Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky dobre chvála Bohu len je placliva vždy keď mi ju prinesu na kojenie,ta celú hodinu mi ťahá z prsnika. Asi je furt hladna 🙂
@blondie257 Drzime prsty😘❤❤❤
@blondie257 držím palce 🙏
@vierkadominik1 tak mne sa zatial prisal len raz. Uvidi sa ako bude dalej.
Och zienky tak vam zavidim tie co uz to mate za sebou..ja dnes po poradni,5 dni do terminu a stale ziadny posun len spic prsta 😕 a zevraj dievcata sa pytaju skor ktovie ci to nakoniec aj chlapec nebude,ked sa nechce ist von 😕
Ahojte, tak sa to rozbehlo i u nas den pred terminom podla utz. O osmej sme prisli do nemocnice a po deviatej sme sa uz narodili. Ani neviem kedy mi odisla plodovka. Mame 54 cm a 3600 g. Prisat sa vieme ako pijavicka.
Drzim Vam vsetkym palce nech to mate skoro za sebou,ale az ked bude babo pripravene.
@juliane126 jej gratulacia velika a nadherne miery 😉👍 tak teda hlavne to zdravicko obom 😙
@juliane126 blaaahoozelame a prajeme vela zdravia😉
ja mam termin za dva dni, a dnes v poradni otvorena na prst 😒 ak to do pondelka nepride same, v pondelok daju vyvolavacku 😨😖
@juliane126 gratulujem!!!!

@ttami no sme o tyzden viac,tak snad nas to obide...dakujem 🙂