Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 gratulujeeeeem!!! A skore zotavenie prajem!
@blondie257 gratulujem a prajem rýchle zotavenie 😘
@blondir257 blaaahooozeeelaaamee,prajeme skore zotavenie a uz len stastne chvile spolu😉,a nebolo ti zle po anesteze??
@blondie257 malo byt,nie @blondir257
@blondie257 Gratulujem a skore zotavenie❤❤❤
@blondie257 gratulujem mamina a zelam tebe aj malej pevne zdravie a tebe rychle zotavenie po sekcii;drzte sa 😙😙😙
@blondie257 blahoželám a skóre uzdravenie 🙂
Dakujeme dievcata,ze ste nam drzali palce a za blahozelania.
@ttami mala som celkovu a nebolo mi zle vobec,sekcia ok,aj lepsie znasam ako tu prvu,ale to bude tym,ze uz som vedela do coho idem a cakala som vacsiu bolest.
@blondie257 blahozelam. Aj nas mal pupocnu snuru 2x obtocenu okolo krku. Bol aj modrucky, ale uz ma svoju farbu.
@kattky vdaka 😉 tak uz to mame za sebou obe...
Tak ja som ju nevidela ci bola modra alebo nie,teraz ma peknu farbu.
A evidentne sa podoba uplne na mna...aspon tak to zhodnotili.
Starsia je na manzela a mladsia,mozno,bude po mamine.
@blondie257 bože aká krásna čistučka ani nevyzerá že sa len dnes narodila veeeela zdravíčka vám prajem a veľa mliečka😘
@olylili dakujeme....jj taka je cistucka,ruzovucka 😍
Najviac ma dojala starsia dcera,ked ju uvidela sa rozplakala...za nou moj MM a ja s nimi ...tak sme od dojatia kus slzili 😍
Ma dojala,lebo cely cas mala taky pubertiacky postoj,tak ma to ohrialo ori srdiecku,ze nie je jak z kamena na aku sa pubertiacky bavia
@blondie257 krásna bábika 😍😍😍
Ahojte baby dnes som bola na poradni a lekár mi kontroloval krček a povedal mi že ho nedočiahne. Do papierov mi napísal palp. cervix formovaný, 3cm, sakrálne nedosiahnuteľný. Doteraz som ho mala pre špic prsta uzavretý a 3cm. Znamená to že sa skracuje? O🙂 (mala som sa ho pýtať ja viem :D)
Baby, gratulujem k prirastkom a prajem vam vela zdravicka, mliecka a skore zotavenie! 😍 Riadne sa to tu rozbehlo. Uz sa tesim, ked sa k vam pridam! Snad sa coskoro dockame 😈
@blondie257 obrovske gratulujema pfuj pfuj nech sa drzite 😉
@blondie257 ta je ak zo skatulky 😍😍 babika nadherna 👍 vidis ako take male stvorenie vie obmakcit srdiecka aj silnym a velkym chlapom a zaroven aj detom v puberte..uzivajte si tieto chvile 😙
@blondie257 krasna je,verim,ze steboki dojati,ja som furt kolko krat idem za Eliskou a este furt nemozem tomu uverit,ze sme rodicia-mama a otec😍
@kattky musis dostatocne jest a pit, nielen polievky, aby sa mlieko rozbehlo... ziadne hladovanie 😉 takze nielen prilohy, ale aj masko a pod.si daj
@blondie257 malinke zlaticko. Uzasna je. Nádherná. Vela zdravia prajem a radosti.
@blondie257 Je nadherna😘😘😘Rychle zotavenie prajem a vela mliecka❤❤❤
@blondie257 gratulujeeeem ❤ 🙂 skore uzdravenie prajem 😉
@blondie257 naaadherna babulka...blahozelaaaam!!!
@oknosmas dakujeme 🙂

Ahojte babenky,tak mame to uspesne za sebou.Emka sa narodila dnes t.j.4.7.2017 o 11:15 s mierami 3050g/50cm.
Sme obe v poriadku,bolest po sekcii sa da zvladnut.
Mala mala 2x obtoceny pupocnik okolo krku ☹ tak je dobre ze uz to mame za sebou.
Foto pridam neskor.