sa cudoval aj personal (ja som bola rada ze to mam za sebou uz) 🙂 ...takze uz sme tu aj my 😇 ..pripajam aj fotku 😍
Aa gratulujem mamickam skore zotavenie 🙂
@lili_1 gratulujem 😍
Nadherne babatka..dievcata..blahozelam a prajem skore zotavenia vsetkym... ;)
@kattky gratulujem 🙂 tu snuru nezavidim, hlavne ze ste v poriadku
@katuscakzms gratulujem ti a krasne meno ste dali
@ttami aha,lebo ja som mala s prietokmi problem uz v 30tt,uz boli na hornej hranici...takze ak sa to zhorsi,caka ma porod...hmm..no tak som zvedava ako na tom sme teraz,v piatok mam prvu navstevu v nemocnici...
@katuscakzms blahozelam k syncekovi,a podarena fotka,akoby sa modlil😉
@jarunka102 keby si vies ch mala zle uz davno lezis v nemocke a babetko by nepriberalo,co tvoj pripad nie je.nasa vzdy bola mensia a v 30tt co sa chodi na usg,sice ja som bola v 32myslim a tam sa to zistilo,ze zaostava a vsetko bolo zle o tyzden kontrola,a to vsetko bolo este horsie,tak hned nemocka a co najdhsie udrzat malu v bruchu,vydrzali sme 35+4,nic moc😢
@ttami tak ja ked som bola v 30tt na ten ultrazvuk,tak mala vazila 1714g a prietoky boli uz na hornej hranici...mala som prist potom o tyzden na kontrolu a bolo to este na tom istom...od vtedy neviem ako na tom sme...ale sak sa dozvieme...
baby, neviete mi prosim poradit kedy chodi materska? na matersku mam narok od 1.6.2017.
Diky
@nenuska25 kamoska co robi v socialnej mi povedala, ze to zalezi od toho kedy ta zaradia do systemu u nich. Ja som napr nastupila na matersku 22.5, papier zo socialnej o vyratani materskej mi prisiel 30.5 a materska mi nabehla na ucet za tych 10dni z maja uz v juni 14eho. Sa kamoska cudovala, ze tak rychlo to spravili, ze im to zvykne trvat dlhsie.
Ale urcite uz dostanes teraz okolo 14eho
Dievcata co vsetko treba vybavit po narodeni babatk?...rodny list,zdravotnu poistovnu a co este?...kopiu rodneho listu na socialku a zamestnavatelovi?...a este cosik?

@zuzacka16 ano a dost vela.