Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@matulka1981 Ja idem podla tohto, už som stihla vytiahnuť rodný list, prihlásiť ho cez internet do zdravotky - Dôvery, zajtra sa chystám do sociálnej a gynekologovi zaniesť prepúšťaciu a nakoniec na upsvar. Ešte budem volať pediatrovi.
http://veu.sk/index.php/aktuality/1874-co-treba...
V dnešnej dobe by to malo byť pár klikov na nete /ako napr. v tej dôvere / a nie zbytočne zavalovať byrokraciou mamičky, ktoré sa začínajú starať o svoje zlatíčka !!
@slimstar neboj, byvala spoluziacka, co robi poslankynu a rodila v januari uz sa to snazila riesit. Tak dufam, ze sa veci pohnu dopredu v nasom byrokratickom state...
@kattky tak je to najlepsie si myslim. Nemusis nic pocitat a do 5 hodin musis tak ci tak ist do nemocnice.
@juliane126 nam na kurze povedali ze po odteceni plodovky do 2 hod treba prist..
@slimstar dikes...prosim ta na socialnu treba kopiu rodnehe listu a na upsvr takisto ci tam co treba?...zajtra ideme domov asi tak rodny pojde zobrat mm,a ostatne by chcel tiez vsetko jednym vrzom nech to je....
@zuzacka16 hlavne vtedy ked mamicka nevie, ci je babo uz dole. Mne sa to rozbiehalo dost pomaly a prve dve hodky som ani asi bolesti nemala, len caste kontrakcie. Asi ako teraz mam-kazdych 5-10 minut.
Raz spominal primar, ze mal pacientku, co tyzden bez plodovky behala.. ale nastastie sa nic nestalo. Ziadnu infekciu nedostali s babom.
@marienka2424 blahozelam. Tiez som isla bez epiduralky no to bola riadna bolest. Teraz co ma boli to sitie je oproti tomu nic.
@kattky nastrihavali ta? Da sa ti uz chodit a sediet?Prajem skore uzdravenie. Mna to prave caka. Maly ma este nechal vybuvat, uprosted kontrakcii si zaspal. To bude daaky mamickin milacik. Alebo ticho pred burkou.
Žienky, odtiekla mi dnes o 6:00 voda no mam trocha strach lebo bola taká s prímesou krvi a nebolo jej veľa. Držte palce, bolesti nemám
@kattky už to máme za sebou věd sme vedľa seba rodili aj sme si zagratulovali ty máš chlapčeka ja dievcatko🙂
@jarunka102 drzim palce,aby sa vam vyhlo to co mne😉ale vy ste uz aspon lepsi tyzden
@miriama11 este je,a neviem dokedy bude☹musi priberat,teraz stoji na jednej vahe uz 4 dni,a pritom jej chuti jest,vcera sme klokankovali,aj papala uz moje odsavane mlieko,ufff riadna to fuska,aspon kusok vytlacit,a aj mi ju dali na prsnik a kus tak uplne slabucko sala,ona tak nevladze
Tak babenky,nastal den D,drzte palce,planovana sekcia.
Ozvem sa hned ako to bude mozne.
Baby, kupovali ste niektorá uz takú tu hraciu deku na zem pre bábätká?-
Máte nejaké typy pls?

@juliane126 voda mi ako prva odysla.