Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky dobre chvála Bohu len je placliva vždy keď mi ju prinesu na kojenie,ta celú hodinu mi ťahá z prsnika. Asi je furt hladna 🙂
Och zienky tak vam zavidim tie co uz to mate za sebou..ja dnes po poradni,5 dni do terminu a stale ziadny posun len spic prsta 😕 a zevraj dievcata sa pytaju skor ktovie ci to nakoniec aj chlapec nebude,ked sa nechce ist von 😕
Ahojte, tak sa to rozbehlo i u nas den pred terminom podla utz. O osmej sme prisli do nemocnice a po deviatej sme sa uz narodili. Ani neviem kedy mi odisla plodovka. Mame 54 cm a 3600 g. Prisat sa vieme ako pijavicka.
Drzim Vam vsetkym palce nech to mate skoro za sebou,ale az ked bude babo pripravene.
@juliane126 jej gratulacia velika a nadherne miery 😉👍 tak teda hlavne to zdravicko obom 😙
ja mam termin za dva dni, a dnes v poradni otvorena na prst 😒 ak to do pondelka nepride same, v pondelok daju vyvolavacku 😨😖

@ttami no sme o tyzden viac,tak snad nas to obide...dakujem 🙂