icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
3. júl 2017

@zuzacka16 ano a dost vela.

zuzacka16
3. júl 2017

@kattky tak v tom pripade ti zelam rychle zotavenie teda,repik nech ti donesu,zevraj to velmi pomaha na rany

jarunka102
3. júl 2017

@sonulcicka
@kattky babenky deticky su nadherne 🙂 prajem vela zdravicka a stasticka, mamkam rychle zotavenie a deticky nech vam rastu pre radost...tesim sa s vami a tisko zavidim :-* drzte sa :-*

juliane126
3. júl 2017

@kattky gratulujem ku krasnemu syncekovi. Prajem rychle zotavenie a vela krAsnych chvil s babatkom.

Najskor ti odisla voda, ci az po kontrakciach.?

nenuska25
3. júl 2017

@kattky jeeeej, no gratulujem mamina! Krásny je maličký 🙂 prajem skore uzdravenie a v dobrom závidím, že uz mas za tým!!!! Teším sa

ttami
3. júl 2017

@sonulcicka @kattky blaaaahooozeeelaaaam Vam dievcata😉skore zotavenie😉

ttami
3. júl 2017

@jarunka102 ano kvoli prietokom,malo plod.vody,nepriberaniu malej

niny299
3. júl 2017

Ahojte 🙂 mate niektora termin okolo 13.7. a budete rodit v Nitre?

lili_1
3. júl 2017

Ahojte 🙂 tak konecne mam chvilku casu tak vam pisem 🙂 sobotu o 1 v noci som sa zobudila na bolest v podbrusku myslela som ze zas poslickovia kedze prvu hodku boli na striedacku po 10 6 8 min...tepla sprcha dopomohla tomu ze sa interval skratil na kazde 4 min tak sme o pol 3 sli do nemocky...tam ma vysetrili pomaly som sa otvarala pekne ale plodovka mi neodtiekla tak az ked som boka na 7 centi tak mi ju prepichli a uz len chvilka a o 7:05 nas Tomáško uvidel prvy raz svetlo sveta 🙂 mame 53cm a 3670g 😍 cely porod bol velmi rychli co sa cudoval aj personal (ja som bola rada ze to mam za sebou uz) 🙂 ...takze uz sme tu aj my 😇 ..pripajam aj fotku 😍
Aa gratulujem mamickam skore zotavenie 🙂

gabrielita3
3. júl 2017

@lili_1 gratulujem 😍

oknosmas
3. júl 2017

Nadherne babatka..dievcata..blahozelam a prajem skore zotavenia vsetkym... ;)

ashley31
3. júl 2017

@kattky gratulujem a prajem skoré uzdravenie a veľa mliecka 😉

ttami
3. júl 2017

@lili_1 blaaahozelaamee a prajeme rychle zotavenie a vela stastnych chvil😉

slimstar
3. júl 2017

My uz sme doma, v nedelu rano nas pustili. aha 🙂

senta_sofia
3. júl 2017

@kattky gratulujem 🙂 tu snuru nezavidim, hlavne ze ste v poriadku

katuscakzms
3. júl 2017

Tehulky aj maminky,neprispievala som tu veľmi ale poctivo čítala vaše príspevky. . ..idem sa tiež pochváliť, dnes planovanou sekciou sa mi narodil synček Natanko s mierami 3190g a 50 cm. ....všetkým už mamičkám prajem krásne chvíle s ich babatkami a nastávajúcim bezproblémový pôrod. ...

sofia1
3. júl 2017

@katuscakzms gratulujem ti a krasne meno ste dali

erus94
3. júl 2017

@zuzacka16 ahoj. Že by som sa tam mala hlásiť a oni by mi mali povedať ako čo. Aaaale od rána ma bolí hlava zvýšený mám tlak. Som už v nemocnici a že na 2 prsty. Zachvilku ďalšie pasy... tak som zvedavá ako to dopadne...

jarunka102
3. júl 2017

@ttami aha,lebo ja som mala s prietokmi problem uz v 30tt,uz boli na hornej hranici...takze ak sa to zhorsi,caka ma porod...hmm..no tak som zvedava ako na tom sme teraz,v piatok mam prvu navstevu v nemocnici...

ttami
3. júl 2017

@katuscakzms blahozelam k syncekovi,a podarena fotka,akoby sa modlil😉
@jarunka102 keby si vies ch mala zle uz davno lezis v nemocke a babetko by nepriberalo,co tvoj pripad nie je.nasa vzdy bola mensia a v 30tt co sa chodi na usg,sice ja som bola v 32myslim a tam sa to zistilo,ze zaostava a vsetko bolo zle o tyzden kontrola,a to vsetko bolo este horsie,tak hned nemocka a co najdhsie udrzat malu v bruchu,vydrzali sme 35+4,nic moc😢

jarunka102
3. júl 2017

@ttami tak ja ked som bola v 30tt na ten ultrazvuk,tak mala vazila 1714g a prietoky boli uz na hornej hranici...mala som prist potom o tyzden na kontrolu a bolo to este na tom istom...od vtedy neviem ako na tom sme...ale sak sa dozvieme...

miriama11
3. júl 2017

@ttami ked sa mozem opytat tak ako sa ma malicka? Pribera ? Este je v inkubatore?

zuzacka16
3. júl 2017

@erus94 aha no ja chodím na poradne do nemocnice, zajtra ma čaká posledná pred pôrodom, tak som zvedavá, čo mi povedia, práve som teraz doupratovala a cítim sa stále fajn..ty čo ako dopadli pásy, hm?

enika1234
3. júl 2017

@kattky gratulujem 🙂 vela zdravia prajem

nenuska25
3. júl 2017

baby, neviete mi prosim poradit kedy chodi materska? na matersku mam narok od 1.6.2017.
Diky

kchan
3. júl 2017

@nenuska25 kamoska co robi v socialnej mi povedala, ze to zalezi od toho kedy ta zaradia do systemu u nich. Ja som napr nastupila na matersku 22.5, papier zo socialnej o vyratani materskej mi prisiel 30.5 a materska mi nabehla na ucet za tych 10dni z maja uz v juni 14eho. Sa kamoska cudovala, ze tak rychlo to spravili, ze im to zvykne trvat dlhsie.
Ale urcite uz dostanes teraz okolo 14eho

nenuska25
3. júl 2017

@kchan aha, prave som zistila, ze vyplacaju to 14. v mesiaci, to znamena, ze mi to pride vyplatene od toho 1.6.2017 az o 12 dni

katie23
3. júl 2017

@kattky Gratulujeme ku krasnu princovi...uz len ist domov a lubit sa ❤❤❤ Maminke skore zotavenie a vela mliecka😘😘😘

kchan
3. júl 2017

@nenuska25 ano, presne tak 😉

matulka1981
3. júl 2017

Dievcata co vsetko treba vybavit po narodeni babatk?...rodny list,zdravotnu poistovnu a co este?...kopiu rodneho listu na socialku a zamestnavatelovi?...a este cosik?